- Konu Sahibi esma_kavak1907
Bence aynı isimde aynı beyaz süt gibi bisey zaten onlar karışımı kendi hazırlıyorlar bir saatte bitiyor
Benimki 3 saat falan surmustu. Baya uzundu. Cok yavas akiyordu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence aynı isimde aynı beyaz süt gibi bisey zaten onlar karışımı kendi hazırlıyorlar bir saatte bitiyor
Benimki seri damlıyordu cnmBenimki 3 saat falan surmustu. Baya uzundu. Cok yavas akiyordu.
Cnm adana başkentte yapıldı cnm sonucumu yarın öğrenecegim inş faydası olmuştur
Benimkide 3 saat surmustu.hastane kapanmisti hatta hemsire bizi beklemisti.Gunaydin canim. Insallah guzel haberlerini aliriZ
Canim sen ara vermemismiydin tedaviye.Meraktayiz rosebady .
Ben de simdi doktordan geldim. Adetin 2.gunu bugun. Muayene etti ama folikul yok malesef
Gecen ayki tedaviden gelen kalintilar var dedi.
Canim sen ara vermemismiydin tedaviye.
Yaaa masallah cok guzel bi haber insallah devami guzel gelir.senin ilk denemenmiydi.deger kac ciktiKızlar çok şükür pozitif
Hadi ins. Dogal bebislerin olacak bu kadar ugrastigina degecek canimEvet canim bu ay yaptirmayacagim.
Gecenlerde ibrahim saracoglunu aradim. Annem cok guveniyor ve inaniyor saracogluna. Illa bir ara,kurlerini kullanarak hamile kalan cok var dedi. Aradim,Asistanlariyla gorustum. Adetin 2.veya 3.gunu fsh,lh,e2,prolaktin ve amh (adetli olmak sart degil amh icin)baktirin,sonuclariniza gore kur verecegiz dediler. Ben de bugun kan verdim. Amh sali cikacak. Digerleri cikti. Gitmisken bir de yumurta var mi diye baksaniz dedim,muayene etti. Bir de polip var gibi dedi. Bir de polipim oldu:)
amin cnm inşallahYaaa masallah cok guzel bi haber insallah devami guzel gelir.senin ilk denemenmiydi.deger kac cikti
Kızlar çok şükür pozitif
Hadi ins. Dogal bebislerin olacak bu kadar ugrastigina degecek canim
Amin cnm inşallahCanim masallah masallah
Allah saglikla kucagina almayi da nasip etsin.
Darisi basimiza.
Kacinci tedaviydi canim.
Amin cnm inşallah
3.cnm
Uzulme canim sakin .benim ablamada pko var denildi ama 2 kez hamile kaldi.E2 694 cikti. Yuksek olunca kist olabilir diye okumustum,canim sıkıldı.
Insallah canim insallah.
Ohh ohh masallah katlaya katlaya gitsin insallah .boyle guzel haberleri alinca bizede umut oluyo.tedaviden tam sogudum diyorum bidaha aska geliyorumamin cnm inşallah
Yok cnm 3. Sıfırdan tedavim cnm 113cikti sonucum cnm
Amin cnm inşallah Allah isteyen herkese nasip etsin inşallahOhh ohh masallah katlaya katlaya gitsin insallah .boyle guzel haberleri alinca bizede umut oluyo.tedaviden tam sogudum diyorum bidaha aska geliyorum
Cnm benim tuplerimde sorun tek tupum alındı diğeri işlevini yitirmiş esimde sorun yok tedavi süreci normal tüp tedavisi şeklinde gecti gonalf ve meronial kullandım bu tedaviden önce hitereskopi oldum bide bağışıklık testi yaptırdı Dr o yüksek çıktı onun içinde hem hap hem serum kullandım cnm 5 tane yumurta toplandı 3 döllendi 3. gun iki tane transfer edildi bugünde 10. gün kan verdim sonucu öğrendim cnmMusait oldugun bir zamanda nasil bir tedavi uygulandi,igneli mi oldu,dozlari nasildi,kac yumurta cikti anlatir misin canim bize. Basarabilenlerin hikayelerini merak ediyorum. Bir de sizde sorun neydi?
Uzulme canim sakin .benim ablamada pko var denildi ama 2 kez hamile kaldi.