tüp bebek transfer olanlar ve ya olacaklar buraya

Benim ağrılar durulmak bilmiyor. Ve bıgün test yaptım negatif sanırım adetin habercisi sancılar.
İnşallah bekleyenler güzel haber alırlar

Benim ağrılar durulmak bilmiyor. Ve bıgün test yaptım negatif sanırım adetin habercisi sancılar.
İnşallah bekleyenler güzel haber alırlar
kaci ci gunun bugun?ona kalirsa bende transferden sonra suana kadar adet agrisi cekiyorum.sadece adete yorma belki bebisdir:)

kaci ci gunun bugun?ona kalirsa bende transferden sonra suana kadar adet agrisi cekiyorum.sadece adete yorma belki bebisdir:)
Bende öyle umut ediyordum. Annem öğlen normal gebelik testi getirmiş yaptım yok bir şey. Transferden sonra 9. Gün olsa çıkardı diye düşünüyorum

İnşallah senin bebiş ağrısıdır. Bir an umutsuzluk çöktü 4. Denemem bu. Bundan sonra sanırıö ara vereceğim uzunca bir süre hayırlısı kader bize ne çizmiş bakacağız

o
İnşallah senin bebiş ağrısıdır. Bir an umutsuzluk çöktü 4. Denemem bu. Bundan sonra sanırıö ara vereceğim uzunca bir süre hayırlısı kader bize ne çizmiş bakacağız
oyle.deme ya ben transfer gununden diyorum tutmaz ki.ama yinede allah icimde bi umut birakiyo.hem testde cikmayabilir ona bakarak sakin moralini dusurme cok nadir cikiyo zaten idrar testinde .arti kana 9 gunde atiyosa idrar testinde nasil cikar?en erken 11 gun cikar idrarda.

Bakalım yine umut ediyorum tabi insan umutsuz yaşayamaz. İnşallah canım öyledir ve nasip olur bakalım Cuma kan vereceğim
kac gun embriosu sende?
3. Gün embriyosu iki adet transfer ettiler. Bu sefer embriyolar diğerlerine göre daha iyiydi bu da olmazsa başka bir sorun mu var acaba çözemedim

Bende 3-4-5gunler siddetli agrilar vardi simdi sadece sol yumurtaligimda kasilma var gbi agrilarim yok test icin uzulmeyinhic belli olmuyor bende modum dusmesin diye yapmiyorum heyecan tavan

h
eh benle aynisin bende cuma gunu vericem testi ve inanki suan bendede adet agrisi var ve beninde 3 gun embriosu cikmaz cnm o idrar testinde.ne mutlu sana 2 embrio konulmus bana bir embrio konuldumama umudum var.kurban oldugum olmayani oldurur.yas kacdi cnm benin 29

Benim yaş 31. Üç bucuk yıldır tüp bebek tedavisi görüyorum ara verdim tekrar başladım kendimi telkim ettim her deneme de bir sorun çıktı şimdi dedim bütün sorunları çözdük ama inşallah dediğin gibidir inan sabaha kafar onladar umutlu o kadar heyecanlıydım ki. Annem dayanamadı test yaptırdı o da diyor benim içim de umut var aldırış etme teste diye.
Dediğin gibi ol dersenolur. Cuma ya daha bar ben yine aynı özeni gösteriyorum.

Bu arada benim ilk denemem de tek 3. Gn embriyosu transfer etmişti o tutmuştu ama 4. Sonunda kanama oldu. 2 denemem den sonra hep iki tane koydular ama işte nasip.

Herkese merhaba bnm de perşembe günü 3. Denemem olucak kısmetse inşallah bu sefer hayırlısıyla pozitif görmek nasip olur pozitif görenler neler yaptınız nelere dikkat ettiniz paylaşabilirmisiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…