• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tüp bebek transfer olanlar ve ya olacaklar buraya

Duydum orayı ama gitmedim hiç
Canım hemşehri miyiz
Nerelisin sen?Ben cok arastirdim.hatta Antalya Ivf dusundum ama hic memnun kalmadim ordan esimi koru korune tedavi etmeden ameliyat ettiler.ama bu hastane ameliyat hayir dedi ilacla baslicaz dedi ve basardik.cokmemnunum

Nerelisin sen?Ben cok arastirdim.hatta Antalya Ivf dusundum ama hic memnun kalmadim ordan esimi koru korune tedavi etmeden ameliyat ettiler.ama bu hastane ameliyat hayir dedi ilacla baslicaz dedi ve basardik.cokmemnunum

Antalya canım
Memorial hastanesi de tedavi oldutıttu ama düştü bikaç gün önce

Antalya canım
Memorial hastanesi de tedavi oldutıttu ama düştü bikaç gün önce
Sen Antalyadamo yasiyosun?ben Antalyali degilim cnm,esimin tayinini hastaneden dolayi buraya istedik oyle geldik.eyer burdqysan Gelecek tup bebegi bi dusun derim

Sen bana bi sor esimle her konusmamizda acaba nolcak kizlarla konusuyom diyorum transferi falan ay nasil olcak adam kafayi yedi benim yuzumden bebekde bebek:rapci::skandal:
Belki buraya onkere sormusumdr tup bebekte neler oluyor tedavi nasil ankarada hngi merkez iyi esimde midem bulaniyor hemen hamileleik aklina geliyor isyerinde birinn cocuugu oluyor biz boynumuz bukuk aman bugin hix iyi deglm istahm açılıo acaba diyorm bu ay incire devm.etcm pazartesi hastaneye gidene kadr

Belki buraya onkere sormusumdr tup bebekte neler oluyor tedavi nasil ankarada hngi merkez iyi esimde midem bulaniyor hemen hamileleik aklina geliyor isyerinde birinn cocuugu oluyor biz boynumuz bukuk aman bugin hix iyi deglm istahm açılıo acaba diyorm bu ay incire devm.etcm pazartesi hastaneye gidene kadr
Offf o piskolojiyi hic soleme ya ben her ay acaba olcakmi diye kendimi hamile hiss ediyodum midem kalkiyodu falan.sora doktor dediki bilinc altin snei hamile gibi hiss ettiriyo.simdiden basla guzel beslenmeye

Ben memorialada gittim.ama on gorusmede memnun kalmadim direk ameliyat dedi.ama kisiden kisiye degisiyo tabi.insallah seni bebisine kavusturur

Hangi doktorla görüştün cnm ?
Bize hiç ameliyat denmedi
Doktorumdan da çok memnunum
Çok pahalı sadece

Kızlar eğer ankarada olanınız varsa ben bahçeciyle başladım doktorumdan çokda memnunum inşallah sonıcumuzda iyi olurda Allahım bizide sevindirir

Hangi doktorla görüştün cnm ?
Bize hiç ameliyat denmedi
Doktorumdan da çok memnunum
Çok pahalı sadece
Benim esime dedi ameliyat direk ilac tedavisi onermedi fayda etmez dedi.ismini hatirlamiyorum simdi okadar doktorla gorusduk ki.bide o bizi urologa yonlendirdi

Back