- 10 Ekim 2017
- 1.044
- 802
- 53
- 33
Amın canım yaa insallah bu sefer olur. En azından kafamda şüphe yok rahatım embryoloklardanSuper yaaaa cok svindim insallah cnm inslalah hersey guzel olcak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amın canım yaa insallah bu sefer olur. En azından kafamda şüphe yok rahatım embryoloklardanSuper yaaaa cok svindim insallah cnm inslalah hersey guzel olcak
Bildigim.kadariyla bir tane doktor vardi zatenMehmet öztürkmen benim doktorum
Anladım cnmBildigim.kadariyla bir tane doktor vardi zaten
Zaten en onemlisi o biliyormusun,merkeze guvenmen lazim cunki.o zmaan strestende uzak oluyosun tedirgin olmuyosun.bu sefer daha rahat oldugun icin bebisinde hiss edicek snei ve siki siki tutunucak snaaAmın canım yaa insallah bu sefer olur. En azından kafamda şüphe yok rahatım embryoloklardan
Basladim.cnm 8 aydir ordayiz fiyat 6500 ama dindurma islemi falan extra tabi.Anladım cnm
Şuan gelecekte başladın m
Fiyatları nasıl
10 bin buldu merkez bizim
Kızlar yarın tüp filmi ister belki doktor acıyo diolar doğru mu
Basladim.cnm 8 aydir ordayiz fiyat 6500 ama dindurma islemi falan extra tabi.
Evet canım gerçekten öyle. Allah nasip etsin olmayan herkese ne diyelim.elimizden geleni yapıyoruzZaten en onemlisi o biliyormusun,merkeze guvenmen lazim cunki.o zmaan strestende uzak oluyosun tedirgin olmuyosun.bu sefer daha rahat oldugun icin bebisinde hiss edicek snei ve siki siki tutunucak snaa
Hgs mi demek istiyosun. Valla benım ağrılı oldu. Nerde oturuyosun istanbulda bıyer var ağrısız bu işlemi yapan. Benım arkadaş oraya gitti yaptırdıKızlar yarın tüp filmi ister belki doktor acıyo diolar doğru mu
canım eğer tüplerinde sıkıntı varsa ağrın olur ben kasım ayında çektirmiştim çok çok zorlandım çok fazla ağrım oldu. Tüpe başlayınca doktorum tekrar bakmak istedi ağrın olmuycak dedi yine çok fazla ağrım oldu daha geçen hafta oldum çünkü ikiside kapalı benim. Anestezili çekilmeni öneririmKızlar yarın tüp filmi ister belki doktor acıyo diolar doğru mu
Canım sen nasıl oldun daha iyimisinAnestezi ile ol derim
Çok ağrılı olmasa da
Hafif ağrı var
İyi olacağım inşallahCanım sen nasıl oldun daha iyimisin
Yok esimi tedavi etti once 4 aydir sonuc verdi tedavimiz iste nasip ederse allah benim siram nisan ayinda8 aydır denedin mi cnm ?
İyi olucan tabı Allahın iznıyle canım. Çok şükür iyiyim beklemedeyim bendeİyi olacağım inşallah
Kanamam devam ediyor
Sen nasılsın
Yok esimi tedavi etti once 4 aydir sonuc verdi tedavimiz iste nasip ederse allah benim siram nisan ayinda
İnşallahcanımİyi olucan tabı Allahın iznıyle canım. Çok şükür iyiyim beklemedeyim bende
Senin kanaman niye devam ediyo cnm?doktora sorsan yaİyi olacağım inşallah
Kanamam devam ediyor
Sen nasılsın
Senin kanaman niye devam ediyo cnm?doktora sorsan ya
Offf insallah bir an once kesilir kanaman cnm.senin icin cok zor olmalı.ama uzulme sakin allah sana cifter verir insallah bebisBikaç gün devam eder dedş
cumartesi gittim daha
düşük devam ediyor