• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tüp bebek transfer olanlar ve ya olacaklar buraya

Canım benim 2. Denemem olacak oyuzden dondurulmuşum tutma oranı daha yüksek oldugu için doktorumda bende onı istedik. Bendede eşimdede sorun yok ama olmuyor. İlk tüp bebek denememde 5.gün 1. Kalıtede embriyo konuldu ama tutmadı
İkinizdde sorun yoksa tutmama nedeni ne olabilir ki?iyice arastirsaydin keske,rahim filmi falan istedilermi szden?gemetik test falan?

Ben Antalyadayım cnm ve kesinlikle haklisin ilk denememiz de hic bir bilgimiz olmuyo tabi gozu kapali sirf baslayalim artik diye onumuze gelen ilk hastaneye gidiyoruz.ama ikincid artik tecrubeli oluyoruz.
Hakkımızda hayırlısı olsun canım sabır gerektiren bir tedavi bol bol dua

İkinizdde sorun yoksa tutmama nedeni ne olabilir ki?iyice arastirsaydin keske,rahim filmi falan istedilermi szden?gemetik test falan?
Hgs filmım var canım. Genetik test 2. Denemede istenmıyor malesef. Doktorumu değiştirdim ztn. Smdı bağçeçi tüp bebek merkezıne cem çelik e gidiyorum oda bütün testlere baktı rutin testler tekrar yapıldı bsy çıkmadı. İşte rahim dinlendirme yapalım dedi vücuta giren hormon ılaçları kendını atsın dedi. Dondurma işlemi yapalım ddi. 11 ymurta oluştu yarın toplancak

Hgs filmım var canım. Genetik test 2. Denemede istenmıyor malesef. Doktorumu değiştirdim ztn. Smdı bağçeçi tüp bebek merkezıne cem çelik e gidiyorum oda bütün testlere baktı rutin testler tekrar yapıldı bsy çıkmadı. İşte rahim dinlendirme yapalım dedi vücuta giren hormon ılaçları kendını atsın dedi. Dondurma işlemi yapalım ddi. 11 ymurta oluştu yarın toplancak
Hadi hayirlisi cnm.bnm ama cok iyi arastir,cunki cok sukur bi sorunun yok.bu konuda sanslisin bu sansini iyi degerlendir

Hadi hayirlisi cnm.bnm ama cok iyi arastir,cunki cok sukur bi sorunun yok.bu konuda sanslisin bu sansini iyi degerlendir
Valla canım sorun yok diye diye 5. Yıla girdik ortada hala bişey yok. Rabbim ne veriyosa hayırlısını versin. Bu arada yaş 26

Valla canım sorun yok diye diye 5. Yıla girdik ortada hala bişey yok. Rabbim ne veriyosa hayırlısını versin. Bu arada yaş 26
Yaşında genç valla ben cok sasirdim.senin durumuna nedensiz yere yani nasil olur boyle.hakkinda hayirlisi cnm.bnm inslalah hersey gonlunce olur,allaha dua et o en iyi zamani bilir

Yaşında genç valla ben cok sasirdim.senin durumuna nedensiz yere yani nasil olur boyle.hakkinda hayirlisi cnm.bnm inslalah hersey gonlunce olur,allaha dua et o en iyi zamani bilir
Benım gibi niceleri var. Bende artık şaşırıyorum. Yol kat edemiyorum beklemekten başka çare yok. Her yoluda deniyorum 1 aşılama 1 tüp bebek var negatif. İnsallah bu son olur. Allah isteyen olmayan herkese nasip etsin gercekten cok zor sabır gerektirir.

Benım gibi niceleri var. Bende artık şaşırıyorum. Yol kat edemiyorum beklemekten başka çare yok. Her yoluda deniyorum 1 aşılama 1 tüp bebek var negatif. İnsallah bu son olur. Allah isteyen olmayan herkese nasip etsin gercekten cok zor sabır gerektirir.
Amin kuzum

Evet cnm.benim ilk transfer olucak nisan ayinda insallah bakalim.ne olcak yas 29
Sizde gençsiniz canım. Doktora sorduk cünkü cok fazla olmayanın. Normalmı bu durum dedik hiç normal değil dedi. Yiyecekler hep hormon olmaması hep bu yüzden dedi

Ay hadi bakalim nisanda olsunda bizede ugur getirsin bebislerimizi alalim kucagimiza,insallah birda tekrar toplanip ay kizlar uyimuyo bu bebis diye konusalim:anneadayı::KK200::KK200::KK200::KK200:
Ayy ağzından bal damlıyor inşallah canım o günleri görmek nasip olur bizlerede. Nerede oturuyosun canım

Back