-
- Konu Sahibi esma_kavak1907
Merhaba canim. 2. Kez negatifimi aldigimi soylemis miydim sana hatirlamiyorum.
Canim aret beyi ben mi soyledim sana da oyle yazdin yoksa sen adini duydun mu o doktorun?Sende baya gelismeler varmis cnm .bende hic bir ilerleme yok inan kararsizimda ayni merkeze gitmekde.beni baglayan orda donmus sperm ve 1 tane embriyom olmasi.yada tekrar esim ameliyat olacak ve sil bastan yeni bi yerde baslamak ve ben bunu istiyorum.keske istanbula gitme sansim olsa kesinlikle aret beye giderdim.ilacsiz tup bebek hic soylenmedi bile bize dusundumde cok mantikli ve masrafsiz eziyetsiz.ben bunu bi arastirim.sen nerde hangi hastaneye gidiyodun unutmusum cnm
Ben 2 defa eurofertilde yaptirdim.Canim aret beyi ben mi soyledim sana da oyle yazdin yoksa sen adini duydun mu o doktorun?
Benim gorusecegim doktorlardan biri aret kamar. O yuzden sasirdim. Ben mi soyledim hatirlamiyorum diye:)
Netten bir arkadas 5. Denemesinde cocuguna kavusmus. Ilk 4 denemeyi bursada hep yuksek doz ignelerle yaptirmis olmamis.sonra bir tavsiye uzerine zorla aret beye gitmis. Doktor sana bosuna ilac yuklemisler demis. Hic ilac vermeden kendi yumurtalariyla islem yapmislar ve tutmus. Cocugu 7 aylikmis suanda. Bana illa git diye defalarca dedi. Ben de anca 4 nisana randevu alabildim.cok yogun doktor. Iste pazartesi gidcegiz.bursa yakin oldugu icin istanbula doktordan elektrik alirsam gider gelirim napayim. 2 asilama icin rapor cikarmak icin 2 ay gidip gelmistim.yine giderim.sen nerde yasiyosun.
Canim aret beye ablam ve arkadasim yaptirdi.cok iyi bi doktor.ikisininde ilk denemede tuttu.ablamin gecen sene aret beyde ikizleri tuttu sonra 5 aylikken baska bi doktor anlamadi rahim tasimadi kaybettik.daha gecen hafta tekrad transfer oldu simdi tekrar tuttu cok sukur.bu kez daha dikkatli olcak insallah.sebep olmak istemem ama mutlaka git gorus basari orani cok yuksek ve alaninda uzman.hatta ablama dediki ikizleri senin doktorun ihmali kaybettirdi.3.ayina girince yanima geleceksin rahime ben dikis atacam .bilmiyorum cnm birazda nasil kismet rabbim ol deyince olacak insallah.ben antalyada eurofertilda yaptiriyorumCanim aret beyi ben mi soyledim sana da oyle yazdin yoksa sen adini duydun mu o doktorun?
Benim gorusecegim doktorlardan biri aret kamar. O yuzden sasirdim. Ben mi soyledim hatirlamiyorum diye:)
Netten bir arkadas 5. Denemesinde cocuguna kavusmus. Ilk 4 denemeyi bursada hep yuksek doz ignelerle yaptirmis olmamis.sonra bir tavsiye uzerine zorla aret beye gitmis. Doktor sana bosuna ilac yuklemisler demis. Hic ilac vermeden kendi yumurtalariyla islem yapmislar ve tutmus. Cocugu 7 aylikmis suanda. Bana illa git diye defalarca dedi. Ben de anca 4 nisana randevu alabildim.cok yogun doktor. Iste pazartesi gidcegiz.bursa yakin oldugu icin istanbula doktordan elektrik alirsam gider gelirim napayim. 2 asilama icin rapor cikarmak icin 2 ay gidip gelmistim.yine giderim.sen nerde yasiyosun.
