tüp bebek transfer olanlar ve ya olacaklar buraya

HAKLISINIZ ARKADAŞIM
SİZİN TRANFER NE ZAMAN

Amin canım aynen öyle yeterki rabbim ol desin 3müş 5miş fark etmez:)

BENDE 40 CANIM
HAKLISIN HER YIL BIRAK AYDAN AYA FARK EDİYOR
O ZAMAN YAKIN ZAMANDA TRANFERLER OLACAK İKİMİZİNDE

merhaba hanımlar ben dun transfer oldum 5 gün dedi doktorum naipse 5 mart test günüm sansım yüksek mi ilk denemem benim gibi olup tutan varmı ? insallah herkes hayırlı sonuclar alır bebişlerimiz bize tutunur

merhaba hanımlar ben dun transfer oldum 5 gün dedi doktorum naipse 5 mart test günüm sansım yüksek mi ilk denemem benim gibi olup tutan varmı ? insallah herkes hayırlı sonuclar alır bebişlerimiz bize tutunur
Hayırlı olsun canım Allahim insallah yuzunu guldurur. Ben de test gunu bekliyorum bakalim artik kismet

Şu bi gercek benim doktorumda disarda ilaclarla bekletmekden se anne rahimnde tutunma sansi daha yuksek,mesela bana ya 2 yada 3 cu gun embriosu transfer edilicek 2 tane insallah tabi.yani erken transferin hoc bir zarari yok rahat ol.ama madem yaş 36 2 embrio istedigini mutlaka dile getir

hayırlısı olsun canım seninde haklısın hiçbir yer ne kadarda iyi olsa anne rahmi gibi olamaz
benim de yaş 40 bu nedenle iki tranfer olacak inşallah

hayırlı olur inşallah arkadaşım güzel haberlerini alırız inşallah

Hepinizin tedavasi ve transferleri hayırlı olsun arkadaşlar... Bende 3. tedavime başladım.... Geçen hafta Opu oldum , Nisan'da transfer olacak ..... Heyecanla bekliyorum.....
merhaba canım hayırlı olur inşallah
benim bu ay tranfer olacak inşallah

pco cnm ilk denemem bnm 5.gün embiriyosu dedi doktorum devlette yaptırdım bklm bekliyorum
hayırlı olsun Cnm , bende pko hemde baya şiddetli , ilk tüp bebek tedavimde 5.gün emriyosu ile olumlu sonuç almıştım. inşlhh tek seferde bebeğini kucağına alırsın....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…