- 10 Ekim 2017
- 1.044
- 802
- 53
- 33
Valla bendede aynı değişen bişey yok yrn arayacaklar kaç embriyo devam ediyo diyeKizlar neree kayboldunuz ya kimde haber var kimde guzel gelisme var hadi ama
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla bendede aynı değişen bişey yok yrn arayacaklar kaç embriyo devam ediyo diyeKizlar neree kayboldunuz ya kimde haber var kimde guzel gelisme var hadi ama
Evet canım adetın 2. Veya 3. Günü başlanıyo genelde.neye göre oyle dedi anlamadım bu ay başlanmayacağı belli amaBayanlar merhaba ilk defa tüp bebek yaptıracağız bugün adetimin 3. Günü dr um bana ilaçları 9 mart yani adetin 21. Günü kullanmaya başlayacaksın dedi benim duyduğum adetin 3. Günü başlanmıyor mu yardımcı olursanız sevinirim
Evet ben de anlamadım ama vardır doktorun bildigi tahlil falan yaptı mı ?Evet canım adetın 2. Veya 3. Günü başlanıyo genelde.neye göre oyle dedi anlamadım bu ay başlanmayacağı belli ama
Sana uzun protokol uygun görmüş doktorun. Uzun protokolde adetin 21.günü lucrin iğneyle başlanıyor. Önce baskilaniyor yumurtalar böylece. Sonrada diğer iğnelere geciyorsun. Toplamda 1ay gibi sürüyor bu protokol. Inşallah hayırlı sonuçlar alırsın. Doktorun uygun gördüğü bu ise vardır bir bildiği.Bayanlar merhaba ilk defa tüp bebek yaptıracağız bugün adetimin 3. Günü dr um bana ilaçları 9 mart yani adetin 21. Günü kullanmaya başlayacaksın dedi benim duyduğum adetin 3. Günü başlanmıyor mu yardımcı olursanız sevinirim
arkadaşlar merhaba Allahım hepimizin yardımcısı olsun bende tüp bebeğe başlamaya karar verdim istedikleri testleri yaptırdım hiçbir sorun yok pkoluyum başlamak için kafamı rahatlatmak adına beklemedeyim nasıl olacak hangi aşamalardan geçicem bilmiyorum. sizler ne kadar harcadınız maliyetleriniz ne kadar oldu
Cnm merhaba oncelikle.kac yasindasın ve nerde tedavi goruyosun,asamalari sana soyle anlatayim,adetin 2 veya 3 gunu seni altan ultrasonla muayene etmek icin cagiriyolar,sonra sana ona gore igne dozu ayarliyolar 8,veya 12 gun arasi bu igneleri olucaksin,her iki gunde bir seni muayeneye cagiricaklar yumurtanin olgunllasip ne dereceye geldigini gormek icin.istedikleri seviyeye gelince catlama ignesini vur dicekler ce 36 saat sonra seni yumurta toplama icin cagiracaklar.anestezi altinda uyucaksin zaten hic bisey anlamicaksin,20 dk sonra odanda uyanicaksin.sonra artik ne kadar toplandigini solicekler,ve ne kadari döllenirse onun en iyisini sana transfer edicekler.eyer sigortayla anlasmali.bir yerse mesela tup bebek 6000 bin tl yse sigorta heyet raporu cikarirsan 5sene sigortali olman laizm ilaclari karsiliyo o zamanarkadaşlar merhaba Allahım hepimizin yardımcısı olsun bende tüp bebeğe başlamaya karar verdim istedikleri testleri yaptırdım hiçbir sorun yok pkoluyum başlamak için kafamı rahatlatmak adına beklemedeyim nasıl olacak hangi aşamalardan geçicem bilmiyorum. sizler ne kadar harcadınız maliyetleriniz ne kadar oldu
Kuzim.noldu aradilarmi?Valla bendede aynı değişen bişey yok yrn arayacaklar kaç embriyo devam ediyo diye
Anne adayı nasil geciyo?az kaldı test gununeValla hala beklemedeyiz bakalim belirti falan yok evde olmak ne zormus calisirken vakit geciyor
