Tüp bebek Transfer öncesi Hiçbir embriyonun yaşamaması :( :(

E elf57 kesinlikle morf 0 ise, ileri hız olması gerekenden düşük ise, sperm dna hasarı var ise , bu şekilde tüp bebekle bile döllenme olmaz, olsa da tutmaz, tüp bebeğe para kazandırmaksa niyetiniz yaptırın demişti bi canlı yayında sormuştum, bunu da zaten tüccar olan merkezler söylemiyor biz zaten en iyisini seçiyoruz diyerekten.!

Yumurtalarlarda şekil bozukluğu çıktı

o zaman çözüm nedir? varikosel ise varikosel ameliyatı omakmı

E elf57 sorun neyden kaynaklanıyor,hormon dengesizliği mi?Geçirilmiş Enfeksiyon mu? Çevresel kimyasallar mı? Kullanılan ilaçlar mı? Geçirilmiş hastalıklar mı? Bunları detaylarını öğrenip ona göre yol gösteriyorum demişti .. Tansel kaplancanı dinlemiştim ama Murat mermerkayanın yorumlarının iyi olduğunu gördüm , online görüşebilme imkanı sunuyor.

merhabalar,baska baska sebeplerden benzer sureclere girmisiz okudugum kadariyla :) esim varikosel degil ama hiz ve morfoloji sorunu var,bende de kiste bagli rezerv azligi. Ben 31 esim 33 olacak yakinda. 2.5 sene deneyip hic mi hic gebelik olusmayinca artik tup bebege basladik. 9 yumurta toplandi 7 dollendi 4 tane 5.gun embriyom donduruldu ve pgt bakildi. Bir tanesi yalnizca transfer edilebilir cikti. Hoop basa donduk,yaklasik 10 gun sonra ikinci tur opu hazirligina baslayacagim :) size doktorunuz genetik onerdi mi onu sormak istedim aslinda,bizden israrla istedi hic gebelik oykumuz olmadigi icin.

Aileniz de böyle bir sorun yaşayan sizden başka var mı o yüzden genetik test istemiş olabilir. Bizden de ısrarla istemedi doktorumuz bende acaba yaptırmalı mıyım diye düşünüyorum

Aileniz de böyle bir sorun yaşayan sizden başka var mı o yüzden genetik test istemiş olabilir. Bizden de ısrarla istemedi doktorumuz bende acaba yaptırmalı mıyım diye düşünüyorum
yok hayir cok sukur kimsede bir sey yok. Ama doktorum cikan sonuca panik olmamamiz gerektigini, yumurta ve spermin cok da kaliteli olmadigini hesaba katarsak yaklasik olarak bekledigi bir sonuc oldugunu soylemisti. Bir sonraki turda yollanan embriyolarin hepsi de saglikli gelebilirmis ornegin. Tek yapmamiz gerekenin yilmadan denemek oldugunu belirtti acikca :) biz kari kocs olarak bizlere de genetik bakilsa mi dedik wes testi vs gibi ama gerek gormedi yani. Hic saglikli embriyomuz olmasaydi isterdim onu dedi

bizde genetik test yaptırdık Allaha şükür hiçbir sıkıntı çıkmadı. sonuçlar geçen hafta çıktı. 1.5 ay felan sürdü sonuçların çıkması,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…