tüp bebek transfer olanlar ve ya olacaklar buraya

Ay sen benden önce öğrenecen sonucu gördün mü bak :) 16sı opun olsa 21i olur transferin benim 27 sini bulur bence
yok kuzim bana domtor ya 2 ,
yada 3 gun ebriosu transfer edicek.cunki labaratuarda kalmakdansa anne rahminde kalmasi daha iyi dedi.yani en gec allah nasip ederse 18 olcak

yok kuzim bana domtor ya 2 ,
yada 3 gun ebriosu transfer edicek.cunki labaratuarda kalmakdansa anne rahminde kalmasi daha iyi dedi.yani en gec allah nasip ederse 18 olcak
Aslında şöyle bi mantık varmış canım 7 ve üstü 3. Güne gelen embriyon varsa bekliyorlarmış 2 gün daha bizimkiler öyle söylemişti ama sonradan benim de okudum bu 3. Günle alakalı söylediğini bana da mantıklı geldi senin dondurulmuş sayın daha çok olacak mesela benim 3. Gün 7 taneydi 5. Güne 2 tane kaldı

na
sip kismet canim ya yumurtalar bol olsada onemli olan kaliteli olmasi.yani ben doktouma katiliyorum labarotuar ortaminda gelismekdense anne rehminde gelismesi daha iyi.ayreten ben okudum yurt diainda 2 gun embriosu uyguluyolar

na

sip kismet canim ya yumurtalar bol olsada onemli olan kaliteli olmasi.yani ben doktouma katiliyorum labarotuar ortaminda gelismekdense anne rehminde gelismesi daha iyi.ayreten ben okudum yurt diainda 2 gun embriosu uyguluyolar
bi kaç yerde bende okudumm ama peki bu doktorların 5. güne kadar bekleme merakı ne benim 5 tane embriyom 5. güne giderken çöp oldu malesef

bi kaç yerde bende okudumm ama peki bu doktorların 5. güne kadar bekleme merakı ne benim 5 tane embriyom 5. güne giderken çöp oldu malesef
iste zaten o yuzden cop oluyo.ya mantiken dusunsen anne rahmi onu sariyo ilerleyis oluyo yani.labarotuardaise sadece bekliyolar acaba geliaisr mi.yanlis bi mantik bama gore.

Benim de dün transferim yapıldı 24 Nisan tatlil düşündükçe sabredemiyorum sürekli kendimi telefonla araştırma yaparken buluyorum 2. Kalite 8 hücreli 3. Gün tek embriyo transfer edildi gebelik beklenen bi embriyo olduğunu söylüyorlar inşallah dedikleri gibidir ama aklıma takılıyor ben dün hep yattım arada ayağa kalktım ama bugün kalkmam sıklaştı çünkü sürekli yatınca kan akışı olmaz diye korkuyorum ne yapacağımı da bilmiyorum

Hayırlısı olsun canım ilk gün yat ama ertesi gün kendini yormayacak şekilde yürüyüşler yapabilirsin canım sürekli yatmak iyi değil zaten havuç suyu tüketmeni tavsiye edebilirim

Hayırlısı olsun canım ilk gün yat ama ertesi gün kendini yormayacak şekilde yürüyüşler yapabilirsin canım sürekli yatmak iyi değil zaten havuç suyu tüketmeni tavsiye edebilirim
Sağol canım ananas ile kabak çekirdeği tüketiyorum bol Sebze meyve yemeğe çalışıyorum elimden geleni yapıyorum yani. Sende durum ne canım ?

cnm.once stresten uzak olucaksin ve evde yavas adimlarla ara ara yuruycekain cok fazla degil,zaten tutua ilk 3 gunde oluyo.agir is yapma ellerini fazla havaya kaldirma kabiz olma.okadar

Sağol canım ananas ile kabak çekirdeği tüketiyorum bol Sebze meyve yemeğe çalışıyorum elimden geleni yapıyorum yani. Sende durum ne canım ?
Benim ilk denemem kimyasal oldu kısmet değilmiş. İkinci deneme için adet olmayı bekliyorum dondurulmuş transfer olacak kısmet olursa.

ya kızlar aranizda hic
CETROTIDE kullanan oldumu.asiri kizariklik ve kasinti yapti ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…