- 26 Aralık 2017
- 2.767
- 3.868
- 133
- 42
Evet canım önümüzdeki regl donemiyle baslayacagim hayırlısı ileHadi bakalim o zmaan onumuzdeki ay baslarsin artik
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet canım önümüzdeki regl donemiyle baslayacagim hayırlısı ileHadi bakalim o zmaan onumuzdeki ay baslarsin artik
Evet canım benim de niyetim öyle ilk önce bu tedaviyi hayırlısıyla bitirmek. Eger basarilı olamazsak ki umarim olmaz bir sonrakin de gerekli testlerin hepsini yaptiracagiz doktorum da bunu onerdi bana da mantikli geldi acikcasi. Insallah canim hayirlisi ile herkes bebislerini alsin kucaginaBencede en doğru karar inşallah hayırlısı ile pozitif gorur ve kucağında sağlıkla görürsün evladını/evladlarini
Ama olmazsa kesinlikle pgt veya ngs yaptır derim
Bu sefer olcak bak gor 3 aylara giriyoz kuran okuyup dua edelim.allah isterse olur kurban olduguma sığınalımEvet canım önümüzdeki regl donemiyle baslayacagim hayırlısı ile
Insallah canım biz ve doktorlar elimizden geleni yapıyoruz canım Takdir Allah'ınBu sefer olcak bak gor 3 aylara giriyoz kuran okuyup dua edelim.allah isterse olur kurban olduguma sığınalım
Cok saol cnm hepimiz bir birimiz icin dua et.eliyiz bnce so ucda istegimoz birKızlar kendimle birlikte sizin içinde hergün gece gündüz dua ediyorum 2.transferimi oldum transferden önce 41 gün Meryem süresi okudum
Transferimle birlikte hergün yine okuyorum test gününe kadarda okumayı düşünüyorum Allah nasip ederse
Rabbim hepimizin yüzünü güldürür inşallah
Hayırlısı olsun canım umarım güzel geçer tedavin ve güzel sonuçlar alırsın.Merhaba benimde dün tedavim hayırlısıyla başladı bugün ikinci iğnemi oldum çarşamba ilk kontrolum var. İnşallah herşey güzel olur hepimiz için. Doktorum bu ay rahim dinlendirme yapıp önümüzdeki ay transfer yapıcapnı söledi. Rahimi transfere hazırlıycaz önce. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah hepimizin
İnşallah canım çok teşekkür ederim ilk denemem daha çok heycanlıyım.Hayırlısı olsun canım umarım güzel geçer tedavin ve güzel sonuçlar alırsın.
Dogrudur ben de dogru durust uyuyamiyordum güzel heyecanlar ilk deneme de tutar insallah canım hangi sehirdesin ?İnşallah canım çok teşekkür ederim ilk denemem daha çok heycanlıyım.
inşallah tutar canım Allahım bizede nasip eder. Ankaradayım ben sen nerdesinDogrudur ben de dogru durust uyuyamiyordum güzel heyecanlar ilk deneme de tutar insallah canım hangi sehirdesin ?
Amin insallah Ben Bursa dayım.inşallah tutar canım Allahım bizede nasip eder. Ankaradayım ben sen nerdesin
Merhaba cnm insallah olumlu olur.senin sorunun neydi ve yasin kac?inşallah tutar canım Allahım bizede nasip eder. Ankaradayım ben sen nerdesin
ben 28 yaşındayım canım tüplerimin ikiside tıkalı başka sorunumuz yok tek çaremiz tüp bebek inşallah olumlu sonuçlanır ilk seferde ikinci iğnemi oldum daha hakkımızda hayırlısı olsun inşallahMerhaba cnm insallah olumlu olur.senin sorunun neydi ve yasin kac?
İnsallah guzel sonuclanir cnm.haberdar edersin bizleride.ben 28 yaşındayım canım tüplerimin ikiside tıkalı başka sorunumuz yok tek çaremiz tüp bebek inşallah olumlu sonuçlanır ilk seferde ikinci iğnemi oldum daha hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
İnşallah canım hepimizin güzel sonuçlansınİnsallah guzel sonuclanir cnm.haberdar edersin bizleride.
Cnm.benim.doktor bi ay daha bekle ilacalri tam kullan ondna sonra dedi gel.yani galiba allah nasib ederse sende benle ayni ayda transfer olucaksin nisanda dimi?Amin insallah Ben Bursa dayım.
Hayırlısı olsun canım en iyi kararı doktor verir tabiki biz biraz acele ediyoruz evet canım kısmet olursa nisan da dusunuyorum. Belki ayni gunlere denk gelirizCnm.benim.doktor bi ay daha bekle ilacalri tam kullan ondna sonra dedi gel.yani galiba allah nasib ederse sende benle ayni ayda transfer olucaksin nisanda dimi?