• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tüp bebek transfer olanlar ve ya olacaklar buraya

5 gün embrıyosuydu kalitesini bilmiyorum iyi kalitede dedi canım kağıt falan vermediler her şey nasip işidir benim hiç umudum yoktu 3.günden sonra tamamen negatıftım ıkısıde tuttu çok şükür üzme kendini bu senin denemen 3.günde çok tutan duydum
insallah cnm

Üzme kendini ayaklarının altına yastık koy 10 dk gez evrede günlük 3 gün hep yattım tuvalet 10 dkda dolastım ananas ye kivi ye kabak çekirdeği çitle kabız olmamaya dikkat et canım
valla bugun hep oyle oldum hastanede 1 saat dinlndim eve geldim o zamandandir ayagimin altinda yaatik yatiyorum sadece wc ye kalkiyorum.kayisi ceviz yiyorum bide ananas.ama her wc ye giderken korkuyom bisey olurmu diye

valla bugun hep oyle oldum hastanede 1 saat dinlndim eve geldim o zamandandir ayagimin altinda yaatik yatiyorum sadece wc ye kalkiyorum.kayisi ceviz yiyorum bide ananas.ama her wc ye giderken korkuyom bisey olurmu diye
Ben kabız olmuştum canım ıkınmadım ama hakıkı zeytin yağı içtim her gece 1 2 yemek kasıgı sende dene

Canım transverin hayırlı olsun stres yapma kendini bişeylerle meşgul et çok ii geliyo bn bebek yeleği yaptım transver olunca kafa dagılsın diye. Çok iyi gelmişti. Havuç suyunu hergun iç ihmal etme bol bolda meyve ye canım. Ananas çok tüketme bi bayan demişti doktor kağıt vermişti yenmemesi gerekenler arasındaymış ananas. Çokta bi bilgim yok ama okuyunca hiç yemedim. Havuç suyu ve portakal suyu tükettim hergunde ılave meyve tükettim ben.

Canım transverin hayırlı olsun stres yapma kendini bişeylerle meşgul et çok ii geliyo bn bebek yeleği yaptım transver olunca kafa dagılsın diye. Çok iyi gelmişti. Havuç suyunu hergun iç ihmal etme bol bolda meyve ye canım. Ananas çok tüketme bi bayan demişti doktor kağıt vermişti yenmemesi gerekenler arasındaymış ananas. Çokta bi bilgim yok ama okuyunca hiç yemedim. Havuç suyu ve portakal suyu tükettim hergunde ılave meyve tükettim ben.
tşk ederim cnm.valla gece nasil uyudim bilemedim nasil yatsam zarar olmaz diye.hayirlisi sana kacinci gun kac hicreli transfer edildi

tşk ederim cnm.valla gece nasil uyudim bilemedim nasil yatsam zarar olmaz diye.hayirlisi sana kacinci gun kac hicreli transfer edildi
İnsan yatamıyor evet ama ne şekil yatsanda bişey olmaz canım. Benm blastosist ti canım çok hücreli oluyo galıba 5.gün embriyosuydu. Ona takılma ama 2.günü 3.günü farketmz rabbim ol dedikten sonra.

Ya ne bileyim başlasam daha iyi düşündüm arada da diyorum aman boş ver yat dinlen ne yapacağımı bilmiyorum . Gerçi işim rahat ama yolum uzun sürüyor tek düşündüren o.
zatwn yurumek cok olmaz bana dun doktor soyledi.oyle uzun uzun yuruniyceksin.ya bi sansiMiz var bence 12 gun diaimizi sıkıpoturalim evde.napalim

Merhaba kızlar benim bugün transferimiz 6. Günü dayanamayıp erken idrar testi yaptım iki çizgi çıktı çok heyecanlıyım çokta korkuyorum aile hekime gittim iğne vardı hemşire dedi ilaçlardan olabilir diye ama araştırdım ilaçlardan çift çizgi çıkan pek yok fikir sahibi olan varmı

Back