Prednol cok kotu geldı banada canım miğdem bulanıyodu sureklı sanadamı aynılarını verdılerTetradox cok iğrenç
O nasıl cirkin bir ilactir ya ilaclarin hicbiri guzel degil de bu nasil bir ilacPrednol cok kotu geldı banada canım miğdem bulanıyodu sureklı sanadamı aynılarını verdıler
Bence sırf mıgde bulantısı yapsın dıye verıyolar netO nasıl cirkin bir ilactir ya ilaclarin hicbiri guzel degil de bu nasil bir ilac
Acı zehir gibi tadi var arkasindan agzima ne atacagima sasiriyorumBence sırf mıgde bulantısı yapsın dıye verıyolar net
Transferden sıonra kestı cok sukur yoksa cok kotu olurdumAcı zehir gibi tadi var arkasindan agzima ne atacagima sasiriyorum
Önceki tedavıde verdıler canım. Simdi donacak ya oyuzden daha verilmediPrednol cok kotu geldı banada canım miğdem bulanıyodu sureklı sanadamı aynılarını verdıler
Günaydın canım iyiyim cok sukur beklemedeyizKızlar Günaydın bugun nasilsiniz bakalım?
İyiz canım kahvaltı hazırlama telaşındayım tekırdagdanda abım geldı. Sen nasılsınKızlar Günaydın bugun nasilsiniz bakalım?
Aaa cok sevindim.hadi bak insallah devamida bole guzel haberler gelirGunaydın kızlar embriyolok aradı 11 taneden 9 ü döllenmiş
Saol cnm iyim bende napalim kizlar gece riya gordum hepimiz burda hamileyoz diye bir birimoze msj atiyoduk:)İyiz canım kahvaltı hazırlama telaşındayım tekırdagdanda abım geldı. Sen nasılsın
Aaa aynı benımde oyleydı canım 5.gune kadar gıttılerGunaydın kızlar embriyolok aradı 11 taneden 9 ü döllenmiş
Çok iyi canım hayırlısı olsun devamı gelsin insallahGunaydın kızlar embriyolok aradı 11 taneden 9 ü döllenmiş
Insallah canım ya bnde oyle ruyalar gördümSaol cnm iyim bende napalim kizlar gece riya gordum hepimiz burda hamileyoz diye bir birimoze msj atiyoduk:)
Hadı ya hepsimi 5. Güne gtti neguzel bnm hepsı gtmez 4 tane bile gtse 2 2 dondururum vallaAaa aynı benımde oyleydı canım 5.gune kadar gıttıler
Balık yağı birde baska vıtamın ılaçlar verdi. Havuç suyu iç rahım kalınlığı için bol bol meyve protein ile besleKızlar size bisey sorcam bu yumurta toplamadan once hatta iynelerden once size kullanmaniz icin ilac veridler mi bana sadece folik asit ve kansizlik var bende onu karsilamak icin bi ilac verdi
Hmm tmm cnm cok saol bende zaten dikkat ediyorim da bana cok hap vermedi yano sadece B12 vitmain falanBalık yağı birde baska vıtamın ılaçlar verdi. Havuç suyu iç rahım kalınlığı için bol bol meyve protein ile besle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?