- 26 Aralık 2017
- 2.767
- 3.868
- 133
- 42
Hadi gozunaydin canim hayirli olur insallah. Darisi basimakızlarrrr canlaaaar bende bugün bi heyecan vaar ki anlatamammmmcuma günü transferim var dün yine doktoru darlamış olabilirim amaaaam napiym elimde değil sizler nasılsınız cuma günü transfer olacaklar kimler
Yok cnm 3. Denemem olucak 3. Gün embriyosu yanlış hatırlamıyorsam :) en zor kısmı beklemek bu sefer hiç umursamıyorum desem yeri war ama içten içe de bi telaş war enterasan :):) senin ilk miyaa canım bi gün var çok güzell çok sevindim beraber bekleriz :) senin kaçıncı gün embriyosu ilk tedavi mi :)
gözun aydin kuzu :* insallah guzel sonuclar alirsin emeginin karsiligini allahim sana verirkızlarrrr canlaaaar bende bugün bi heyecan vaar ki anlatamammmmcuma günü transferim var dün yine doktoru darlamış olabilirim amaaaam napiym elimde değil sizler nasılsınız cuma günü transfer olacaklar kimler
Canımmm benim senin de kucağın dolsun güzel haberleri sen başlat inşallahg
gözun aydin kuzu :* insallah guzel sonuclar alirsin emeginin karsiligini allahim sana verir
Benim ilk canım ya cuma günü rabbim Cuma’nın hürmetine yüzüme baksınYok cnm 3. Denemem olucak 3. Gün embriyosu yanlış hatırlamıyorsam :) en zor kısmı beklemek bu sefer hiç umursamıyorum desem yeri war ama içten içe de bi telaş war enterasan :):) senin ilk mi
Sağol canım benim senin tarih belli miHadi gozunaydin canim hayirli olur insallah. Darisi basima
Yok canım yarın kontrolum var belli olur büyük ihtimalSağol canım benim senin tarih belli mi
Heyecanlandirmak istemem ama pozitif belirtilerden biride bukizlar bisey sorcam ya,benim nirmalde gogus uclarim belirgin degil,ama son 2 gundur uclari baya sert belirgin oldu ve aciyo fena.neden olabikir?
gercekden mi? Ay nebileyim ilacalrdan olmasin.ya bende afederain hic gogis ucu yok yani varda cikik degil.ama su iki gundur baya uc cikmis ve uclari fena agriyo.arti agrilarim hic gecmedi .pek umutlanmak istemiyorum uzulmemek icinHeyecanlandirmak istemem ama pozitif belirtilerden biride bu
İlaclarda etkiliyo elbette cok heyecanlanma nolur ama pozitiflerde boyle okumustum bende yok mesela ama umudum var yinede hayirlisi olsun umut etmek guzel sey biz dileyelim takdir Allahtangercekden mi? Ay nebileyim ilacalrdan olmasin.ya bende afederain hic gogis ucu yok yani varda cikik degil.ama su iki gundur baya uc cikmis ve uclari fena agriyo.arti agrilarim hic gecmedi .pek umutlanmak istemiyorum uzulmemek icin
insallah cnm ama ben olacagini pek zannetmiyorim nedense oyle bir hiss var icimde.insallah yaniliyorumİlaclarda etkiliyo elbette cok heyecanlanma nolur ama pozitiflerde boyle okumustum bende yok mesela ama umudum var yinede hayirlisi olsun umut etmek guzel sey biz dileyelim takdir Allahtan
Canımmm Allah yardımcın olsun. İnşallah sımsıkı tutunurKızlar günaydın transfere gidiyorum rica etsem bnm için dua edermisiniz :)
insallah transferin cok cok gzuel gecer allahim yar ve yardimcin oldun dilerim bebisin sana sıkı sıkı tutunur cnmKızlar günaydın transfere gidiyorum rica etsem bnm için dua edermisiniz :)
İnşallah ama pek umudum kalmadı transfer öncesi afedersin ama ishal oldum sorunsuz geçti ama 15 dk sonra tuwaleye kalkmak zorunda kaldım :’(insallah transferin cok cok gzuel gecer allahim yar ve yardimcin oldun dilerim bebisin sana sıkı sıkı tutunur cnm
kızlar yarin 10 cu gunum.ve kan testi yaptiricam.azda olsa cikar dimi?[/QUOTE=
Kaçıncı gün embriyosuydu cnm 7 gümden sonra kana karışıyomuŞ belki çıkar
ay sakin onu kafana takma transferden 5 dk sonra wc ye giden cok gordum ben hamisler suan.allahim ol dedikden sonra oluyo be kuzum sakin kafana takma ohooo senin daha ilk gunun boyle seylerle gunlerini mahvetme.İnşallah ama pek umudum kalmadı transfer öncesi afedersin ama ishal oldum sorunsuz geçti ama 15 dk sonra tuwaleye kalkmak zorunda kaldım :’(
İnşallah hayırlısı artık allah ol dedikten sonra bunların hepsi bi bahane tabi hayırlısı nasip olaun inşallah :)ay sakin onu kafana takma transferden 5 dk sonra wc ye giden cok gordum ben hamisler suan.allahim ol dedikden sonra oluyo be kuzum sakin kafana takma ohooo senin daha ilk gunun boyle seylerle gunlerini mahvetme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?