- 16 Şubat 2015
- 929
- 581
- 103
- 36
Memde nisanda baslicam.insallah hersey yolunda gider cnmbu ay yada öteki ay başlıcaz allahtan bişey olmazsa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Memde nisanda baslicam.insallah hersey yolunda gider cnmbu ay yada öteki ay başlıcaz allahtan bişey olmazsa
Ya tahmin ediyoeum.beklemek.ne kadar zor geciyo,az kaldi inslalah senden guzel haberler alicaz icime doguyoEvet canım ya az kaldı valla sıkıcı geçiyor evdeyim rutin ev hali gerçi ben hic alisik degilim bu duruma
Insallah canım cok tesekkur ederimYa tahmin ediyoeum.beklemek.ne kadar zor geciyo,az kaldi inslalah senden guzel haberler alicaz icime doguyo
inşallahh cnmm dediğim gibi allahım yardımcımız olsun sen nerde başlıyosun sorun neydiMemde nisanda baslicam.insallah hersey yolunda gider cnm
Ben Antalyada gelecek tup bebek.sorun bende degil esimde sperm yoktu ilac tedavisiyle cikis saglandi simdi insallah sira bendeinşallahh cnmm dediğim gibi allahım yardımcımız olsun sen nerde başlıyosun sorun neydi
allahım yüzümüze baksın inşallah cnmmBen Antalyada gelecek tup bebek.sorun bende degil esimde sperm yoktu ilac tedavisiyle cikis saglandi simdi insallah sira bende
Amin cnmallahım yüzümüze baksın inşallah cnmm
Hayırlı olsun:))Merhaba kızlar bende Allah izin verirse inşallah mart ayında başlıyorum adetle beraber ilaçlara başlıycaz. İlk denemem olucak inşallah olumlu olur sonucum çok heycanlıyım...
seninde hayırlı olsun inşallah hepimiz için. Nasıl peki iğneler falan kendin yapabiliyomusun günde bir iğne mi sadece. Sorununuz neydi sizinHayırlı olsun:))
İlaçlara dün başlayan biri olarak heyecanını çok iyi anlıyorum :)) inşallah sıkıntısız bir süreç olur hepimiz için
Merhaba cnm insallah hersey yolunda gider bu arda aramiza hos geldin.senin sorun neydi cnm yas kac?Merhaba kızlar bende Allah izin verirse inşallah mart ayında başlıyorum adetle beraber ilaçlara başlıycaz. İlk denemem olucak inşallah olumlu olur sonucum çok heycanlıyım...
inşallah canım saol hoşbulduk. 28 yaşındayım benim tüplerim tıkalı ikisi birden tek çaremiz tüp bebek bizim başka yolu yok malesefMerhaba cnm insallah hersey yolunda gider bu arda aramiza hos geldin.senin sorun neydi cnm yas kac?
Evet aşılama sadece zaman kaybı ve masraf olur sadece.hakkinda hayirlisi cnminşallah canım saol hoşbulduk. 28 yaşındayım benim tüplerim tıkalı ikisi birden tek çaremiz tüp bebek bizim başka yolu yok malesef
Meruaba cnm cok.uzuldum ama allahtan umut kesilmez insallah 2 ci denemende allah saglikli bi bebis nasip eder sana.yaş kaç sorun neydi?bende nisanda yaptiricam inslalahİlk tüp bebek denemem tuttu
düşük oldu şuanda
Tekrar deneyeceğim nisanda
Dinlenme modundayım
Rabbim hepimize nasip etsin inşallah
Meruaba cnm cok.uzuldum ama allahtan umut kesilmez insallah 2 ci denemende allah saglikli bi bebis nasip eder sana.yaş kaç sorun neydi?bende nisanda yaptiricam inslalah
Hayırlısı olsun Canım Allah tan umit kesilmez canım bir gun biz de kavusacagiz yeter ki umudumuz kaybolmasın değil mi ?İlk tüp bebek denemem tuttu
düşük oldu şuanda
Tekrar deneyeceğim nisanda
Dinlenme modundayım
Rabbim hepimize nasip etsin inşallah
Hayırlısı olsun Canım Allah tan umit kesilmez canım bir gun biz de kavusacagiz yeter ki umudumuz kaybolmasın değil mi ?
Bende 29 yasindayim ,bende sorun yok ama esimde sperm sifirdi cok sukur ilac tedavisiyle cikis oldu dondurduk.simdi sira bende insallah nisanda baslicaz27 yaşındayım
Belirgin bir sorun yok
Siz
Bende 29 yasindayim ,bende sorun yok ama esimde sperm sifirdi cok sukur ilac tedavisiyle cikis oldu dondurduk.simdi sira bende insallah nisanda baslicaz