Sagol canım allah razı olsun darısı cımleye olsunTebrikler canım cok sevindim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sagol canım allah razı olsun darısı cımleye olsunTebrikler canım cok sevindim
İnşallah güzel haberleri görünce mutlu oluyorum heyecanlanıyorum bugunu de saymayalim 3 gun kaldiSagol canım allah razı olsun darısı cımleye olsun
Ama gittiğin yer tüp bebek merkezi değilmi. Sana tavsiyem tüp bebek merkezine gitmen. Sonuçta sadece onun üzerine çalışıyolar.Ben doktorumu değiştirmeyi düşünüyorum ama bundan dolayı ve çok yoğun olduğu için adam akıllı bir tüp bebek merkezine gideceğim benim eşimde spermde hareketlilik az ve morfoloji düsük neden uzun protokol ü tercih etti acaba
Sende guzel haber yazarsın ınsallah canımİnşallah güzel haberleri görünce mutlu oluyorum heyecanlanıyorum bugunu de saymayalim 3 gun kaldi
İnşallah canımSende guzel haber yazarsın ınsallah canım
Dr um tıp fakültesinde Prof ayrıca özel muayenehanesi var tüp bebek merkezlerine istersem çağırıp orada tüp bebek yapıyor çok tecrübeli ve bulunduğum ilde ünlü bi dr ayrıca şehirdısından da geliyorlar ama çok kalabalık geçen ay aşılama yaptı ama tüp bebeği onda yaptırmayı düşünmüyorum sadece niye bu yöntemi seçti merak ettim haftasonu daha önce görüştüğüm arkadaşlarımın memnun kaldığı bir tüp bebek merkezi var oraya görüşmeye gideceğim siz ne aşamadasınız inş gönlünüze göre olurAma gittiğin yer tüp bebek merkezi değilmi. Sana tavsiyem tüp bebek merkezine gitmen. Sonuçta sadece onun üzerine çalışıyolar.
Prof. Se iyi bence canım. Sorun olduğu için bence morfoloji sorunu hemen duzelmıyor çünkü hareketszlıkte var dediniz ben bağçeçiye gidiyorum orasıda cok yoğun bazen muayeneden snra doktoru göremediğim bile oldu. Ama içinizde şüphe olmasın kafanız rahat olacaksa değiştirin doktoru. Veya bı kaç yerlede ön görüşmenizi yapın sonuçta ücret almıyolar. Ona göre hareket edersiniz. Bnm ymurtallar toplandı dondurulcakDr um tıp fakültesinde Prof ayrıca özel muayenehanesi var tüp bebek merkezlerine istersem çağırıp orada tüp bebek yapıyor çok tecrübeli ve bulunduğum ilde ünlü bi dr ayrıca şehirdısından da geliyorlar ama çok kalabalık geçen ay aşılama yaptı ama tüp bebeği onda yaptırmayı düşünmüyorum sadece niye bu yöntemi seçti merak ettim haftasonu daha önce görüştüğüm arkadaşlarımın memnun kaldığı bir tüp bebek merkezi var oraya görüşmeye gideceğim siz ne aşamadasınız inş gönlünüze göre olur
Şimdi araştırdım uzun protokol yumurta rezervinde sorun olmayan hastalara uygulanıyormuş bakalım diğer merkez ne diyecek inş hayırlısı olur sma sayende uzun protokol kısa protokol ü öğrendim Teşekkür ederim inş hayırlısıyla olur ve evladını kucağına alırsınProf. Se iyi bence canım. Sorun olduğu için bence morfoloji sorunu hemen duzelmıyor çünkü hareketszlıkte var dediniz ben bağçeçiye gidiyorum orasıda cok yoğun bazen muayeneden snra doktoru göremediğim bile oldu. Ama içinizde şüphe olmasın kafanız rahat olacaksa değiştirin doktoru. Veya bı kaç yerlede ön görüşmenizi yapın sonuçta ücret almıyolar. Ona göre hareket edersiniz. Bnm ymurtallar toplandı dondurulcak
