• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tüp bebek transfer olanlar ve ya olacaklar buraya

valla yarin tramsfere cagirdilar ama transfer olucakmi olmuxakmi velli degil yarin acicaklar bakicaklar kac hicreye bolunmus.saat 11 de hastaneye cagirdilar.ama benim pek umudim yok
Bu moralle olmaz kuzum çok gördüm bi taneyle hamile kalanı yapma lütfen pozitif düşün peşi sıra gelsin pozitifler

kızlar merhababugun transferim oldu pek umudum yok ama allah buyuk diyorum iste.dua edin bana
Hayırlısı olsun canım Allah büyük umutsuz düşünme en başından pozitif düşün ki pozitif olsun. Dikkat et kendine havuç suyu iç ananas-kivi ye çiğ kabak çekirdeği ceviz badem .

Hayırlısı olsun canım Allah büyük umutsuz düşünme en başından pozitif düşün ki pozitif olsun. Dikkat et kendine havuç suyu iç ananas-kivi ye çiğ kabak çekirdeği ceviz badem .
saol cnm allah razi olsun doktor hucrelerin cok guclu dedi 3 gjn embriosu 10 hucreli a kalite dedi.bakalim artik

Oh ne güzel kuzum normal de 8hücreli olur du bak senin önden gidiyo sağlıklı demekki :) 12 gün sonra kızlarrrr hamilEyim dersin inşallah:)
saol kuzum benim darisi senin basina inaallah.valla rahim kalinligi kac bilmiyorum.ama hersey iyi dedi.ama idrara aman aman sikisik olmadim ya.1 lt su icdim.bakalim hayirliai ama hala bi umitsizlik var icimde

ya oylede tek embrio ama soktor 1 kalite dedi 3 gun 10 hucreli embrio.sizinki nasildi?
5 gün embrıyosuydu kalitesini bilmiyorum iyi kalitede dedi canım kağıt falan vermediler her şey nasip işidir benim hiç umudum yoktu 3.günden sonra tamamen negatıftım ıkısıde tuttu çok şükür üzme kendini bu senin denemen 3.günde çok tutan duydum

Back