İlk gün sayılmıyor bildiğim kadarıyla ,şimdiden hayırlı olsun ,güzel heyecanlar,Allah daha büyüklerinide yaşatsınmerhaba arkadaslar, pazartesi günü transfer yapıldı 5.gün embriyosuyla buguün 4. günüm beklemek cok zor
özellikle sordum ilk gün de sayılıyormusİlk gün sayılmıyor bildiğim kadarıyla ,şimdiden hayırlı olsun ,güzel heyecanlar,Allah daha büyüklerinide yaşatsın
heveslenmek istemiyorum cunki banyoda bi kac saat kaldi.uykuluydum 2 dk bekledim yatmaya gittim sabah 7 de yaptim testi tam atmak isterken gordumbende görüyorum canım ikinci çizgiyi
kaçıncı günün bugün olmazsa çıkmazdı canım... benim negatifti ne ışıklarda baktım telefonun flashını açıp baktım hep bembeyazdı... bence var hayırlısı olsun.. darısı başıma olsun inşallah..heveslenmek istemiyorum cunki banyoda bi kac saat kaldi.uykuluydum 2 dk bekledim yatmaya gittim sabah 7 de yaptim testi tam atmak isterken gordum
amin kzuim insallah allah butun evlat isteyenlerin kucagini doldursin.bugun transfer gununu sayarsak 10 gun.ama banyoda baya bi kaldi ya ondan tedirginim bi kac saat sonra baktimkaçıncı günün bugün olmazsa çıkmazdı canım... benim negatifti ne ışıklarda baktım telefonun flashını açıp baktım hep bembeyazdı... bence var hayırlısı olsun.. darısı başıma olsun inşallah..
İlk gün sayılmıyormerhaba arkadaslar, pazartesi günü transfer yapıldı 5.gün embriyosuyla buguün 4. günüm beklemek cok zor
canım ilk hamileliğimde çıkmamıştı benimde aynen senin gibi banyoda bıraktım yaklaşık 6 saat sonra falan bakmıştım aynı senin gibi bir silik çizgi... eşim testin olası rengidir demişti... hemen gidip test yaptırmıştık veee hamileydim... Rabbim sağlıklı gebelik nasip etsin inşallah canım...amin kzuim insallah allah butun evlat isteyenlerin kucagini doldursin.bugun transfer gununu sayarsak 10 gun.ama banyoda baya bi kaldi ya ondan tedirginim bi kac saat sonra baktim
sayılıyor dedi doktor ve bu hafta değil önümüzdeki hafta cuma test günüİlk gün sayılmıyor
İlginç ilk defa duydum. Hayırlısı olsunsayılıyor dedi doktor ve bu hafta değil önümüzdeki hafta cuma test günü
ay insallah kuzum ya allah seninde tez zamanda kucagina mir minnos versin insallah geceleri seni uyutmasin :)canım ilk hamileliğimde çıkmamıştı benimde aynen senin gibi banyoda bıraktım yaklaşık 6 saat sonra falan bakmıştım aynı senin gibi bir silik çizgi... eşim testin olası rengidir demişti... hemen gidip test yaptırmıştık veee hamileydim... Rabbim sağlıklı gebelik nasip etsin inşallah canım...
bende ilk gün sayılmıyor diye biliyorum 3 tüp bebek denemesi yaptık ve her defasında söylenende oydu.. transferden sonraki gün 1. sayılıyor diyorlardı ve farklı farklı merkezlerdi..İlginç ilk defa duydum. Hayırlısı olsun
inşallah canım sağlıkla hayırla gelsinler inşallah...ay insallah kuzum ya allah seninde tez zamanda kucagina mir minnos versin insallah geceleri seni uyutmasin :)
Benimde bu 2.denememdi bende her iki denemede de sormuştum doktor ilk gün sayılmıyor demişti hepbende ilk gün sayılmıyor diye biliyorum 3 tüp bebek denemesi yaptık ve her defasında söylenende oydu.. transferden sonraki gün 1. sayılıyor diyorlardı ve farklı farklı merkezlerdi..
Bant çok işe yarıyor bende kullanmıştım canımKızlar bir şey soracağım iğnelerin 7.günü endometrium 5 çıktı doktor bant verdi acaba yükselir mi transfere kadar bana biraz az gibi geldi.
nm ilk gun sayilmiyor nasil oyl dedi?benim.doktorda ilk gun sayilmaz dedisayılıyor dedi doktor ve bu hafta değil önümüzdeki hafta cuma test günü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?