tüp bebek transfer olanlar ve ya olacaklar buraya

yok ben zaten bu tutunma diye dusunmiyorum.erken cunki.hem herkesde kanama olcak diye bisey yok.ama biyle transferin ertesi gunu agrimasi tuaf.nasip kizmet ya hayirlisi diyelim.allah seninde bebisini sag salim kucagina almagi nasip etsin.
Saol kuzum rabbim hepimize nssıp etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın

Bugün gayet iyi tık yok ne ağrı ne sizi sık sık idrar var şimdilik yarın ı iple çekiyorum bakalım ne çıkıcak iki çizgi bize sayılarına gösterir inşallah sen ne alemdesin
bugun agrilarim yok denecek kadar hafifledi.iyiym esimle yuruyuse cikicam birazdan evde yat yat rengim soldu.insallah yarin senden guzel haber alicam eminim

bugun agrilarim yok denecek kadar hafifledi.iyiym esimle yuruyuse cikicam birazdan evde yat yat rengim soldu.insallah yarin senden guzel haber alicam eminim
İnşallah çok yorma kendini ağır ağır yürü seri haretlerden kaçın bende dün çıktım biraz gece çok bel ağrısı oldu 5 dk yürürken bile yoruldum ya nefes nefese yürüdüm resmen okadar yavaş hareket etmeme rağmen

bugun bendede bel agrisi var bu ilacalr mahvetti bizi zaten.benim 4 gunum zaten is yapmiyorum ama temiz havada yurumek iyi geklir.senin yerine olsam bugun bile yaptirirdim testi:)

bugun bendede bel agrisi var bu ilacalr mahvetti bizi zaten.benim 4 gunum zaten is yapmiyorum ama temiz havada yurumek iyi geklir.senin yerine olsam bugun bile yaptirirdim testi:)
Çok istedim ama Birgün daha bekliym dedim normalde test günüm 22 si ama ben yarın yapmaya karar verdim bakalım artık

Bildiğimiz ağrılar düne kadar vardı bugün biraz karin guruldamasi arada arada başka birşey yok ha bel ağrısı var
bel agrisi bendede var.normalde benim adetime 3,4 gun kala belim agrirdi ve goguslerim siser agrirdi.ama suan bende bel agriai var alt karin bolgemde agri var.adetime daha 10 gun var.ama ben cok ilac kullaniyorum kan suladirici kalcadand bant gunde iki yane hap,bir gun arayla kalcadan igne.ohoo vucidum devreden cikmos ya o:)

Aynen öyle ilaçların çok etkisi var yoksa bu günlerde gebelik belirtisi cikacagini sanmıyorum her bölgeden ilaç alıyoruz resmen ya :) ağızdan alıyorum estorefem aspirin folk göbekten claxn iğne iki günde bir kalçadan sabah akşam jel off offf bünyemiz nelerle uğraşıyor Allah im emeklerimizin karşılığını verir inşallah t

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…