Bi umut olduysa ne mutlu bana.ama gercekden cok duydum etrafimdanda gordum ilk tutmadigi zaman %90ikincide tutyo.bol bol su ic.Şu yazdığını okumak nasıl mutluluk verdi çünkü bende 2.denememi yaptım teste gün sayıyorum:)
Hadi hayirlisi cnmInsallah canım ya pozitiften sonra negatif gormek kotu etkiliyor insani. Sagol canım dualarimiz birbirmize. Ben bu ay beklerim gibi .
Hepimiz icin canım benimHadi hayirlisi cnm
İnsallah olur tabi neden olmasin.allah bize guc sabir umut isigi verdikce hersey olurKızlar napıyosunuz benım ablam 28 yaşında 3.ye hamıle demın doğumdan sonra hangisini giydireyım dıe resim attı. Of çok özeniyorum ya. Boyle bişeyler almak istiyorum sonra diyorum ki acaba olcakmıki Allahım nasıp etsin bizlerede
İnşallah canım umut herzamn var ama olsun artıkİnsallah olur tabi neden olmasin.allah bize guc sabir umut isigi verdikce hersey olur
İlkinde okadar inanmıştımki negatifi görünce şok olmuştum. Şimdi 2.yi yaptım bekliyorm günde 3lt kesin içiyorum canım.inşallh yüzümüz güler hepimizinBi umut olduysa ne mutlu bana.ama gercekden cok duydum etrafimdanda gordum ilk tutmadigi zaman %90ikincide tutyo.bol bol su ic.
Sende sorun neydi?İlkinde okadar inanmıştımki negatifi görünce şok olmuştum. Şimdi 2.yi yaptım bekliyorm günde 3lt kesin içiyorum canım.inşallh yüzümüz güler hepimizin
Canım senın dondurulmuşlar transver yapıldı tutmadı hastamı oldunKızlar merhaba yumurta toplama sonrası dondurulmuş transfer olanlarda adetiniz nasıldı ağrılı ve parça geldiği oldu mu biraz korktum bugğn adetin ilk günü parça geldi iki tane doktora yazdım hemen ohss de normal dedi ama sormak istedim
Yok canım transfer 2 ay sonra ohss oldum zaten en başından da dondurulacak demişti toplamadan doktor da . Opu sonrası İlk adetimi oldum ama parça geldi iki kez baya da yoğun oluyorum tedirgin oldum baya canım yaCanım senın dondurulmuşlar transver yapıldı tutmadı hastamı oldun
Tüplerimden 1 tanesi kapalı canınSende sorun neydi?
Doktor sorun yok dediyse korkma canım. Bendede 2.de toplamadan sonra oyle olmuştu ilkte olmamıştı.Yok canım transfer 2 ay sonra ohss oldum zaten en başından da dondurulacak demişti toplamadan doktor da . Opu sonrası İlk adetimi oldum ama parça geldi iki kez baya da yoğun oluyorum tedirgin oldum baya canım ya
Geldim kontrolden kimyasaldan sonra bir sorun yok usg ile bakıldı.Dinlen ne kadar istersen adetin olunca gelirsin dedi. 1 ya da 2 ay . Bence 1 ay yeterli gibiYarin doktorumla bi gorusucem bakalim olur derse planlar degisti ozaman yani 5 gun sonra baslicam o zaman tamda adetime 4 gun var.hayirlisi.sen naptin kontrole gittin mi?
Bencede yeterli cok uzatma sende insallah olurGeldim kontrolden kimyasaldan sonra bir sorun yok usg ile bakıldı.Dinlen ne kadar istersen adetin olunca gelirsin dedi. 1 ya da 2 ay . Bence 1 ay yeterli gibi
Insallah canim sana da danisayim doktorum genetik testi konustu bizimle ama sicak bakmadigini soyledi elimiz de 2 tane deneme hakkimiz var dondurulmus embriyoyu cozup genetige gonderip tekrar dondurmak mantikli gelmiyor dedi . Biliyorsun ilk 3 taneyi cozunce sıkıntı yasamistik elimiz de 1 tane kaldi . Hepsi giderse daha cok uzulurumBencede yeterli cok uzatma sende insallah olur
Yani genetik onemli o ayrida senin suan dondurulan embriolarin A kalitesindmei?cok iyi dusunmek lazim.sonucda maddi ve manavi sıkıntıya giriyosunInsallah canim sana da danisayim doktorum genetik testi konustu bizimle ama sicak bakmadigini soyledi elimiz de 2 tane deneme hakkimiz var dondurulmus embriyoyu cozup genetige gonderip tekrar dondurmak mantikli gelmiyor dedi . Biliyorsun ilk 3 taneyi cozunce sıkıntı yasamistik elimiz de 1 tane kaldi . Hepsi giderse daha cok uzulurum
Evet canım hepsi 5. Gun embriyosu cok iyi dedi doktorum riske atmaya gerek yok bence. Digerleri olmazsa genetik icin dusunebilirim.Yani genetik onemli o ayrida senin suan dondurulan embriolarin A kalitesindmei?cok iyi dusunmek lazim.sonucda maddi ve manavi sıkıntıya giriyosun
Bencede en doğru karar inşallah hayırlısı ile pozitif gorur ve kucağında sağlıkla görürsün evladını/evladlariniEvet canım hepsi 5. Gun embriyosu cok iyi dedi doktorum riske atmaya gerek yok bence. Digerleri olmazsa genetik icin dusunebilirim.
Hadi bakalim o zmaan onumuzdeki ay baslarsin artikEvet canım hepsi 5. Gun embriyosu cok iyi dedi doktorum riske atmaya gerek yok bence. Digerleri olmazsa genetik icin dusunebilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?