TÜP BEBEK TEDAVİSİNDE BAĞIŞIKLILIK SİSTEMİNİ BASKILAMAK İÇİN intralipid SERUM KULLANAN OLDUMU?

Canim sen ara vermemismiydin tedaviye.

Evet canim bu ay yaptirmayacagim.
Gecenlerde ibrahim saracoglunu aradim. Annem cok guveniyor ve inaniyor saracogluna. Illa bir ara,kurlerini kullanarak hamile kalan cok var dedi. Aradim,Asistanlariyla gorustum. Adetin 2.veya 3.gunu fsh,lh,e2,prolaktin ve amh (adetli olmak sart degil amh icin)baktirin,sonuclariniza gore kur verecegiz dediler. Ben de bugun kan verdim. Amh sali cikacak. Digerleri cikti. Gitmisken bir de yumurta var mi diye baksaniz dedim,muayene etti. Bir de polip var gibi dedi. Bir de polipim oldu:)

Evet canim bu ay yaptirmayacagim.
Gecenlerde ibrahim saracoglunu aradim. Annem cok guveniyor ve inaniyor saracogluna. Illa bir ara,kurlerini kullanarak hamile kalan cok var dedi. Aradim,Asistanlariyla gorustum. Adetin 2.veya 3.gunu fsh,lh,e2,prolaktin ve amh (adetli olmak sart degil amh icin)baktirin,sonuclariniza gore kur verecegiz dediler. Ben de bugun kan verdim. Amh sali cikacak. Digerleri cikti. Gitmisken bir de yumurta var mi diye baksaniz dedim,muayene etti. Bir de polip var gibi dedi. Bir de polipim oldu:)
Hadi ins. Dogal bebislerin olacak bu kadar ugrastigina degecek canim

Musait oldugun bir zamanda nasil bir tedavi uygulandi,igneli mi oldu,dozlari nasildi,kac yumurta cikti anlatir misin canim bize. Basarabilenlerin hikayelerini merak ediyorum. Bir de sizde sorun neydi?
Cnm benim tuplerimde sorun tek tupum alındı diğeri işlevini yitirmiş esimde sorun yok tedavi süreci normal tüp tedavisi şeklinde gecti gonalf ve meronial kullandım bu tedaviden önce hitereskopi oldum bide bağışıklık testi yaptırdı Dr o yüksek çıktı onun içinde hem hap hem serum kullandım cnm 5 tane yumurta toplandı 3 döllendi 3. gun iki tane transfer edildi bugünde 10. gün kan verdim sonucu öğrendim cnm

X