tüp bebek transfer olanlar ve ya olacaklar buraya

Çok saol canım. Benim de önümde 2 ay var biliyosun, ben de dikkat edeyim beslenmeye dedim

Kızlar malesef olmadı sonuç negatif.Rabbim evlat isteyen herkesin emeklerini boşa çıkarmasın.Hepinizin yüzü gülsün inşallah.Yılmak yok denemelere devam arkadaşlar zaten normal şartlarda hamile kalamıyoruz bu olmadı ise bir dahakine inşallah..

Sıkma canını ya insallah bi dahakine ehrseyin en iyisini en sogru zmaani allahimiz bilir

Sıkma canını ya insallah bi dahakine ehrseyin en iyisini en sogru zmaani allahimiz bilir
Kızlar mrhb napıyonuz?benim transferime tam bi ay kaldı.ne yiyip icmem lazım ne iyi gelir yani?bu kadar ugrasiyoz bari meyvesini gorelim

Kızlar mrhb napıyonuz?benim transferime tam bi ay kaldı.ne yiyip icmem lazım ne iyi gelir yani?bu kadar ugrasiyoz bari meyvesini gorelim
Canım arı sütü polen ceviz nar havuç yumurta yoğurt ye ben bunları giyiyorum kelle paça çorbası iç

Anlamazmiyim kuzum dualarım seninle ama cok yipratma kendini stres kotu etkiliyor. Benim de yarin kontrolum var bakalım.
İnsallah bu sefer olucak merak etme hem,sansimiz varken allahtan asla umut kesilmez dimi ama.gonlunu ferah tut cnm senin icinde hersey cok guzel olcak

İnsallah bu sefer olucak merak etme hem,sansimiz varken allahtan asla umut kesilmez dimi ama.gonlunu ferah tut cnm senin icinde hersey cok guzel olcak
İnşallah canım inşallah zaten o umut ayakta tutuyor bizi hayırlısı ile güzel olacak inşallah

Ya bi akil danisayim da esim tuturmus neyi bekliyoz bu ay yaptiralim diye.bende bi ay daha bekleyelim tam hazirlanayim diyorum demir ilaci falan kullaniyorum ne yapicam bilemedim
Yani degerlerin normal ise beklemene gerek yok bence. Ben de onu soracaktim sana sen neden bekliyorsun diye ?

Yani degerlerin normal ise beklemene gerek yok bence. Ben de onu soracaktim sana sen neden bekliyorsun diye ?
Aslında butun degerlerim normal.sadece demir eksikligi var onun icin ilac yazdi.bende dedim demir eksikligi bi sıkıntı yaparmi diye.bilmemki yani yaptir diyosun oylemi?

Aslında butun degerlerim normal.sadece demir eksikligi var onun icin ilac yazdi.bende dedim demir eksikligi bi sıkıntı yaparmi diye.bilmemki yani yaptir diyosun oylemi?
Demir eksikligi tutmasi icin engel degil diye biliyorum kuzum doktorun ne diyor peki ?

Demir eksikligi tutmasi icin engel degil diye biliyorum kuzum doktorun ne diyor peki ?
Yarin doktorumla bi gorusucem bakalim olur derse planlar degisti ozaman yani 5 gun sonra baslicam o zaman tamda adetime 4 gun var.hayirlisi.sen naptin kontrole gittin mi?

Yarin doktorumla bi gorusucem bakalim olur derse planlar degisti ozaman yani 5 gun sonra baslicam o zaman tamda adetime 4 gun var.hayirlisi.sen naptin kontrole gittin mi?
Bence de eger sakıncası yoksa yaptır bir an önce beklemekte yoruyor insanı. Ben regl oldum yarın kontrole cagirdi bakalım ne diyecek

Bence de eger sakıncası yoksa yaptır bir an önce beklemekte yoruyor insanı. Ben regl oldum yarın kontrole cagirdi bakalım ne diyecek
İlk denemede tutmayinca ikincide mutlaka tutyo sende o dusuncede ol tmm mi senin icin dua edicem bol bol.zaten bizi bir biz anliyoruz

İlk denemede tutmayinca ikincide mutlaka tutyo sende o dusuncede ol tmm mi senin icin dua edicem bol bol.zaten bizi bir biz anliyoruz
Şu yazdığını okumak nasıl mutluluk verdi çünkü bende 2.denememi yaptım teste gün sayıyorum:)

Insallah canım ya pozitiften sonra negatif gormek kotu etkiliyor insani. Sagol canım dualarimiz birbirmize. Ben bu ay beklerim gibi .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…