insallah cnm5 gün embrıyosuydu kalitesini bilmiyorum iyi kalitede dedi canım kağıt falan vermediler her şey nasip işidir benim hiç umudum yoktu 3.günden sonra tamamen negatıftım ıkısıde tuttu çok şükür üzme kendini bu senin denemen 3.günde çok tutan duydum
Üzme kendini ayaklarının altına yastık koy 10 dk gez evrede günlük 3 gün hep yattım tuvalet 10 dkda dolastım ananas ye kivi ye kabak çekirdeği çitle kabız olmamaya dikkat et canıminsallah cnm
valla bugun hep oyle oldum hastanede 1 saat dinlndim eve geldim o zamandandir ayagimin altinda yaatik yatiyorum sadece wc ye kalkiyorum.kayisi ceviz yiyorum bide ananas.ama her wc ye giderken korkuyom bisey olurmu diyeÜzme kendini ayaklarının altına yastık koy 10 dk gez evrede günlük 3 gün hep yattım tuvalet 10 dkda dolastım ananas ye kivi ye kabak çekirdeği çitle kabız olmamaya dikkat et canım
Ben kabız olmuştum canım ıkınmadım ama hakıkı zeytin yağı içtim her gece 1 2 yemek kasıgı sende denevalla bugun hep oyle oldum hastanede 1 saat dinlndim eve geldim o zamandandir ayagimin altinda yaatik yatiyorum sadece wc ye kalkiyorum.kayisi ceviz yiyorum bide ananas.ama her wc ye giderken korkuyom bisey olurmu diye
Canım transverin hayırlı olsun stres yapma kendini bişeylerle meşgul et çok ii geliyo bn bebek yeleği yaptım transver olunca kafa dagılsın diye. Çok iyi gelmişti. Havuç suyunu hergun iç ihmal etme bol bolda meyve ye canım. Ananas çok tüketme bi bayan demişti doktor kağıt vermişti yenmemesi gerekenler arasındaymış ananas. Çokta bi bilgim yok ama okuyunca hiç yemedim. Havuç suyu ve portakal suyu tükettim hergunde ılave meyve tükettim ben.valla bugun hep oyle oldum hastanede 1 saat dinlndim eve geldim o zamandandir ayagimin altinda yaatik yatiyorum sadece wc ye kalkiyorum.kayisi ceviz yiyorum bide ananas.ama her wc ye giderken korkuyom bisey olurmu diye
tşk ederim cnm.valla gece nasil uyudim bilemedim nasil yatsam zarar olmaz diye.hayirlisi sana kacinci gun kac hicreli transfer edildiCanım transverin hayırlı olsun stres yapma kendini bişeylerle meşgul et çok ii geliyo bn bebek yeleği yaptım transver olunca kafa dagılsın diye. Çok iyi gelmişti. Havuç suyunu hergun iç ihmal etme bol bolda meyve ye canım. Ananas çok tüketme bi bayan demişti doktor kağıt vermişti yenmemesi gerekenler arasındaymış ananas. Çokta bi bilgim yok ama okuyunca hiç yemedim. Havuç suyu ve portakal suyu tükettim hergunde ılave meyve tükettim ben.
İnsan yatamıyor evet ama ne şekil yatsanda bişey olmaz canım. Benm blastosist ti canım çok hücreli oluyo galıba 5.gün embriyosuydu. Ona takılma ama 2.günü 3.günü farketmz rabbim ol dedikten sonra.tşk ederim cnm.valla gece nasil uyudim bilemedim nasil yatsam zarar olmaz diye.hayirlisi sana kacinci gun kac hicreli transfer edildi
inslalah ya valla bursa biraz kinusuyorum rahatliyorum.allah razi olsunİnsan yatamıyor evet ama ne şekil yatsanda bişey olmaz canım. Benm blastosist ti canım çok hücreli oluyo galıba 5.gün embriyosuydu. Ona takılma ama 2.günü 3.günü farketmz rabbim ol dedikten sonra.
Bu sefer transfer büyük ihtimalle haftasonuna denk gelecek 2-3 gün yatıp işe başlamayı düşünüyorum evde zaman geçmiyor.inslalah ya valla bursa biraz kinusuyorum rahatliyorum.allah razi olsun
baslama ise falan evde ol dinlen.bisey olmaz burda dertlesiriz gunler gecer:)Bu sefer transfer büyük ihtimalle haftasonuna denk gelecek 2-3 gün yatıp işe başlamayı düşünüyorum evde zaman geçmiyor.
Ya ne bileyim başlasam daha iyi düşündüm arada da diyorum aman boş ver yat dinlen ne yapacağımı bilmiyorum . Gerçi işim rahat ama yolum uzun sürüyor tek düşündüren o.ay
baslama ise falan evde ol dinlen.bisey olmaz burda dertlesiriz gunler gecer:)
zatwn yurumek cok olmaz bana dun doktor soyledi.oyle uzun uzun yuruniyceksin.ya bi sansiMiz var bence 12 gun diaimizi sıkıpoturalim evde.napalimYa ne bileyim başlasam daha iyi düşündüm arada da diyorum aman boş ver yat dinlen ne yapacağımı bilmiyorum . Gerçi işim rahat ama yolum uzun sürüyor tek düşündüren o.
Çok yürüme canım iyi değil tüp bebekdeYa ne bileyim başlasam daha iyi düşündüm arada da diyorum aman boş ver yat dinlen ne yapacağımı bilmiyorum . Gerçi işim rahat ama yolum uzun sürüyor tek düşündüren o.
Yürüsem neyse otobüsle gidiyorum maalesef ki. 1 saat sürüyorzatwn yurumek cok olmaz bana dun doktor soyledi.oyle uzun uzun yuruniyceksin.ya bi sansiMiz var bence 12 gun diaimizi sıkıpoturalim evde.napalim
Evet öyleymiş ilkin de evde geçirdim sonucu alana kadar sonra işe başladım . Şİmdi kararsızım açıkçası otobüsle gidip geliyorum tek tedirgin eden oÇok yürüme canım iyi değil tüp bebekde
ozaman napiyoruz işi iptal ediyoeuzEvet öyleymiş ilkin de evde geçirdim sonucu alana kadar sonra işe başladım . Şİmdi kararsızım açıkçası otobüsle gidip geliyorum tek tedirgin eden o
Gerçi eve de yetişiyorlar bizimkiler hiç rahat yok :) en iyisi evde takılmakozaman napiyoruz işi iptal ediyoeuzben suan yatiyorum,valla aıkılıyorum ama yapcak bisey yok dayanicam
aynen kuzum.ben bugun artik evde haraket etmeye basladim.malum tutuacagina pek umudum yok ama gene dikkat ederek geziniyom evde hafif islerimi yapiyorumGerçi eve de yetişiyorlar bizimkiler hiç rahat yok :) en iyisi evde takılmak
Bak yine umudum yok dediaynen kuzum.ben bugun artik evde haraket etmeye basladim.malum tutuacagina pek umudum yok ama gene dikkat ederek geziniyom evde hafif islerimi yapiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?