• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tüp bebek transfer olanlar ve ya olacaklar buraya

Merhaba kızlar bende Allah izin verirse inşallah mart ayında başlıyorum adetle beraber ilaçlara başlıycaz. İlk denemem olucak inşallah olumlu olur sonucum çok heycanlıyım...

Merhaba kızlar bende Allah izin verirse inşallah mart ayında başlıyorum adetle beraber ilaçlara başlıycaz. İlk denemem olucak inşallah olumlu olur sonucum çok heycanlıyım...
Hayırlı olsun:))
İlaçlara dün başlayan biri olarak heyecanını çok iyi anlıyorum :)) inşallah sıkıntısız bir süreç olur hepimiz için

Hayırlı olsun:))
İlaçlara dün başlayan biri olarak heyecanını çok iyi anlıyorum :)) inşallah sıkıntısız bir süreç olur hepimiz için
seninde hayırlı olsun inşallah hepimiz için. Nasıl peki iğneler falan kendin yapabiliyomusun günde bir iğne mi sadece. Sorununuz neydi sizin

Merhaba cnm insallah hersey yolunda gider bu arda aramiza hos geldin.senin sorun neydi cnm yas kac?

İlk tüp bebek denemem tuttu
düşük oldu şuanda
Tekrar deneyeceğim nisanda
Dinlenme modundayım
Rabbim hepimize nasip etsin inşallah

İlk tüp bebek denemem tuttu
düşük oldu şuanda
Tekrar deneyeceğim nisanda
Dinlenme modundayım
Rabbim hepimize nasip etsin inşallah
Meruaba cnm cok.uzuldum ama allahtan umut kesilmez insallah 2 ci denemende allah saglikli bi bebis nasip eder sana.yaş kaç sorun neydi?bende nisanda yaptiricam inslalah

Back