- 18 Eylül 2013
- 358
- 368
- 34
-
- Konu Sahibi esma_kavak1907
Merhaba arkadaşlar bağışıklık sistemi için test yapılıyor yüksek çıkanlarda serum tedavisi uygulanıyormuş.. Kanda cd56 testi yaptırdım 18 çıktı doktorum kanda bakılan testin bir anlamının olmadığını söylüyor.. Sizler nasıl baktırmıştınız kaç çıkmıştı bu seruma gerek görüldü?
Doktoruma göre çokta gerekli değil... bazı merkezler sadece önem veriyor. Başarısı kanıtlanmış değil diyorlar..Benim doktorum böyle bir test yapmadı bildigim kadarıyla bu intralipid tedaviyi sadece eurofertil uyguluyor, ben başka bir merkezde Tedavi goruyorum 5 basarisiz denemem var. Bu tedaviyi arastiriyorum Simdi gercekten basari oranı yuksek mi bilemiyorum, yada neye göre kimlere uyguluyorlar.
Canim bana 3 kez verdi dkrum serumu ama test falan yapmadik bi yan etkiside yokmus zaten.Benim doktorum böyle bir test yapmadı bildigim kadarıyla bu intralipid tedaviyi sadece eurofertil uyguluyor, ben başka bir merkezde Tedavi goruyorum 5 basarisiz denemem var. Bu tedaviyi arastiriyorum Simdi gercekten basari oranı yuksek mi bilemiyorum, yada neye göre kimlere uyguluyorlar.
bana bir umut olun lütfen 9. gün kan sonucum negatif.Olumsuz yorumlardan etkilendigim icin esim izin vermiyor .bebekler ikiiz.kalp atıslarini duydum .allah herkese nasip etsin.tamamina ermesi icin dua ediniz:) girmeye calisicam
CANIM BEN BURALARDAYIM AMA FAZLA YAZMIYORUM İYİYİZ ÇOK ŞÜKÜR BEN SADECE PREDNOL KULLANDIM SERUM KULLANMAMIŞTIMSelam arkadaşlar esma, ersu biliyoruz psikolojik olarak etkilenmek te haklısınız ama en azından durumunuz hakkında bilgi verseniz biliyorsunuz burda her iyi haber bizlere umut oluyor sizi de rahatsız ediyorum belki hakkinizida helal edin
Benim doktorum böyle bir test yapmadı bildigim kadarıyla bu intralipid tedaviyi sadece eurofertil uyguluyor, ben başka bir merkezde Tedavi goruyorum 5 basarisiz denemem var. Bu tedaviyi arastiriyorum Simdi gercekten basari oranı yuksek mi bilemiyorum, yada neye göre kimlere uyguluyorlar.
Canim benimde bu 4.denemem bu tedavide kullandik serumu hic degilse kullanmayip aklinda kalmaktansa ben denemekte fayda var derim.Slm arkadaşım benimde 5 başarısız denemem var..bende bu defa şu serumu denemek istiyorum ama benim dr umda kanıtlanmış bir şey yok diye uygulamıyor maalesef..ama ortada bir sürü pozitif sonuç var.ben yinede denemeye değer diye düşünüyorum..Bu topiğe sonuç alanlar yazsalar da bizede biraz ışık olsa yaa
Canim benimde bu 4.denemem bu tedavide kullandik serumu hic degilse kullanmayip aklinda kalmaktansa ben denemekte fayda var derim.
