- 15 Mart 2018
- 102
- 140
- 103
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım hayırlı olsun çok şukurKızlar doğru demi
Allah razı olsun tez zamanda inşallah haber bekliyenlerden de hayırlı haberler çıksınCanım hayırlı olsun çok şukur
Hayirli olsun inşallah. Kaçinci gününüzdü bugün.
Saol canım dündü 12+5 dı ama 11+6 gözüküyordu ultrasyondaHayirli olsun inşallah. Kaçinci gününüzdü bugün.
Ayy canm yanliş sormusum ben:)nickleri kariştirdim. Neyse olsun sağlıkla kucagina al inşallah.Saol canım dündü 12+5 dı ama 11+6 gözüküyordu ultrasyonda
Ayy canm yanliş sormusum ben:)nickleri kariştirdim. Neyse olsun sağlıkla kucagina al inşallah.
Benimde normalde 11.gündü.ama dayanamadim bende 10.günde yaptim. Sonuç 127.3 çıktı.hayirlisi inşallah.Bugün 9.günüm normalde yarın yapıştım 10.gün ama dayanamadım bugün yaptim
Sizin bugün 11.gün sanirim. Zaten belli olmuştur. İnşallah hayirli sonuç alirsiniz.Kızlar ben de dayanamadım şimdi gidiyorum acile yarını beklemeyemedim dua edin
İnşallah canım amin evet 12. günü bekleyemedimSizin bugün 11.gün sanirim. Zaten belli olmuştur. İnşallah hayirli sonuç alirsiniz.
Hadi inşallah hayirli haber ola. Yakın mı hastaneİdrar testi yaptım bu sabah bugün 11. günümdü y
İnşallah canım amin evet 12. günü bekleyemedim
Kan verdim şimdi canım bekliyoruzHadi inşallah hayirli haber ola. Yakın mı hastane
Çok heyecanlıyımKan verdim şimdi canım bekliyoruz
Evet insan çok heyecanlaniyor gerçekten. O an zaman geçmek bilmiyor. Ne zamana çıkar dediler.Çok heyecanlıyım
Hayırlı olsun sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim pazartesi tekrar yapicamBenimde normalde 11.gündü.ama dayanamadim bende 10.günde yaptim. Sonuç 127.3 çıktı.hayirlisi inşallah.