İkinizdde sorun yoksa tutmama nedeni ne olabilir ki?iyice arastirsaydin keske,rahim filmi falan istedilermi szden?gemetik test falan?Canım benim 2. Denemem olacak oyuzden dondurulmuşum tutma oranı daha yüksek oldugu için doktorumda bende onı istedik. Bendede eşimdede sorun yok ama olmuyor. İlk tüp bebek denememde 5.gün 1. Kalıtede embriyo konuldu ama tutmadı
Hakkımızda hayırlısı olsun canım sabır gerektiren bir tedavi bol bol duaBen Antalyadayım cnm ve kesinlikle haklisin ilk denememiz de hic bir bilgimiz olmuyo tabi gozu kapali sirf baslayalim artik diye onumuze gelen ilk hastaneye gidiyoruz.ama ikincid artik tecrubeli oluyoruz.
Hgs filmım var canım. Genetik test 2. Denemede istenmıyor malesef. Doktorumu değiştirdim ztn. Smdı bağçeçi tüp bebek merkezıne cem çelik e gidiyorum oda bütün testlere baktı rutin testler tekrar yapıldı bsy çıkmadı. İşte rahim dinlendirme yapalım dedi vücuta giren hormon ılaçları kendını atsın dedi. Dondurma işlemi yapalım ddi. 11 ymurta oluştu yarın toplancakİkinizdde sorun yoksa tutmama nedeni ne olabilir ki?iyice arastirsaydin keske,rahim filmi falan istedilermi szden?gemetik test falan?
Aynen cnm iyi haberlerini bekliyorum bende banada umut olurHakkımızda hayırlısı olsun canım sabır gerektiren bir tedavi bol bol dua
Hadi hayirlisi cnm.bnm ama cok iyi arastir,cunki cok sukur bi sorunun yok.bu konuda sanslisin bu sansini iyi degerlendirHgs filmım var canım. Genetik test 2. Denemede istenmıyor malesef. Doktorumu değiştirdim ztn. Smdı bağçeçi tüp bebek merkezıne cem çelik e gidiyorum oda bütün testlere baktı rutin testler tekrar yapıldı bsy çıkmadı. İşte rahim dinlendirme yapalım dedi vücuta giren hormon ılaçları kendını atsın dedi. Dondurma işlemi yapalım ddi. 11 ymurta oluştu yarın toplancak
Valla canım sorun yok diye diye 5. Yıla girdik ortada hala bişey yok. Rabbim ne veriyosa hayırlısını versin. Bu arada yaş 26Hadi hayirlisi cnm.bnm ama cok iyi arastir,cunki cok sukur bi sorunun yok.bu konuda sanslisin bu sansini iyi degerlendir
Yaşında genç valla ben cok sasirdim.senin durumuna nedensiz yere yani nasil olur boyle.hakkinda hayirlisi cnm.bnm inslalah hersey gonlunce olur,allaha dua et o en iyi zamani bilirValla canım sorun yok diye diye 5. Yıla girdik ortada hala bişey yok. Rabbim ne veriyosa hayırlısını versin. Bu arada yaş 26
Benım gibi niceleri var. Bende artık şaşırıyorum. Yol kat edemiyorum beklemekten başka çare yok. Her yoluda deniyorum 1 aşılama 1 tüp bebek var negatif. İnsallah bu son olur. Allah isteyen olmayan herkese nasip etsin gercekten cok zor sabır gerektirir.Yaşında genç valla ben cok sasirdim.senin durumuna nedensiz yere yani nasil olur boyle.hakkinda hayirlisi cnm.bnm inslalah hersey gonlunce olur,allaha dua et o en iyi zamani bilir
Insallah bakalim heyecanla bekliyoruz en kotu tarafi da kabizlik onunla mucadele ediyorum suan sıkıntılı yaniAynen cnm iyi haberlerini bekliyorum bende banada umut olur
Amin kuzumBenım gibi niceleri var. Bende artık şaşırıyorum. Yol kat edemiyorum beklemekten başka çare yok. Her yoluda deniyorum 1 aşılama 1 tüp bebek var negatif. İnsallah bu son olur. Allah isteyen olmayan herkese nasip etsin gercekten cok zor sabır gerektirir.
Onun en iyi cozumunu solim sana kuru kayisini ye yiye bildigin kadar veya kaynat suyunu ic,kabizlik falan kalmazInsallah bakalim heyecanla bekliyoruz en kotu tarafi da kabizlik onunla mucadele ediyorum suan sıkıntılı yani
Kayısı suyu iç canım bol bolInsallah bakalim heyecanla bekliyoruz en kotu tarafi da kabizlik onunla mucadele ediyorum suan sıkıntılı yani
Sizin ilk denememi olacak. Nezmn transver gerçekleşicek yaş kaç canımAmin kuzum
Sizin ilk denememi olacak. Nezmn transver gerçekleşicek yaş kaç canım[/QUOT evet benim ilk transferim olucak yaş 29 cnm beklemedeyim.bend nisanda insallah benim transfer.
Evet cnm.benim ilk transfer olucak nisan ayinda insallah bakalim.ne olcak yas 29Sizin ilk denememi olacak. Nezmn transver gerçekleşicek yaş kaç canım
benımde mart veya nisan da olacakEvet beni
Ay hadi bakalim nisanda olsunda bizede ugur getirsin bebislerimizi alalim kucagimiza,insallah birda tekrar toplanip ay kizlar uyimuyo bu bebis diye konusalimbenımde mart veya nisan da olacak
Sizde gençsiniz canım. Doktora sorduk cünkü cok fazla olmayanın. Normalmı bu durum dedik hiç normal değil dedi. Yiyecekler hep hormon olmaması hep bu yüzden dediEvet cnm.benim ilk transfer olucak nisan ayinda insallah bakalim.ne olcak yas 29
Ayy ağzından bal damlıyor inşallah canım o günleri görmek nasip olur bizlerede. Nerede oturuyosun canımAy hadi bakalim nisanda olsunda bizede ugur getirsin bebislerimizi alalim kucagimiza,insallah birda tekrar toplanip ay kizlar uyimuyo bu bebis diye konusalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?