İyi yapıyosun canım vucudunu hazırlaHmm tmm cnm cok saol bende zaten dikkat ediyorim da bana cok hap vermedi yano sadece B12 vitmain falan
Canım nıye oyle düşünüyorsun 9uda 5.gune gıttı benım 2 transferım var 3 de donacak kalıtede olanım varHadı ya hepsimi 5. Güne gtti neguzel bnm hepsı gtmez 4 tane bile gtse 2 2 dondururum valla
Transferden sonra havuc suyu ıctım bol bol rahım duvarını kalınlastırıyomusBalık yağı birde baska vıtamın ılaçlar verdi. Havuç suyu iç rahım kalınlığı için bol bol meyve protein ile besle
Evet doğru canım transverden öncede içmek gerek rahım duvarı içinTransferden sonra havuc suyu ıctım bol bol rahım duvarını kalınlastırıyomus
Çünkü ilk tedavımde 7 tanesi gldı derken 2 tanesi kaldı biride kalıteszdi tek embrıyo transver edılmıstıCanım nıye oyle düşünüyorsun 9uda 5.gune gıttı benım 2 transferım var 3 de donacak kalıtede olanım var
Peki domtora sormadin mi nedn kalitsiz die?Çünkü ilk tedavımde 7 tanesi gldı derken 2 tanesi kaldı biride kalıteszdi tek embrıyo transver edılmıstı
Insallah bu kez kalır canım nerde yaptırıyosunÇünkü ilk tedavımde 7 tanesi gldı derken 2 tanesi kaldı biride kalıteszdi tek embrıyo transver edılmıstı
Gelişimi yavaş vs oyle seyler soyluyolar.bide transver gnü öğrendim 1 tane kaldığını bn bide 2 tane koyulcak dıe heyecanlıydımPeki domtora sormadin mi nedn kalitsiz die?
Insallah canım. Simdiki tedavimi bağçeci tüp bebek merkezınde yapıyorumInsallah bu kez kalır canım nerde yaptırıyosun
Insallah guzel olur canım bu kezInsallah canım. Simdiki tedavimi bağçeci tüp bebek merkezınde yapıyorum
İnsallah canım sen nerde tedavi görüyosunInsallah guzel olur canım bu kez
Ankara novartta canımİnsallah canım sen nerde tedavi görüyosun
Anladım canım.hakkınızda hayırlısı olsun İnşaAllahAnkara novartta canım
Anladım canım.hakkınızda hayırlısı olsun İnşaAllah
Valla hala beklemedeyiz bakalim belirti falan yok evde olmak ne zormus calisirken vakit geciyorKizlar neree kayboldunuz ya kimde haber var kimde guzel gelisme var hadi ama
Belirti arma zaten kuzum,piskolojik okur bu sefer.zaten cok kucuk belirti olmaz.kac gun kaldi testine?Valla hala beklemedeyiz bakalim belirti falan yok evde olmak ne zormus calisirken vakit geciyor
Yok valla aramıyorum akışına bıraktım 4 gün kaldı bakalımBelirti arma zaten kuzum,piskolojik okur bu sefer.zaten cok kucuk belirti olmaz.kac gun kaldi testine?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?