Benim doktorumda kanıtlanmış birley olmadığından gerekli görmüyor ancak doktorun böyle düşünürken nasıl uygulatacaksın canım serumu? Benim Bağışıklık testim yüksek çıktığı halde bu önemli değil dedi..Slm arkadaşım benimde 5 başarısız denemem var..bende bu defa şu serumu denemek istiyorum ama benim dr umda kanıtlanmış bir şey yok diye uygulamıyor maalesef..ama ortada bir sürü pozitif sonuç var.ben yinede denemeye değer diye düşünüyorum..Bu topiğe sonuç alanlar yazsalar da bizede biraz ışık olsa yaa
Evet canin 5.ayima girdim allahin izniyle darisi senin basina ins..ben duunca hic duusnmeden karar verdim fiyatini falanda bilmiyordim artik dedim ne giderse gitsin herseyden umut bekler oldum rabbim nasip etti bugunleri gordum ins kucagimada alirim.rabbim kimseyi bizler gibi aratmasin.Canım takvimine bakılırsa hamilesin.. hayırlı olsun Allah kucağınıza almayı nasip etsin inşallah..senin yorumun nedir serumun etkisi olduğunu düşünüyor musun bu tedavinde
Evet canin 5.ayima girdim allahin izniyle darisi senin basina ins..ben duunca hic duusnmeden karar verdim fiyatini falanda bilmiyordim artik dedim ne giderse gitsin herseyden umut bekler oldum rabbim nasip etti bugunleri gordum ins kucagimada alirim.rabbim kimseyi bizler gibi aratmasin.
Benim doktorumda kanıtlanmış birley olmadığından gerekli görmüyor ancak doktorun böyle düşünürken nasıl uygulatacaksın canım serumu? Benim Bağışıklık testim yüksek çıktığı halde bu önemli değil dedi..
Canim denemeden hicbirseyin sonucunu elbbetteki goremeyiz ben ilk 2 denememde cok unlu bir prof a gittim bizi yedi bitirdi resmen ama sonuc elde var sifir adam diyorum kabalasiyorum afedersin resmen bildigi cizgiden cikmiyordu yeniliklere acik degildi ve bicok prof da oyle maalesef.3.denememde buldum dkrumu ve dkruma dua etmedigim gunum yok nerdeyse..bence yeniliklere acik bir doktor cok onemli sanmiyorum la bu isler yurumuyor maalesef.....Evet dr umun düşüncesi elbette önemli ama bizde artık bu işlerde mesafe aldık baya..yaş gidiyor her denemede rezervimizden çalıyor maalesef..dr um böyle düşünüyorsa bende merkezimi değiştirmeyi düşünüyorum bu uygulamayı yapan bir dr ile devam etmek istiyorum bundan sonra..aslında onlarınki gereksiz bir ısrar bence her hastaya olmasa bile bizim gibi fazla denemesi olanlara tekrarlayan düşükleri olanlara istisna uygulayabilirler diye düşünüyorum
Yararıda kanıtlanmadığı için doktorum sıcak bakmıyor.. Gerek yok diyormuş soran hastalarına.. Bende test yaptırdım bazı merkezler 12 üstü olmamalı diyor serumla düşürüyorlarmış.. Benim 18 çıktı kanda bakılan değer bişey ifade etmez dedi.. Bilemiyorum anlayamadım bende..
benim 4 tedavimde de verildi. opudan transfere kadar 3 gün kullandım. 4 tedavimin 1 tanesi pozitif sadece. onunla alakalı olduğunu düşünmüyorum.ARKADAŞLAR BENİM TÜP BEBEK DENEMELERİMDE TEKRARLAYAN DÜŞÜKLERİM OLDU BU 5.DENEME OLUCAK BU DENEMEDE BAĞIŞIKLILIK BASKILANACAK BUNUN İÇİN PREDNOL HAP KULLANIYORUM BİRDE TRANSFERDEN 1 HAFTA ÖNCE İNTRALİPİD SERUM VERİCEKLER BÖYLE TEDAVİ UYGLAYIP SONUÇ ALAN VARMI RABBİM OL DİYCEK OLUCAK TABİKİ İŞTE FARKLI TEDAVİLER UYGULANINCA MERAK EDİYOR BAŞARI ELDE EDİLİYORMU DİYE BUNLAR VESİLE HERŞEY RABBİMDEN OL DİYCEK OLUCAK
Cd 56 testini yaptırdım canım.. Ama dediğim gibi doktorum önemsiz gördüIyi gunler arkadasim..cok gecmis olsun..bende bu konuyu arastirirken rastladim..bisi merak ettimde..
Hangi testi yaptirdinizzz...??
Evet canım benim doktoruma görede çok önemli değilmiş.. Sanırım öylebenim 4 tedavimde de verildi. opudan transfere kadar 3 gün kullandım. 4 tedavimin 1 tanesi pozitif sadece. onunla alakalı olduğunu düşünmüyorum.