- 16 Şubat 2015
- 929
- 581
- 103
- 36
senin bebis var ozaman cn. demi?bu kardes icin mi?inşallah canım sağlıkla hayırla gelsinler inşallah...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
senin bebis var ozaman cn. demi?bu kardes icin mi?inşallah canım sağlıkla hayırla gelsinler inşallah...
Peki arttı mı kalınlık kaçtı daha önce sizin?Bant çok işe yarıyor bende kullanmıştım canım
Yok canım ne yazıkki 3 aylıkken gelişimi durduğu için zorunlu kürtaj olmak zorunda kaldım kalp atımlarıda durmuştu... 2015 yılındaydı... bir dahada hamile kalamadım... 3 defa tüp bebek denedik amh 0.50 çıktı 2 si transfere kadar gitti birinde yumurta boş çıktı... mayısta 4. tedavimize başlayıcaz... Rabbimden umudumuzu kesmiyoruz... 1. kalite embriyo oluşuyor ama tutunamıyorlar... bakalım bu sefer onun üzerinde durucak doktorum... hayırlısıyla evlerimiz bebek sesiyle şenlenir inşallah canım..senin bebis var ozaman cn. demi?bu kardes icin mi?
amin cnm peki siizn sorun neydi?gelisimi neden durdu bunu arastirdilar mi?cok zor ya benim.daha ilk denemem ama 5 senedir coxuk istiyoruzYok canım ne yazıkki 3 aylıkken gelişimi durduğu için zorunlu kürtaj olmak zorunda kaldım kalp atımlarıda durmuştu... 2015 yılındaydı... bir dahada hamile kalamadım... 3 defa tüp bebek denedik amh 0.50 çıktı 2 si transfere kadar gitti birinde yumurta boş çıktı... mayısta 4. tedavimize başlayıcaz... Rabbimden umudumuzu kesmiyoruz... 1. kalite embriyo oluşuyor ama tutunamıyorlar... bakalım bu sefer onun üzerinde durucak doktorum... hayırlısıyla evlerimiz bebek sesiyle şenlenir inşallah canım..
canım kan pıhtılaşması çıktı bende sonradan yapılan testlerde o yüzden dediler... 7 yıllık evliyiz bizde 4 yıldır uğraşıyoruz bebiş için... Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah...amin cnm peki siizn sorun neydi?gelisimi neden durdu bunu arastirdilar mi?cok zor ya benim.daha ilk denemem ama 5 senedir coxuk istiyoruz
amin kuzum.daha genciz ya menepoza girene kadar ugrasiriz nolacak:)canım kan pıhtılaşması çıktı bende sonradan yapılan testlerde o yüzden dediler... 7 yıllık evliyiz bizde 4 yıldır uğraşıyoruz bebiş için... Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah...
durum bu
yarin cnm nebileyim ya pek.umudum yokyanilta bilirdeCanim gozukuyo insallah vardir test gunun ne zaman
Umutsuzluga kapilma canim yarin dahada net cikar insallah hersey allahdanyarin cnm nebileyim ya pek.umudum yokyanilta bilirde
amin cnm tedirgin oldugum.bi kac saat sonra baktimUmutsuzluga kapilma canim yarin dahada net cikar insallah hersey allahdan
Imkanin varsa aksam yatmadan bidaha yap basinda bekle belki 5 dk sonra cikti bilemezsin tatlimamin cnm tedirgin oldugum.bi kac saat sonra baktim
oyle tabi ayy hic umudum yoktu tam atiyodum biri sanki dedi iaikta bidaha bak.allahim inslalah yarin cuma gunu mubarek gunde yuzumu guldururImkanin varsa aksam yatmadan bidaha yap basinda bekle belki 5 dk sonra cikti bilemezsin tatlim
Inşallah canim ben 10 gun yaptim kan verdim 3 den sonra cikar dedi gelirken test alip yaptim once hic yapmadim motalim bozulmasin diyeoyle tabi ayy hic umudum yoktu tam atiyodum biri sanki dedi iaikta bidaha bak.allahim inslalah yarin cuma gunu mubarek gunde yuzumu guldurur
bende simdi gidiyorum kan testini vermeye azda olsa cikar dimi?transferi sayarsak 10 gunumInşallah canim ben 10 gun yaptim kan verdim 3 den sonra cikar dedi gelirken test alip yaptim once hic yapmadim motalim bozulmasin diye
Insallah pozitif olacak canım dualarım seninlearkadaslar kan testi vermeye gidiyorum nolir bana dua edi
Canım inşallah pozitif olur dualarım seninlearkadaslar kan testi vermeye gidiyorum nolir bana dua edi
Hadi inşallah hayırlı haberlerle cnm rabbim emeklerimizi boş çıkarmasınarkadaslar kan testi vermeye gidiyorum nolir bana dua edi
ya ben yerim sizi allah razi olsunHadi inşallah hayırlı haberlerle cnm rabbim emeklerimizi boş çıkarmasın