Yardımcı olabildiysem ne mutlu canım. İnsallah hepimizin bebişleri olur canım.Şimdi araştırdım uzun protokol yumurta rezervinde sorun olmayan hastalara uygulanıyormuş bakalım diğer merkez ne diyecek inş hayırlısı olur sma sayende uzun protokol kısa protokol ü öğrendim Teşekkür ederim inş hayırlısıyla olur ve evladını kucağına alırsın
Tup bebek 7725 ılaçlar 2000 rahım dinlendirme 900 canım. Ama rapor çıkartırsan daha uygun.Kızlar iyi akşamlar tüp bebek için hastaneye ne kadar odediniz fiyat araştırması yapıyoruz
canım ben ilk çektirdiğimde iki kere ilaç verdiler belki açılır diye açılmadı. Bu seferde hiç geçiş olmadı eğer azda olsa bi sızıntı olsaydı laporoskopi yapalım demişti dokturum. Bende bütün testlerimi yaptırmıştım normaldi en son rahim filmi çektirdim tıkalı çıktı tamamen. Kesinlikle çektirmeni tavsiye ederim ben 4 yıldır boşuna uğraşmışım. Şuan tek çaremiz tüp bebekPeki kapalıysa doğal yoldan açma yolu yok mu
Bir de sorun olmamasına rağmen tüp bebek yapılır mı . İlla beklemek mi gerekli
Doğru diosun belki Benim de kapalı bnm de iki sene olucakcanım ben ilk çektirdiğimde iki kere ilaç verdiler belki açılır diye açılmadı. Bu seferde hiç geçiş olmadı eğer azda olsa bi sızıntı olsaydı laporoskopi yapalım demişti dokturum. Bende bütün testlerimi yaptırmıştım normaldi en son rahim filmi çektirdim tıkalı çıktı tamamen. Kesinlikle çektirmeni tavsiye ederim ben 4 yıldır boşuna uğraşmışım. Şuan tek çaremiz tüp bebek
biz önümüzdeki ay başlıoruz inşallah hastaneye 6500 ödüycez ilaçlarda 2000 civarı tutar dediler tabi dondurma işlemi veya başka ekstra test gerekirse artı ücrrt dedilerTup bebek 7725 ılaçlar 2000 rahım dinlendirme 900 canım. Ama rapor çıkartırsan daha uygun.
amin canım. İnşallah açıktır seninkiler ama bi an önce çektirmeni ve anestezili yaptırmanı tavsiye ederimDoğru diosun belki Benim de kapalı bnm de iki sene olucak
Allah yardımcımız olsun
Yarın randevum var gidicem herşeyime bakıldı tahminim tüpe bakılıramin canım. İnşallah açıktır seninkiler ama bi an önce çektirmeni ve anestezili yaptırmanı tavsiye ederim
Ben doktorumu değiştirmeyi düşünüyorum ama bundan dolayı ve çok yoğun olduğu için adam akıllı bir tüp bebek merkezine gideceğim benim eşimde spermde hareketlilik az ve morfoloji düsük neden uzun protokol ü tercih etti acaba[/QUO
Uzun protokol yanlış yada kötü bir tedavi şekli değil canim. Aksine doktorun emin ve sağlam adımlarla ilerlemek istemiştir büyük ihtimalle. Hepimiz farkliyiz sonuçta bu yüzden sana en uygun olan demek ki uzun protokol ki böyle uygun görmüş doktorun. Bence doktoruna güven ve öyle ilerle. Kısa ile arada da sadece 10 gün 15 gün fark var. Ve uzun protokolde genelde sikinti kadında olmuyor. Yani yumurta ve hormon değerlerin senin normal deme ki. Senin de söylediğin gibi dorun eşindeymiş. Gönlünü ferah tut ve dinle derim doktorunu. Aceleye gerek yok. Defalarca denemektense emin adımlarla ilerlemek en mantiklisi. Bu lucrin bitince adet olacaksin. Ve o adetinle birlikte yumurta gelistirme toplama ve transfer her tup bebek sureciyle ayni. Hakkında hayırlısı olsun canim.
7250 tup bebek 1600 ılaclar 1500 dondurma ucretı canım ankara novart bu senekı fıystlarTup bebek 7725 ılaçlar 2000 rahım dinlendirme 900 canım. Ama rapor çıkartırsan daha uygun.
seninde hayırlı olsun inşallah hepimiz için. Nasıl peki iğneler falan kendin yapabiliyomusun günde bir iğne mi sadece. Sorununuz neydi sizin