Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnsallah canım insallah. İstanbul anadolu yakasındayım. 2. Denememi bağçecide yaptırdım cem çelik eAy canım ya allah devamını nasip etsin inşallah darısı isteyen herkesin başına il olarak nerdesin sen canım
Gözün aydın canımmKızlar transfer gününü saymazsak bugün 7. Günüm bugün zaten çıkmaz diyerekten idrar testi yaptım ve ikinci çizgi silikte olsa çıktı ilacın etkisi değildir demi çatlatma iğnesini en son 10 Nisan Salı günü kullandım yani bugün tam iki hafta oldu
Saol canım inşallah pozitiftir bugün kan testi vereceğim bakalım hayırlısı Rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallahGözün aydın canımm
Hayırlı haberlerle gel insallah canım.Saol canım inşallah pozitiftir bugün kan testi vereceğim bakalım hayırlısı Rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah
Ben canım hamile miyim bilmiyorum bugün kan testi yaptıracağım inşallah bende şu an için hiç bir belirti yok kasık ağrısı olsun gögüslerde hassasiyet falan hiç yok zaten benim o yüzden hiç ümidim yoktu sadece transfer gününden beri hafif arada bi kasık batması oluyordu o da hemen geçiyordu bugün idrar testi yaptım silik çizgi çıktı bakalım hayırlısıAyy hayirlisi olsun ben test yapmicam bu sefer diye tutturdum ama beni gaza getiriyorsunuuzzneyse beklicem tamam iyiyimbenm merak ettigim sorular var hem buradaki arkadaslarada yardimci oluruz belkimsimdi ortak belirti olarak adet sancisina benzer sanci ve kasiklarda batma hissi okudum madirde olsa kan gbi pihti gelenler goguslerde hassasiyet mide bulantisi vs peki bu belirtileri yasayip negatifi goren oldu mu yani bu belirtiler sanki herkeste oluyor gbi bende de sanci ve kramplar oldu goguslerimde sanki bi isyan halinde dolgunlasiyorlardemem o ki negatifi ve pozitifi gorenler yada hicbirsey hissetmeyenler burada misiniz
Kuzum belirti arama benim hegun karnım kaşıklarim ağrıyor ilaçlardan bugün 1 gün geçti adetim hala belirti yok dün sanki adet olucakmisim gibi aynı ağrıları çektim ben 6.gün test yaptım ikinci çizgi çıktı 9.gün kan verdim 90 falan çıktı iki gün sonrada yani 11.günde 248 çıktı dktr yapmana gerek yok dedi 10 gün sonra gel keseye bakalım dedi ilaçlar devam sabah akşam aldığım jeli sadece günde 1 yaptı hepsi sabahları biraz tiksinti oldu midem havalandı bir iki kez okadarAyy hayirlisi olsun ben test yapmicam bu sefer diye tutturdum ama beni gaza getiriyorsunuuzzneyse beklicem tamam iyiyimbenm merak ettigim sorular var hem buradaki arkadaslarada yardimci oluruz belkimsimdi ortak belirti olarak adet sancisina benzer sanci ve kasiklarda batma hissi okudum madirde olsa kan gbi pihti gelenler goguslerde hassasiyet mide bulantisi vs peki bu belirtileri yasayip negatifi goren oldu mu yani bu belirtiler sanki herkeste oluyor gbi bende de sanci ve kramplar oldu goguslerimde sanki bi isyan halinde dolgunlasiyorlardemem o ki negatifi ve pozitifi gorenler yada hicbirsey hissetmeyenler burada misiniz
Benim dktr hesapladı adetim e 12 gün kala transfer yaptı 13 de transfer oldum 23 de adet günümdü normaldeAy cok tesekkur ederim cevaplariniz icinama yinede heveslendim agrisi olanlar sankim gebistamam sakinimadetijizi nasil hesapliyorsunuz yani ben dondurulmus koydurdumda benm takvimime gore 13gun gecikmisim gorunuyor
Benimde 5.gün embriyonun dondurulmuş yaniBenim dktr hesapladı adetim e 12 gün kala transfer yaptı 13 de transfer oldum 23 de adet günümdü normalde
Canım benim belim hep ağrıyordu adet sancısı gibi ağrılarım vardı transferin 3 gününden beri ama sonucum negatif ilk denememdi bugün doktorla konuştuk dondurulmuş koyulacak bir dahaki aya sabır lazım bu süreçte belirti arama en güzel örneği benim işte negatifAy cok tesekkur ederim cevaplariniz icinama yinede heveslendim agrisi olanlar sankim gebistamam sakinimadetijizi nasil hesapliyorsunuz yani ben dondurulmus koydurdumda benm takvimime gore 13gun gecikmisim gorunuyor
Kuzum nerelerdesin ne alemdesinsen naptin ya bugun test sonicunu ogrenicektin?merak ettim seni kuzum
napim cnm biralardayim ben bugun transfer gununu sayarsma 8 gunum.bekliyorum.dun cok kotu bel agrisi oldu bnde iki buklum oldum resmen sonra hemen gecdiKuzum nerelerdesin ne alemdesin