• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tüp bebek transfer olanlar ve ya olacaklar buraya

Bencede en doğru karar inşallah hayırlısı ile pozitif gorur ve kucağında sağlıkla görürsün evladını/evladlarini

Ama olmazsa kesinlikle pgt veya ngs yaptır derim
Evet canım benim de niyetim öyle ilk önce bu tedaviyi hayırlısıyla bitirmek. Eger basarilı olamazsak ki umarim olmaz bir sonrakin de gerekli testlerin hepsini yaptiracagiz doktorum da bunu onerdi bana da mantikli geldi acikcasi. Insallah canim hayirlisi ile herkes bebislerini alsin kucagina :dua:

Kızlar kendimle birlikte sizin içinde hergün gece gündüz dua ediyorum 2.transferimi oldum transferden önce 41 gün Meryem süresi okudum
Transferimle birlikte hergün yine okuyorum test gününe kadarda okumayı düşünüyorum Allah nasip ederse
Rabbim hepimizin yüzünü güldürür inşallah

Kızlar kendimle birlikte sizin içinde hergün gece gündüz dua ediyorum 2.transferimi oldum transferden önce 41 gün Meryem süresi okudum
Transferimle birlikte hergün yine okuyorum test gününe kadarda okumayı düşünüyorum Allah nasip ederse
Rabbim hepimizin yüzünü güldürür inşallah
Cok saol cnm hepimiz bir birimiz icin dua et.eliyiz bnce so ucda istegimoz bir

Merhaba benimde dün tedavim hayırlısıyla başladı bugün ikinci iğnemi oldum çarşamba ilk kontrolum var. İnşallah herşey güzel olur hepimiz için. Doktorum bu ay rahim dinlendirme yapıp önümüzdeki ay transfer yapıcapnı söledi. Rahimi transfere hazırlıycaz önce. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah hepimizin:dua:

Merhaba benimde dün tedavim hayırlısıyla başladı bugün ikinci iğnemi oldum çarşamba ilk kontrolum var. İnşallah herşey güzel olur hepimiz için. Doktorum bu ay rahim dinlendirme yapıp önümüzdeki ay transfer yapıcapnı söledi. Rahimi transfere hazırlıycaz önce. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah hepimizin:dua:
Hayırlısı olsun canım umarım güzel geçer tedavin ve güzel sonuçlar alırsın.

ben 28 yaşındayım canım tüplerimin ikiside tıkalı başka sorunumuz yok tek çaremiz tüp bebek inşallah olumlu sonuçlanır ilk seferde ikinci iğnemi oldum daha hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
İnsallah guzel sonuclanir cnm.haberdar edersin bizleride.

Cnm.benim.doktor bi ay daha bekle ilacalri tam kullan ondna sonra dedi gel.yani galiba allah nasib ederse sende benle ayni ayda transfer olucaksin nisanda dimi?
Hayırlısı olsun canım en iyi kararı doktor verir tabiki biz biraz acele ediyoruz evet canım kısmet olursa nisan da dusunuyorum. Belki ayni gunlere denk geliriz

Kızlarrr
Bugün 6.günümdü gittim erken gebelik testi yaptım negatif çıktı
Keşke yapmasaydım modum düştü

Back