• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tüp bebek transfer olanlar ve ya olacaklar buraya

Merhaba kızlar benim bugün transferimiz 6. Günü dayanamayıp erken idrar testi yaptım iki çizgi çıktı çok heyecanlıyım çokta korkuyorum aile hekime gittim iğne vardı hemşire dedi ilaçlardan olabilir diye ama araştırdım ilaçlardan çift çizgi çıkan pek yok fikir sahibi olan varmı
Canım kaçıncı gün embriyosu ?

merh
Merhaba kızlar benim bugün transferimiz 6. Günü dayanamayıp erken idrar testi yaptım iki çizgi çıktı çok heyecanlıyım çokta korkuyorum aile hekime gittim iğne vardı hemşire dedi ilaçlardan olabilir diye ama araştırdım ilaçlardan çift çizgi çıkan pek yok fikir sahibi olan varmı
merhaba cnm hayii olsun benimde transferimin 2 ci gunu.erken diye dusunuyorum ama bazen olabilir tabi onceden belli olabilir.kac yasindasin ve kac gun kac hucreli embrio transferin oldu?

Merhaba kızlar bugün transferimin 6.günü adet sancısı gibi arada arada kaşıklar ağrım var bugünde karın guruldamasi dayanamayıp erken gebelik testi alıp yaptım iki çizgi çıktı çok heyecanlandım hala bile elimde bakıp bakıp duruyorum depont iğne vardı aile hekimden yaptırdım hemşire sordu v.s test yaptığımı söyledim iki çizgi çıktı falan dedim ilaçlardan olabilir dedi olabilirim ama ben 1 ay sonra transfer oldum

ya kızlar baya bi agrim var normalmi acaba bu ya,karnimin alti zonkluyo.ilac icmek.istemiyorum sorun olurdiye

Back