Açıklaman için teşekkür ederim cnm benim. 27 yaşındayım istanbuldayım 3 yıllık evliyim 1,5 yıldır bebek için uğraşıyoruz. normalde dr. özlem arasla bu güne kadar geldim tüp bebek içinde onun hocası timur gürganla görüştüm. heyet raporu için 3 yıllık evlilik ssk gün sayısı falan istiyorlarmış sanırım ama uzunmu sürer çıkarma işlemleri bilmiyoumCnm merhaba oncelikle.kac yasindasın ve nerde tedavi goruyosun,asamalari sana soyle anlatayim,adetin 2 veya 3 gunu seni altan ultrasonla muayene etmek icin cagiriyolar,sonra sana ona gore igne dozu ayarliyolar 8,veya 12 gun arasi bu igneleri olucaksin,her iki gunde bir seni muayeneye cagiricaklar yumurtanin olgunllasip ne dereceye geldigini gormek icin.istedikleri seviyeye gelince catlama ignesini vur dicekler ce 36 saat sonra seni yumurta toplama icin cagiracaklar.anestezi altinda uyucaksin zaten hic bisey anlamicaksin,20 dk sonra odanda uyanicaksin.sonra artik ne kadar toplandigini solicekler,ve ne kadari döllenirse onun en iyisini sana transfer edicekler.eyer sigortayla anlasmali.bir yerse mesela tup bebek 6000 bin tl yse sigorta heyet raporu cikarirsan 5sene sigortali olman laizm ilaclari karsiliyo o zaman
Yok cnm 900 gunu tamamlaması lazım sigortanin,seni adetin 2 ci gunu bi hafta icinde cikiyo 200 tl de heyet raporu ucreti var,sonra doktorun sana hangi igneleri uygulicaksa onun listesini goturuyosun o raporda 4 gune cikiyo.sizde sorun neydi cnm?Açıklaman için teşekkür ederim cnm benim. 27 yaşındayım istanbuldayım 3 yıllık evliyim 1,5 yıldır bebek için uğraşıyoruz. normalde dr. özlem arasla bu güne kadar geldim tüp bebek içinde onun hocası timur gürganla görüştüm. heyet raporu için 3 yıllık evlilik ssk gün sayısı falan istiyorlarmış sanırım ama uzunmu sürer çıkarma işlemleri bilmiyoum
Bu arada rapor cikarmak icin seni adetinin ikinci gunu kontrole cagiriyolar iste hormin testleri falan yapiyolar.sart yani onlarYok cnm 900 gunu tamamlaması lazım sigortanin,seni adetin 2 ci gunu bi hafta icinde cikiyo 200 tl de heyet raporu ucreti var,sonra doktorun sana hangi igneleri uygulicaksa onun listesini goturuyosun o raporda 4 gune cikiyo.sizde sorun neydi cnm?
Bu arada rapor cikarmak icin seni adetinin ikinci gunu kontrole cagiriyolar iste hormin testleri falan yapiyolar.sart yani onlarAçıklaman için teşekkür ederim cnm benim. 27 yaşındayım istanbuldayım 3 yıllık evliyim 1,5 yıldır bebek için uğraşıyoruz. normalde dr. özlem arasla bu güne kadar geldim tüp bebek içinde onun hocası timur gürganla görüştüm. heyet raporu için 3 yıllık evlilik ssk gün sayısı falan istiyorlarmış sanırım ama uzunmu sürer çıkarma işlemleri bilmiyoum
900 günden fazlası var cnm pkoluyum yumurtalarım ilaçsız iğnesiz büyümüyo malesef bu durumda iğnelere çok az para ödüyoruz doğrumu anlıyorumYok cnm 900 gunu tamamlaması lazım sigortanin,seni adetin 2 ci gunu bi hafta icinde cikiyo 200 tl de heyet raporu ucreti var,sonra doktorun sana hangi igneleri uygulicaksa onun listesini goturuyosun o raporda 4 gune cikiyo.sizde sorun neydi cnm?
Evet cnm mesela bu igneler cok pahali 2000 bin tutyosa sen bunun sadece %30 nu oduyosun900 günden fazlası var cnm pkoluyum yumurtalarım ilaçsız iğnesiz büyümüyo malesef bu durumda iğnelere çok az para ödüyoruz doğrumu anlıyorum
bu rapordan kaç defa ilaç alabiliyorum peki cnm bilgin varmıEvet cnm mesela bu igneler cok pahali 2000 bin tutyosa sen bunun sadece %30 nu oduyosun
Valla bildigim bi kere rapor cikiyo zaten tedavide ne kadar igne kullanicaklarsa o kadar al diyolar.ama elinde rapor olunca yazdira bilirsin diye biliyorumbu rapordan kaç defa ilaç alabiliyorum peki cnm bilgin varmı
Sen ne zaman baslicaksin?bu rapordan kaç defa ilaç alabiliyorum peki cnm bilgin varmı
bu ay yada öteki ay başlıcaz allahtan bişey olmazsaSen ne zaman baslicaksin?
Evet canım ya az kaldı valla sıkıcı geçiyor evdeyim rutin ev hali gerçi ben hic alisik degilim bu durumaAnne adayı nasil geciyo?az kaldı test gunune