• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tüp bebek transfer olanlar ve ya olacaklar buraya

Amın canım yaa insallah bu sefer olur. En azından kafamda şüphe yok rahatım embryoloklardan
Zaten en onemlisi o biliyormusun,merkeze guvenmen lazim cunki.o zmaan strestende uzak oluyosun tedirgin olmuyosun.bu sefer daha rahat oldugun icin bebisinde hiss edicek snei ve siki siki tutunucak snaa

Zaten en onemlisi o biliyormusun,merkeze guvenmen lazim cunki.o zmaan strestende uzak oluyosun tedirgin olmuyosun.bu sefer daha rahat oldugun icin bebisinde hiss edicek snei ve siki siki tutunucak snaa
Evet canım gerçekten öyle. Allah nasip etsin olmayan herkese ne diyelim.elimizden geleni yapıyoruz

Kızlar yarın tüp filmi ister belki doktor acıyo diolar doğru mu
canım eğer tüplerinde sıkıntı varsa ağrın olur ben kasım ayında çektirmiştim çok çok zorlandım çok fazla ağrım oldu. Tüpe başlayınca doktorum tekrar bakmak istedi ağrın olmuycak dedi yine çok fazla ağrım oldu daha geçen hafta oldum çünkü ikiside kapalı benim. Anestezili çekilmeni öneririm

Back