Ağrı kesici ıçme canım biraz dayanya kızlar baya bi agrim var normalmi acaba bu ya,karnimin alti zonkluyo.ilac icmek.istemiyorum sorun olurdiye
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ağrı kesici ıçme canım biraz dayanya kızlar baya bi agrim var normalmi acaba bu ya,karnimin alti zonkluyo.ilac icmek.istemiyorum sorun olurdiye
oyle galiba ilk gun yokdu dun aksamdan var ama dayanicamAğrı olabiliyor bende hergün değişik ağrılar oldu her bünye farklı
aynen bende dişimi sıkıcam icmiycem esim dayanamiyo tabi ic istersen diyo ama illaki bi zarari vardir ya.bide transferin ilk gunu agri falan yoktu dun aksmadan basladiAğrı kesici ıçme canım biraz dayan
Oluşan sonra ıcılebılıuo ama sonra ıcılmıyo ayağının altına sıcak su torbası kouaynen bende dişimi sıkıcam icmiycem esim dayanamiyo tabi ic istersen diyo ama illaki bi zarari vardir ya.bide transferin ilk gunu agri falan yoktu dun aksmadan basladi
send varmiydi boyle seyler genelde sol tarafimda oluyoOluşan sonra ıcılebılıuo ama sonra ıcılmıyo ayağının altına sıcak su torbası kou
Bende hiç bı belirti yoktu canım ben hep negatif dusundu m tutmaz bak yerleşme kanaması olmadı falan diyesend varmiydi boyle seyler genelde sol tarafimda oluyo
yok ben zaten bu tutunma diye dusunmiyorum.erken cunki.hem herkesde kanama olcak diye bisey yok.ama biyle transferin ertesi gunu agrimasi tuaf.nasip kizmet ya hayirlisi diyelim.allah seninde bebisini sag salim kucagina almagi nasip etsin.Bende hiç bı belirti yoktu canım ben hep negatif dusundu m tutmaz bak yerleşme kanaması olmadı falan diye
Takma kafana bence gayet normal 4.günden sonra tutunma başlıyormuş 12 .güne kadar bi makalede okumuştumyok ben zaten bu tutunma diye dusunmiyorum.erken cunki.hem herkesde kanama olcak diye bisey yok.ama biyle transferin ertesi gunu agrimasi tuaf.nasip kizmet ya hayirlisi diyelim.allah seninde bebisini sag salim kucagina almagi nasip etsin.
Ben kullanıyorumJel kullanan varmı aranizda
Benım ağrılarım ilk günden başladı. 3. Günü batmalarda oluyodu.kasık ağrımda vardıyok ben zaten bu tutunma diye dusunmiyorum.erken cunki.hem herkesde kanama olcak diye bisey yok.ama biyle transferin ertesi gunu agrimasi tuaf.nasip kizmet ya hayirlisi diyelim.allah seninde bebisini sag salim kucagina almagi nasip etsin.
nedeni ne peki?Benım ağrılarım ilk günden başladı. 3. Günü batmalarda oluyodu.kasık ağrımda vardı
nde kullaniyorum yatmadan her aksamJel kullanan varmı aranizda
kac gin embriosu cnm?Yaw kızlar ben az önce dayanamadım gebelik testi aldım yaptım negatif çıktı çok üzüldüm :-( bugün 9. Günümdü
3. Gün embriyosu canım ama çok üzüldüm tek tesellim salı günü kan testi yapacak olmamkac gin embriosu cnm?
Nedenini bilmiyorum ama ben olumlu yönde bakmıştımnedeni ne peki?
sen suan hamilesin dimi cnm aklimda tutamiyorum cunki ilacalr bi hallere soktu beniNedenini bilmiyorum ama ben olumlu yönde bakmıştım
ama sen cok erken yappmissin 3 gun embriosu kana 11 gun atiyo idrarda cikmaz zaten.uzulme rahat ol3. Gün embriyosu canım ama çok üzüldüm tek tesellim salı günü kan testi yapacak olmam
arti benim eczaci arkadasim var alsammi diye sordum ona alma cunki cikmaz zaten dedi rahat ol yani3. Gün embriyosu canım ama çok üzüldüm tek tesellim salı günü kan testi yapacak olmam