tüp bebek transfer olanlar ve ya olacaklar buraya

p
peki sirun neydi sizde cnm?bizde azosperm

insallah tutar kuzum dua et bol bol allah hic bir kulunu caresiz birakmiyo.
Canım haklısın. İçin biraz daha ferahlaştı hayırlısı olsun diyorum. İyi sonuçta olumsuz sonuçta nasibim. Dilerim Allah tan güzel sonuç alyım, alalım bekleyenlerle birlikte. Allah gönlümüzdekini bixim için hayırlı kılsın. Amin

amin cnm

kizlar gunaydin ya ben kan sulandirici hibor 3500 igne kullaniyodum.ama testime 3 gun var ve bugun bitti ignem ama tekrardan gidib yazdirmak lazim mesakatli is yani.3 gun kullanmasam nolur ya?

kizlar gunaydin ya ben kan sulandirici hibor 3500 igne kullaniyodum.ama testime 3 gun var ve bugun bitti ignem ama tekrardan gidib yazdirmak lazim mesakatli is yani.3 gun kullanmasam nolur ya?
canım ihmal etme git yazdır veya ücreti neyse al kullan aman deyim ilaçları kafana göre ihmal etme

kaçıncı gün embriyosu transfer oldu arkadaşım

2. Denemede kullanmıştım test tarihine kadar bence doktoruna sormalısın muhtemelen dewam etmeni söyler

Devlet karşılıyomu o iğneyi ben yazdırmamıştım bilmiyorum oyüzden inşallah pozitif olurda bütün herşeye değer
cok az kismini karsiliyo cnm.ya igne yemekden zaten mahfoldum valla hem kalcadan hem gobekten.hayirlisi artik allah emeklerimizi bosa cikarmasin

bugun yaptim idrar testi ama cikmadi.zaten cikmasinida beklemiyodum.test tarihim cumartesi ama ben cuma yapcam
Erken gösteren testler haricindekiler göstermiyo diye okudum ama ne kadar doğrudur bilemem hakkında hayırlısı olsun inşallah pozitif haberler verirsin

kızlarrrr canlaaaar bende bugün bi heyecan vaar ki anlatamammmm cuma günü transferim var dün yine doktoru darlamış olabilirim amaaaam napiym elimde değil sizler nasılsınız cuma günü transfer olacaklar kimler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…