- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
HAKLISINIZ ARKADAŞIMSelam kızlar benim ilk tüp bebek denememde 13 yumurtadan 10 u döllendi ve 5.güne gitti transfer yapacağımız gün gittiğimizde sadece iki tane kaldı dediler ikisinide transfer ettiler hemde iyi kalitedeydi ama düşükle sonuçlandı.şimdi ikinci tüp bebek aşamasındayım 6yumurtadan 4 ü oldun çıktı hiç beklemiyelim dedim doktora 3.gün transfer edelim sayıda az hiç riske atmıycaz 2 taneyi koyacaklar 2 si 5 kadar giderse dondurulacak.3ü 5 i fark etmiyor bence rabbim nasip ederse oluyor zaten hiç kafanıza takmayın.Hatta düşünüyorum ilk yaptırdığımda 3.gün embriyosu ile dondursaydım anne rahminde belkide daha iyi gelişeceklerdi ki öyleymiş zaten.rabbim herkese nasip etsin inşallah amin...
Amin canım aynen öyle yeterki rabbim ol desin 3müş 5miş fark etmez:)Selam kızlar benim ilk tüp bebek denememde 13 yumurtadan 10 u döllendi ve 5.güne gitti transfer yapacağımız gün gittiğimizde sadece iki tane kaldı dediler ikisinide transfer ettiler hemde iyi kalitedeydi ama düşükle sonuçlandı.şimdi ikinci tüp bebek aşamasındayım 6yumurtadan 4 ü oldun çıktı hiç beklemiyelim dedim doktora 3.gün transfer edelim sayıda az hiç riske atmıycaz 2 taneyi koyacaklar 2 si 5 kadar giderse dondurulacak.3ü 5 i fark etmiyor bence rabbim nasip ederse oluyor zaten hiç kafanıza takmayın.Hatta düşünüyorum ilk yaptırdığımda 3.gün embriyosu ile dondursaydım anne rahminde belkide daha iyi gelişeceklerdi ki öyleymiş zaten.rabbim herkese nasip etsin inşallah amin...
Canım benim yaş 36 ciddi fark etti yumurta sayım diğerine göre ama yaşa göre yine normalmiş.bekliyorum doktorum dün aradığında perşembe transfer yapalım bugünden için bilgi verecekti beklemedeyim büyük ihtimal yarınHAKLISINIZ ARKADAŞIM
SİZİN TRANFER NE ZAMAN
BENDE 40 CANIMCanım benim yaş 36 ciddi fark etti yumurta sayım diğerine göre ama yaşa göre yine normalmiş.bekliyorum doktorum dün aradığında perşembe transfer yapalım bugünden için bilgi verecekti beklemedeyim büyük ihtimal yarın
Hadi inşallah o zaman .rabbim hepimize yardım etsin inşallaBENDE 40 CANIM
HAKLISIN HER YIL BIRAK AYDAN AYA FARK EDİYOR
O ZAMAN YAKIN ZAMANDA TRANFERLER OLACAK İKİMİZİNDE
Benim de 2 olacakti kismet 1 kaldi saglikli olsun kac olursa olsun canimAy inşallah koyarlar canım ya.
Hayırlı olsun canım Allahim insallah yuzunu guldurur. Ben de test gunu bekliyorum bakalim artik kismetmerhaba hanımlar ben dun transfer oldum 5 gün dedi doktorum naipse 5 mart test günüm sansım yüksek mi ilk denemem benim gibi olup tutan varmı ?insallah herkes hayırlı sonuclar alır bebişlerimiz bize tutunur
tesekür edrim insallah olumlu sonuclar alırızHayırlı olsun canım Allahim insallah yuzunu guldurur. Ben de test gunu bekliyorum bakalim artik kismet
Şu bi gercek benim doktorumda disarda ilaclarla bekletmekden se anne rahimnde tutunma sansi daha yuksek,mesela bana ya 2 yada 3 cu gun embriosu transfer edilicek 2 tane insallah tabi.yani erken transferin hoc bir zarari yok rahat ol.ama madem yaş 36 2 embrio istedigini mutlaka dile getirBENİM BİRİ 8 BİRİ 7 BİRİDE COMPACT EMBRİYO
EMBRİYOLO BİR TANESİ BÜYÜK İHTİMALLE 5. GÜNE GİDER DEDİ
DR VE BEN İKİ EMBRİYO İSTEDİĞİMİZDEN DR ERKEN TRANSFER OLABİLİR DEDİK
Senin sorunun neydi tatlım?ilk denemede tutan cok var rahat ol sters yapma kac gun embriosu transfer dilid bide kac tane?tesekür edrim insallah olumlu sonuclar alırız
Allah sendende razı olsun canımALLAH RAZI OLSUN ARKADAŞIM CÜMLEMİZ İCİN BAKALIM HAYIRLISI
hayırlısı olsun canım seninde haklısın hiçbir yer ne kadarda iyi olsa anne rahmi gibi olamazŞu bi gercek benim doktorumda disarda ilaclarla bekletmekden se anne rahimnde tutunma sansi daha yuksek,mesela bana ya 2 yada 3 cu gun embriosu transfer edilicek 2 tane insallah tabi.yani erken transferin hoc bir zarari yok rahat ol.ama madem yaş 36 2 embrio istedigini mutlaka dile getir
hayırlı olur inşallah arkadaşım güzel haberlerini alırız inşallahmerhaba hanımlar ben dun transfer oldum 5 gün dedi doktorum naipse 5 mart test günüm sansım yüksek mi ilk denemem benim gibi olup tutan varmı ?insallah herkes hayırlı sonuclar alır bebişlerimiz bize tutunur
merhaba canım hayırlı olur inşallahHepinizin tedavasi ve transferleri hayırlı olsun arkadaşlar... Bende 3. tedavime başladım.... Geçen hafta Opu oldum , Nisan'da transfer olacak ..... Heyecanla bekliyorum.....
çok şanslısın bana zaman geçmiyor :) tam tarihi belli mi? Ort. Adetin kaçıncı gününde yapıyorlar transferimerhaba canım hayırlı olur inşallah
benim bu ay tranfer olacak inşallah
pco cnm ilk denemem bnm 5.gün embiriyosu dedi doktorum devlette yaptırdım bklm bekliyorumSenin sorunun neydi tatlım?ilk denemede tutan cok var rahat ol sters yapma kac gun embriosu transfer dilid bide kac tane?
hayırlı olsun Cnm , bende pko hemde baya şiddetli , ilk tüp bebek tedavimde 5.gün emriyosu ile olumlu sonuç almıştım. inşlhh tek seferde bebeğini kucağına alırsın....pco cnm ilk denemem bnm 5.gün embiriyosu dedi doktorum devlette yaptırdım bklm bekliyorum
Aynen öyle 1-0 olsun bizim olsun :)))Benim de 2 olacakti kismet 1 kaldi saglikli olsun kac olursa olsun canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?