• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tüp bebek transfer olanlar ve ya olacaklar buraya

Şu yazdığını okumak nasıl mutluluk verdi çünkü bende 2.denememi yaptım teste gün sayıyorum:)
Bi umut olduysa ne mutlu bana.ama gercekden cok duydum etrafimdanda gordum ilk tutmadigi zaman %90ikincide tutyo.bol bol su ic.

Kızlar napıyosunuz benım ablam 28 yaşında 3.ye hamıle demın doğumdan sonra hangisini giydireyım dıe resim attı. Of çok özeniyorum ya. Boyle bişeyler almak istiyorum sonra diyorum ki acaba olcakmıki Allahım nasıp etsin bizlerede

Kızlar napıyosunuz benım ablam 28 yaşında 3.ye hamıle demın doğumdan sonra hangisini giydireyım dıe resim attı. Of çok özeniyorum ya. Boyle bişeyler almak istiyorum sonra diyorum ki acaba olcakmıki Allahım nasıp etsin bizlerede
İnsallah olur tabi neden olmasin.allah bize guc sabir umut isigi verdikce hersey olur

Bi umut olduysa ne mutlu bana.ama gercekden cok duydum etrafimdanda gordum ilk tutmadigi zaman %90ikincide tutyo.bol bol su ic.
İlkinde okadar inanmıştımki negatifi görünce şok olmuştum. Şimdi 2.yi yaptım bekliyorm günde 3lt kesin içiyorum canım.inşallh yüzümüz güler hepimizin

Kızlar merhaba yumurta toplama sonrası dondurulmuş transfer olanlarda adetiniz nasıldı ağrılı ve parça geldiği oldu mu biraz korktum bugğn adetin ilk günü parça geldi iki tane doktora yazdım hemen ohss de normal dedi ama sormak istedim

Kızlar merhaba yumurta toplama sonrası dondurulmuş transfer olanlarda adetiniz nasıldı ağrılı ve parça geldiği oldu mu biraz korktum bugğn adetin ilk günü parça geldi iki tane doktora yazdım hemen ohss de normal dedi ama sormak istedim
Canım senın dondurulmuşlar transver yapıldı tutmadı hastamı oldun

Canım senın dondurulmuşlar transver yapıldı tutmadı hastamı oldun
Yok canım transfer 2 ay sonra ohss oldum zaten en başından da dondurulacak demişti toplamadan doktor da . Opu sonrası İlk adetimi oldum ama parça geldi iki kez baya da yoğun oluyorum tedirgin oldum baya canım ya

Yok canım transfer 2 ay sonra ohss oldum zaten en başından da dondurulacak demişti toplamadan doktor da . Opu sonrası İlk adetimi oldum ama parça geldi iki kez baya da yoğun oluyorum tedirgin oldum baya canım ya
Doktor sorun yok dediyse korkma canım. Bendede 2.de toplamadan sonra oyle olmuştu ilkte olmamıştı.

Yarin doktorumla bi gorusucem bakalim olur derse planlar degisti ozaman yani 5 gun sonra baslicam o zaman tamda adetime 4 gun var.hayirlisi.sen naptin kontrole gittin mi?
Geldim kontrolden kimyasaldan sonra bir sorun yok usg ile bakıldı.Dinlen ne kadar istersen adetin olunca gelirsin dedi. 1 ya da 2 ay . Bence 1 ay yeterli gibi

Bencede yeterli cok uzatma sende insallah olur
Insallah canim sana da danisayim doktorum genetik testi konustu bizimle ama sicak bakmadigini soyledi elimiz de 2 tane deneme hakkimiz var dondurulmus embriyoyu cozup genetige gonderip tekrar dondurmak mantikli gelmiyor dedi . Biliyorsun ilk 3 taneyi cozunce sıkıntı yasamistik elimiz de 1 tane kaldi . Hepsi giderse daha cok uzulurum

Insallah canim sana da danisayim doktorum genetik testi konustu bizimle ama sicak bakmadigini soyledi elimiz de 2 tane deneme hakkimiz var dondurulmus embriyoyu cozup genetige gonderip tekrar dondurmak mantikli gelmiyor dedi . Biliyorsun ilk 3 taneyi cozunce sıkıntı yasamistik elimiz de 1 tane kaldi . Hepsi giderse daha cok uzulurum
Yani genetik onemli o ayrida senin suan dondurulan embriolarin A kalitesindmei?cok iyi dusunmek lazim.sonucda maddi ve manavi sıkıntıya giriyosun

Evet canım hepsi 5. Gun embriyosu cok iyi dedi doktorum riske atmaya gerek yok bence. Digerleri olmazsa genetik icin dusunebilirim.
Bencede en doğru karar inşallah hayırlısı ile pozitif gorur ve kucağında sağlıkla görürsün evladını/evladlarini

Ama olmazsa kesinlikle pgt veya ngs yaptır derim

Back