Canim benim burdaki doktorum daha ilk gorusmede raim filmime bakip rahmimin kucuk oldugunu eger gebelik olursa 5. Ayda rahme dikis atilmasi gerektigini yoksa tasiyamayacagimi belki de doguma kadar hic kalkmadan yatmam gerekecegini soyledi uyardi sagolsun. Ablana uzuldum ama demekki nasip degilmis. Insallah simdi kavusur yavrusunaArkadasimda aret beyin hastasiydi tabi kalp atisin duyunca kendine baska bi doktor ediniyosun.arkadasiminda 5. Ayinda kanamasi oldu kendi doktoru bakti onemli bisey yok dedi. aradi aret beyi sakin ihmal etme hemen buraya gel dedi.muayene etti alttan hemen rahime dikis atti.doktor secimi cok onemli simdi kanaman olsa bile sadece ultrasyonla bakiyo cogu doktor asil alttan bakilarak rahimin durumunu degerlendirmek gerekiyo.yanlis anlama cnm biz bebeklerimizi bu yuzden kaybettik seni endiselendirmim
Cnm sen cok sukur iyi dr. Deng gelmissin.ablamin ve arkadasimin sebepsiz infertilite.ikidide 7 yillik evli bekleyin dedi drlar olur normal yolla ama bosuna beklemisler.istanbulda ananem var ablamda onun yaninda kaldi ama benim esim istemiyoCanim benim burdaki doktorum daha ilk gorusmede raim filmime bakip rahmimin kucuk oldugunu eger gebelik olursa 5. Ayda rahme dikis atilmasi gerektigini yoksa tasiyamayacagimi belki de doguma kadar hic kalkmadan yatmam gerekecegini soyledi uyardi sagolsun. Ablana uzuldum ama demekki nasip degilmis. Insallah simdi kavusur yavrusuna
Ablanin ve arkadasinin sorunlari neydi canim ve hormon igneleriyle mi yapildı tedavi yoksa dedigim gibi hic ilac kullanmadan mi?
Ben tv den daha oncelerden aret beyi duymustum.sonra bir arkadas netten yazinca bi gidip goruseyim dedim. 1 ay once aradim iste ancak pazartesiye verdiler.aksam 8e randevu veriyordu o kadar yogunlar dusun. dedim ben sehirdisindan geliyorum.12ye sıkıstırdı sagolsun.
Ablan istanbulda mi ya da gidip yaninda kalip tedavi olacagin biri yok mu.
Bir de kac defa eurofertilde yaptirdin?
Cok soru sordum:)
Gitmeni mi tedavi olmayi mi istemiyorCnm sen cok sukur iyi dr. Deng gelmissin.ablamin ve arkadasimin sebepsiz infertilite.ikidide 7 yillik evli bekleyin dedi drlar olur normal yolla ama bosuna beklemisler.istanbulda ananem var ablamda onun yaninda kaldi ama benim esim istemiyo
Insallah tanisinca da elektrik aliriz doktordan:)Cnm sen cok sukur iyi dr. Deng gelmissin.ablamin ve arkadasimin sebepsiz infertilite.ikidide 7 yillik evli bekleyin dedi drlar olur normal yolla ama bosuna beklemisler.istanbulda ananem var ablamda onun yaninda kaldi ama benim esim istemiyo
Insallah cnm .esim antalya disinda tedaviyi istemiyor.hakkimizda hayirlisi olsun insallah.gelismelerini bekliyorum haber verirsinInsallah tanisinca da elektrik aliriz doktordan:)
Antalyada da vardir iyi doktorlar ama sen yine arada sıkıstır esini. Belki kabul eder:)Insallah cnm .esim antalya disinda tedaviyi istemiyor.hakkimizda hayirlisi olsun insallah.gelismelerini bekliyorum haber verirsin
Cnm ablam ve arkadasim ilacli igneli tedavi oldular.onlar da baya yumurta cogaltti doktor .kalanlari dondurdular.insallah seninde bol bol yumoslarin olsun .Antalyada da vardir iyi doktorlar ama sen yine arada sıkıstır esini. Belki kabul eder:)
Hakkimizda hayirlisi canim.pazartsi yazarkm detaylari
son bisey sorabilir miyim. Ablan ve arkadasin ilacsiz tup bebek mi yaptirdilar yoksa hormon igneleriyle mi?
Sagol canim.
Sagol canim.
Ilacsiz tup bebek yapacagiz dedi. Sadece klomen verecekmis. Kendi adet donemimdeki yunurtalari takip edecek.kaliteli elde edildigi ay transfer edilecek. Sabirli olacaksin dedi.
Aaaa sok oldum sogan kurunu ablamda cok yapti ama o doktora soylemedi :) olacak cnm sen icini ferah tut.bende bayramdan sonra tekrar yaptirmayi planliyorum malesef yine ayni merkezde.bizim dogal yolla olmuyor oyuzden hastanelerde ugrasacaz buda bizim imtihanimiz.rabbim hepimizin gonlune gore versin insallahIlacsiz tup bebek yapacagiz dedi. Sadece klomen verecekmis. Kendi adet donemimdeki yunurtalari takip edecek.kaliteli elde edildigi ay transfer edilecek. Sabirli olacaksin dedi.