• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tüp bebek transfer olanlar ve ya olacaklar buraya

kızlarrrr canlaaaar bende bugün bi heyecan vaar ki anlatamammmm :halay::halay::halay: cuma günü transferim var dün yine doktoru darlamış olabilirim amaaaam napiym elimde değil :halay::KK45: sizler nasılsınız cuma günü transfer olacaklar kimler :KK200:
Hadi gozunaydin canim hayirli olur insallah. Darisi basima

yaa canım bi gün var çok güzell çok sevindim beraber bekleriz :) senin kaçıncı gün embriyosu ilk tedavi mi :)
Yok cnm 3. Denemem olucak 3. Gün embriyosu yanlış hatırlamıyorsam :) en zor kısmı beklemek bu sefer hiç umursamıyorum desem yeri war ama içten içe de bi telaş war enterasan :):) senin ilk mi

g
kızlarrrr canlaaaar bende bugün bi heyecan vaar ki anlatamammmm :halay::halay::halay: cuma günü transferim var dün yine doktoru darlamış olabilirim amaaaam napiym elimde değil :halay::KK45: sizler nasılsınız cuma günü transfer olacaklar kimler :KK200:
gözun aydin kuzu :* insallah guzel sonuclar alirsin emeginin karsiligini allahim sana verir

kizlar bisey sorcam ya,benim nirmalde gogus uclarim belirgin degil,ama son 2 gundur uclari baya sert belirgin oldu ve aciyo fena.neden olabikir?

Heyecanlandirmak istemem ama pozitif belirtilerden biride bu:anneadayı::oops:
gercekden mi? Ay nebileyim ilacalrdan olmasin.ya bende afederain hic gogis ucu yok yani varda cikik degil.ama su iki gundur baya uc cikmis ve uclari fena agriyo.arti agrilarim hic gecmedi .pek umutlanmak istemiyorum uzulmemek icin

gercekden mi? Ay nebileyim ilacalrdan olmasin.ya bende afederain hic gogis ucu yok yani varda cikik degil.ama su iki gundur baya uc cikmis ve uclari fena agriyo.arti agrilarim hic gecmedi .pek umutlanmak istemiyorum uzulmemek icin
İlaclarda etkiliyo elbette cok heyecanlanma nolur ama pozitiflerde boyle okumustum bende yok mesela ama umudum var yinede hayirlisi olsun umut etmek guzel sey biz dileyelim takdir Allahtan

İlaclarda etkiliyo elbette cok heyecanlanma nolur ama pozitiflerde boyle okumustum bende yok mesela ama umudum var yinede hayirlisi olsun umut etmek guzel sey biz dileyelim takdir Allahtan
insallah cnm ama ben olacagini pek zannetmiyorim nedense oyle bir hiss var icimde.insallah yaniliyorum:(

İnşallah ama pek umudum kalmadı transfer öncesi afedersin ama ishal oldum sorunsuz geçti ama 15 dk sonra tuwaleye kalkmak zorunda kaldım :’(
ay sakin onu kafana takma transferden 5 dk sonra wc ye giden cok gordum ben hamisler suan.allahim ol dedikden sonra oluyo be kuzum sakin kafana takma ohooo senin daha ilk gunun boyle seylerle gunlerini mahvetme.

ay sakin onu kafana takma transferden 5 dk sonra wc ye giden cok gordum ben hamisler suan.allahim ol dedikden sonra oluyo be kuzum sakin kafana takma ohooo senin daha ilk gunun boyle seylerle gunlerini mahvetme.
İnşallah hayırlısı artık allah ol dedikten sonra bunların hepsi bi bahane tabi hayırlısı nasip olaun inşallah :)

Back