- 26 Aralık 2017
- 2.767
- 3.868
- 133
- 42
Test günümü bekliyorum Canım cumartesi günüEvet canım
Sen ne aşamadasın
Yok kuzum benim daha ilk denemem olucak biz 4 sene ugrastik sperm.cikisi icin,daha 4 ay ince sonuc aldik.Kaç tane dondurulmus var
Nerede yaptırıyorsun
Evet ilk hamilemiz o olucak inslalahTest günümü bekliyorum Canım cumartesi günü
tüpler kapalı olduğu için aşılama yapılmıyo canım zaten tek çare tüp bebek martta ilaçlara başlıycaz bakalım. Doktorum bi ay dinlendirip dondurma işlemi yapıp nisan ayında transfer yaparız dedi. Hayırlısını diliyorum Allahım bizede nasip etsin inşallahEvet aşılama sadece zaman kaybı ve masraf olur sadece.hakkinda hayirlisi cnm
Ayy canım benim yaa umarım guzel kalbinden gecen olur hayırlısıylaEvet ilk hamilemiz o olucak inslalah
Olucak kuzum insallah kendime ettigim dualari sanada ediyorumAyy canım benim yaa umarım guzel kalbinden gecen olur hayırlısıyla
Test günümü bekliyorum Canım cumartesi günü
İnsallah cnm doktorun isini biliyo demek ki.seninde guzel haberini aliriz insallqhtüpler kapalı olduğu için aşılama yapılmıyo canım zaten tek çare tüp bebek martta ilaçlara başlıycaz bakalım. Doktorum bi ay dinlendirip dondurma işlemi yapıp nisan ayında transfer yaparız dedi. Hayırlısını diliyorum Allahım bizede nasip etsin inşallah
Sağolasın canımOlucak kuzum insallah kendime ettigim dualari sanada ediyorum
Sağolasın canım
Dualarımız kabul olsun inşallah
inşallah canım Allahım isteyen herkese nasip etsin bizede inşallah günler şimdiden geçmiyo başlasaydık artıkİnsallah cnm doktorun isini biliyo demek ki.seninde guzel haberini aliriz insallqh
Nerde yaptırıyorsun cnm ?
Ay hic sorma al.benden o.kadar inan igneler falan umrumda degil acı falan.yeterki start verelim diyorum:)inşallah canım Allahım isteyen herkese nasip etsin bizede inşallah günler şimdiden geçmiyo başlasaydık artık
Ben antalya gelecek tup bebekde cok memnunumNerde yaptırıyorsun cnm ?
EfendimmmmmlerrrrrrKomsularrrr
Evet Canım 14 Şubatta transfer oldum 24 şubat test gunumuz. Ilk denememiz 5.gün dondurulmuş embriyo. Bursadayım .Hayırlısı insalla.Transferden sonra mı canım
Kaçıncı denemeniz
Nerede yaptırıyorsun
İnşallah pozitif olur
Sagol canımm Allah razı olsunOlucak kuzum insallah kendime ettigim dualari sanada ediyorum
Ben antalya gelecek tup bebekde cok memnunum
Evet Canım 14 Şubatta transfer oldum 24 şubat test gunumuz. Ilk denememiz 5.gün dondurulmuş embriyo. Bursadayım .Hayırlısı insalla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?