tüp bebek transfer olanlar ve ya olacaklar buraya

kızlar sabah idrar testi yaptim uykuluydum.2 kd bekledim baktim bisey yok yattim.bizi. banyonun isigida loş simdi dedim ay test banyoda kalmis atayim sanki biri dedi isikta bak teste ve ikinci cizgiyi silik gordum.kafam allak bullak

heveslenmek istemiyorum cunki banyoda bi kac saat kaldi.uykuluydum 2 dk bekledim yatmaya gittim sabah 7 de yaptim testi tam atmak isterken gordum
kaçıncı günün bugün olmazsa çıkmazdı canım... benim negatifti ne ışıklarda baktım telefonun flashını açıp baktım hep bembeyazdı... bence var hayırlısı olsun.. darısı başıma olsun inşallah..

amin kzuim insallah allah butun evlat isteyenlerin kucagini doldursin.bugun transfer gununu sayarsak 10 gun.ama banyoda baya bi kaldi ya ondan tedirginim bi kac saat sonra baktim

amin kzuim insallah allah butun evlat isteyenlerin kucagini doldursin.bugun transfer gununu sayarsak 10 gun.ama banyoda baya bi kaldi ya ondan tedirginim bi kac saat sonra baktim
canım ilk hamileliğimde çıkmamıştı benimde aynen senin gibi banyoda bıraktım yaklaşık 6 saat sonra falan bakmıştım aynı senin gibi bir silik çizgi... eşim testin olası rengidir demişti... hemen gidip test yaptırmıştık veee hamileydim... Rabbim sağlıklı gebelik nasip etsin inşallah canım...

ay insallah kuzum ya allah seninde tez zamanda kucagina mir minnos versin insallah geceleri seni uyutmasin :)

Kızlar bir şey soracağım iğnelerin 7.günü endometrium 5 çıktı doktor bant verdi acaba yükselir mi transfere kadar bana biraz az gibi geldi.

bende ilk gün sayılmıyor diye biliyorum 3 tüp bebek denemesi yaptık ve her defasında söylenende oydu.. transferden sonraki gün 1. sayılıyor diyorlardı ve farklı farklı merkezlerdi..
Benimde bu 2.denememdi bende her iki denemede de sormuştum doktor ilk gün sayılmıyor demişti hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…