- 6 Ocak 2018
- 106
- 48
- 98
- 35
Ay canım doğru ya hiç düşünmedim ben onu sağolasın tatlım ya içim rahatladı biraz da olsa senin bir tane kalmıştı yanlış hatırlamıyorsam onu da transfer ettiler çok şükür senin de hayırlı olur inşallah canım benimama sen cok erken yappmissin 3 gun embriosu kana 11 gun atiyo idrarda cikmaz zaten.uzulme rahat ol
insallh kuzum bende senin gibi beklemedeyim benimde 3 gun embriosu.ama asla idrar testiyapmam cunki cikmiyo ve uzuluyoeuz.sen icini ferah tut cnm tmm.insallah hamis oluriz bir birimize guzel haberleri veririzAy canım doğru ya hiç düşünmedim ben onu sağolasın tatlım ya içim rahatladı biraz da olsa senin bir tane kalmıştı yanlış hatırlamıyorsam onu da transfer ettiler çok şükür senin de hayırlı olur inşallah canım benim
Evet canım hamıleyim 6+6sen suan hamilesin dimi cnm aklimda tutamiyorum cunki ilacalr bi hallere soktu beni
İnşallah canım Allahım hayırlısıyla bize o güzel duyguyu tattırsın inşallahinsallh kuzum bende senin gibi beklemedeyim benimde 3 gun embriosu.ama asla idrar testiyapmam cunki cikmiyo ve uzuluyoeuz.sen icini ferah tut cnm tmm.insallah hamis oluriz bir birimize guzel haberleri veririz
Aslında ben de baştan diyordum idrar testi yapmam diye ama sonra ayaklarım beni eczaneye götürdüİnşallah canım Allahım hayırlısıyla bize o güzel duyguyu tattırsın inşallah
ayyyne guzel ya darisi basimiza :)Evet canım hamıleyim 6+6
takma kafana rahat rahat bekleyelim.zaten senin az bi gunun kalmis.dua etAslında ben de baştan diyordum idrar testi yapmam diye ama sonra ayaklarım beni eczaneye götürdü
Ediyorum canım ya hep hayırlısını istiyorum Rabbimden olmazsa da hayırlısı deyip ikinciye başlıcam artık napayımtakma kafana rahat rahat bekleyelim.zaten senin az bi gunun kalmis.dua et
Canım benim Allâh kucağına almayı nasip etsin inşallahEvet canım hamıleyim 6+6
ynen cnm bide kendinde belirti arama benim her tarafim agriyo ve bunlarin ilacdan oldugunu biliyrum cunki hormon yukleniyo vucida.akinti jelden dolayi oluyo.kramplar ilaclar ignelerden oluyo.yani asla belirti olmaz imkansiz yani.bende allaha biraktim olursa kurban olduguma minnetdar olurim olmazsada onun takdiri yine ugrasirizEdiyorum canım ya hep hayırlısını istiyorum Rabbimden olmazsa da hayırlısı deyip ikinciye başlıcam artık napayım
Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnayyyne guzel ya darisi basimiza :)
Haklısın canım valla belirti olması saçma olur daha ilk günlerden ama yine de ümid ediyor insanoğlu hatta ben ilk ağrım olduğu zaman sevinmiştima
ynen cnm bide kendinde belirti arama benim her tarafim agriyo ve bunlarin ilacdan oldugunu biliyrum cunki hormon yukleniyo vucida.akinti jelden dolayi oluyo.kramplar ilaclar ignelerden oluyo.yani asla belirti olmaz imkansiz yani.bende allaha biraktim olursa kurban olduguma minnetdar olurim olmazsada onun takdiri yine ugrasiriz
Amin canım insallah. Darısı sizlere İNŞALLAH. Evet canım bel ağrılarım oldu. Jelde kullandıgımız için hem jelin tortusu hemde akıntı oluyo hergun değiştiriyorum iç çamaşırı.Canım benim Allâh kucağına almayı nasip etsin inşallahbelin çok ağrıdı mı böyle kopacak gibi bi de çok fazla akıntım var sürekli iç çamaşırı değiştiriyorum kasıklarımda ağrılar oldu acaba ilaç mı yapıyor diye düşünüyorum kafam allak bullak oldu sende nasıldı belirtiler canım
Aynen canım kafamı dağıtacak şeyler yapmaya çalışıyorum ben de günlük hayatıma devam ediyorum yoksa kafayı yerimBelirtiler kişide kişiye değişiyo bazılarının hiç belirtisi olmuyo bazılarının oluyo. Benım ilk denemede hiç ağrım olmamıştı negatifti. Bunda ağrılarım oldu pozitif oldu. Tam tersini yaşayanda var belırtı aramayın oyalancak bişeyler bulun bn oyle yaptım
Adet sancısı var bi de canım adetime 2 hafta kala başladı yani transferin 3. Günü hala da devam ediyor aynı adet sancısı çekiyorumAmin canım insallah. Darısı sizlere İNŞALLAH. Evet canım bel ağrılarım oldu. Jelde kullandıgımız için hem jelin tortusu hemde akıntı oluyo hergun değiştiriyorum iç çamaşırı.
Evet adet olcakmış gibi oluyodum bende ama bılıyodum adet olmıcağımı günümde vardıyaAdet sancısı var bi de canım adetime 2 hafta kala başladı yani transferin 3. Günü hala da devam ediyor aynı adet sancısı çekiyorum
Aynen canım benim de daha günüm var adet olmaya o yüzden umut veriyor o ağrılar banaEvet adet olcakmış gibi oluyodum bende ama bılıyodum adet olmıcağımı günümde vardıya
İnsallah senınde benım gbi olur agrıların olumluya işarettirAynen canım benim de daha günüm var adet olmaya o yüzden umut veriyor o ağrılar bana)
Sende de arada tavuk derisi gibiparça parça akıntı oluşuyormu bende bir iki kez oldu jelden oluyormuş gakibabe
nde kullaniyorum yatmadan her aksam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?