- 9 Ocak 2017
- 2.442
- 1.809
- 133
- 34
Çok sağol canım cevabın için :)Ben sabah akşam kullaniyorum
Rica ederim senin transfer oldum uÇok sağol canım cevabın için :)
Hım gördüm daha olmamışsın transferÇok sağol canım cevabın için :)
benim 4 gunum kuzum.allahin izniyle başarili gecer transferin ve guzel haberini alirizCanım transferim haftaya cuma 27si inşallah pazar da ilaçlara başlicam Allah’ın izniyle senin kaçıncı günün
İnşallah kuzum ne zaman test günün :)benim 4 gunum kuzum.allahin izniyle başarili gecer transferin ve guzel haberini aliriz
Yok canım haftaya cuma transfer günüm sen hangi aşamadasınHım gördüm daha olmamışsın transfer
Ben yarın kan testi yapicam Allah in izniyle 5.gün erken gebelik testi yaptım çift çizgi çıktı daha sonra yapmadım büyüsü bozulmasın dedim elimde gezip duruyorum oyleki kitap ayrıca yapmisim :)Yok canım haftaya cuma transfer günüm sen hangi aşamadasın
Ben yarın kan testi yapicam Allah in izniyle 5.gün erken gebelik testi yaptım çift çizgi çıktı daha sonra yapmadım büyüsü bozulmasın dedim elimde gezip duruyorum oyleki kitap ayrıca yapmisim :)
wuhuuu aman tanrim.didim:) sahane bi kirmizi begendimBu da test
allahin izniyle 7 gunum varİnşallah kuzum ne zaman test günün :)
Çok sağol kuzum 5.gün yapmıştım sonra yapmadım zaten hiç umarım yaniltmazwuhuuu aman tanrim.didim:) sahane bi kirmizi begendim
Az kaldı san kaç transfer yapıldıallahin izniyle 7 gunum var
17 si yapildi transferAz kaldı san kaç transfer yapıldı
Hayırlı olsun canım
kuzum.naptin test yaptirdin mi sonuc ney bayilacagum burda:)insallah guzel guzel haberler verirsin bzieAz kaldı san kaç transfer yapıldı
Canım ne güzel seni takipteyim benim de 17 sinde transferim gerçekleşti inşallah sonuçlarımız pozitif olur sen de belirti falan var mı burda çoğu kişide okudum kasık ağrısı falan varmış ama bende bir şey yok acaba bende mi bi tuhaflık var diyorum17 si yapildi transfer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?