• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tüp bebek transfer olanlar ve ya olacaklar buraya

aynen bende dişimi sıkıcam icmiycem esim dayanamiyo tabi ic istersen diyo ama illaki bi zarari vardir ya.bide transferin ilk gunu agri falan yoktu dun aksmadan basladi
Oluşan sonra ıcılebılıuo ama sonra ıcılmıyo ayağının altına sıcak su torbası kou

Bende hiç bı belirti yoktu canım ben hep negatif dusundu m tutmaz bak yerleşme kanaması olmadı falan diye
yok ben zaten bu tutunma diye dusunmiyorum.erken cunki.hem herkesde kanama olcak diye bisey yok.ama biyle transferin ertesi gunu agrimasi tuaf.nasip kizmet ya hayirlisi diyelim.allah seninde bebisini sag salim kucagina almagi nasip etsin.

yok ben zaten bu tutunma diye dusunmiyorum.erken cunki.hem herkesde kanama olcak diye bisey yok.ama biyle transferin ertesi gunu agrimasi tuaf.nasip kizmet ya hayirlisi diyelim.allah seninde bebisini sag salim kucagina almagi nasip etsin.
Takma kafana bence gayet normal 4.günden sonra tutunma başlıyormuş 12 .güne kadar bi makalede okumuştum

Benım ağrılarım ilk günden başladı. 3. Günü batmalarda oluyodu.kasık ağrımda vardı

Yaw kızlar ben az önce dayanamadım gebelik testi aldım yaptım negatif çıktı çok üzüldüm :-( bugün 9. Günümdü

Back