• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tüp bebek transfer olanlar ve ya olacaklar buraya

Günler geçmek bilmiyor sanki. Evimi özledim yaşadığım şehri özledim. Off bu hafta bir biteydingüzel haberle.☺️

Kizlarr gecenin bu saati 125sayfayida okudum:bicak:2.denemem transferimin 8.gunu bugune kadar stresim yoktu vallada suan kalbim sikisiyo:duduk:persembe naparim acaba:işsiz:

Kızlar transfer gününü saymazsak bugün 7. Günüm bugün zaten çıkmaz diyerekten idrar testi yaptım ve ikinci çizgi silikte olsa çıktı ilacın etkisi değildir demi çatlatma iğnesini en son 10 Nisan Salı günü kullandım yani bugün tam iki hafta oldu

Eklentiler

• Screenshot_2018-04-24-07-42-20.png
    Screenshot_2018-04-24-07-42-20.png
    83,8 KB · Görüntüleme: 67
Kızlar transfer gününü saymazsak bugün 7. Günüm bugün zaten çıkmaz diyerekten idrar testi yaptım ve ikinci çizgi silikte olsa çıktı ilacın etkisi değildir demi çatlatma iğnesini en son 10 Nisan Salı günü kullandım yani bugün tam iki hafta oldu
Gözün aydın canımm:anneadayı:

Ayy hayirlisi olsun ben test yapmicam bu sefer diye tutturdum ama beni gaza getiriyorsunuuzz:KK47:neyse beklicem tamam iyiyim:kızgın:benm merak ettigim sorular var hem buradaki arkadaslarada yardimci oluruz belkim:KK15:simdi ortak belirti olarak adet sancisina benzer sanci ve kasiklarda batma hissi okudum madirde olsa kan gbi pihti gelenler goguslerde hassasiyet mide bulantisi vs peki bu belirtileri yasayip negatifi goren oldu mu yani bu belirtiler sanki herkeste oluyor gbi bende de sanci ve kramplar oldu goguslerimde sanki bi isyan halinde dolgunlasiyorlar:rapci:demem o ki negatifi ve pozitifi gorenler yada hicbirsey hissetmeyenler burada misiniz:KK54:

Ayy hayirlisi olsun ben test yapmicam bu sefer diye tutturdum ama beni gaza getiriyorsunuuzz:KK47:neyse beklicem tamam iyiyim:kızgın:benm merak ettigim sorular var hem buradaki arkadaslarada yardimci oluruz belkim:KK15:simdi ortak belirti olarak adet sancisina benzer sanci ve kasiklarda batma hissi okudum madirde olsa kan gbi pihti gelenler goguslerde hassasiyet mide bulantisi vs peki bu belirtileri yasayip negatifi goren oldu mu yani bu belirtiler sanki herkeste oluyor gbi bende de sanci ve kramplar oldu goguslerimde sanki bi isyan halinde dolgunlasiyorlar:rapci:demem o ki negatifi ve pozitifi gorenler yada hicbirsey hissetmeyenler burada misiniz:KK54:
Ben canım hamile miyim bilmiyorum bugün kan testi yaptıracağım inşallah bende şu an için hiç bir belirti yok kasık ağrısı olsun gögüslerde hassasiyet falan hiç yok zaten benim o yüzden hiç ümidim yoktu sadece transfer gününden beri hafif arada bi kasık batması oluyordu o da hemen geçiyordu bugün idrar testi yaptım silik çizgi çıktı bakalım hayırlısı

Kuzum belirti arama benim hegun karnım kaşıklarim ağrıyor ilaçlardan bugün 1 gün geçti adetim hala belirti yok dün sanki adet olucakmisim gibi aynı ağrıları çektim ben 6.gün test yaptım ikinci çizgi çıktı 9.gün kan verdim 90 falan çıktı iki gün sonrada yani 11.günde 248 çıktı dktr yapmana gerek yok dedi 10 gün sonra gel keseye bakalım dedi ilaçlar devam sabah akşam aldığım jeli sadece günde 1 yaptı hepsi sabahları biraz tiksinti oldu midem havalandı bir iki kez okadar

Ay cok tesekkur ederim cevaplariniz icin:dua:ama yinede heveslendim agrisi olanlar sankim gebis:anneadayı:tamam sakinim:110:adetijizi nasil hesapliyorsunuz yani ben dondurulmus koydurdumda benm takvimime gore 13gun gecikmisim gorunuyor:işsiz:

Ay cok tesekkur ederim cevaplariniz icin:dua:ama yinede heveslendim agrisi olanlar sankim gebis:anneadayı:tamam sakinim:110:adetijizi nasil hesapliyorsunuz yani ben dondurulmus koydurdumda benm takvimime gore 13gun gecikmisim gorunuyor:işsiz:
Benim dktr hesapladı adetim e 12 gün kala transfer yaptı 13 de transfer oldum 23 de adet günümdü normalde

Canım benim belim hep ağrıyordu adet sancısı gibi ağrılarım vardı transferin 3 gününden beri ama sonucum negatif ilk denememdi bugün doktorla konuştuk dondurulmuş koyulacak bir dahaki aya sabır lazım bu süreçte belirti arama en güzel örneği benim işte negatif

Back