TÜP BEBEK TEDAVİSİNDE BAĞIŞIKLILIK SİSTEMİNİ BASKILAMAK İÇİN intralipid SERUM KULLANAN OLDUMU?

Benim doktorum böyle bir test yapmadı bildigim kadarıyla bu intralipid tedaviyi sadece eurofertil uyguluyor, ben başka bir merkezde Tedavi goruyorum 5 basarisiz denemem var. Bu tedaviyi arastiriyorum Simdi gercekten basari oranı yuksek mi bilemiyorum, yada neye göre kimlere uyguluyorlar.

Doktoruma göre çokta gerekli değil... bazı merkezler sadece önem veriyor. Başarısı kanıtlanmış değil diyorlar..

Canim bana 3 kez verdi dkrum serumu ama test falan yapmadik bi yan etkiside yokmus zaten.

Yararıda kanıtlanmadığı için doktorum sıcak bakmıyor.. Gerek yok diyormuş soran hastalarına.. Bende test yaptırdım bazı merkezler 12 üstü olmamalı diyor serumla düşürüyorlarmış.. Benim 18 çıktı kanda bakılan değer bişey ifade etmez dedi.. Bilemiyorum anlayamadım bende..

Selam arkadaşlar esma, ersu biliyoruz psikolojik olarak etkilenmek te haklısınız ama en azından durumunuz hakkında bilgi verseniz biliyorsunuz burda her iyi haber bizlere umut oluyor sizi de rahatsız ediyorum belki hakkinizida helal edin

CANIM BEN BURALARDAYIM AMA FAZLA YAZMIYORUM İYİYİZ ÇOK ŞÜKÜR BEN SADECE PREDNOL KULLANDIM SERUM KULLANMAMIŞTIM

Slm arkadaşım benimde 5 başarısız denemem var..bende bu defa şu serumu denemek istiyorum ama benim dr umda kanıtlanmış bir şey yok diye uygulamıyor maalesef..ama ortada bir sürü pozitif sonuç var.ben yinede denemeye değer diye düşünüyorum..Bu topiğe sonuç alanlar yazsalar da bizede biraz ışık olsa yaa

Canim benimde bu 4.denemem bu tedavide kullandik serumu hic degilse kullanmayip aklinda kalmaktansa ben denemekte fayda var derim.

Canim benimde bu 4.denemem bu tedavide kullandik serumu hic degilse kullanmayip aklinda kalmaktansa ben denemekte fayda var derim.

Canım takvimine bakılırsa hamilesin.. hayırlı olsun Allah kucağınıza almayı nasip etsin inşallah..senin yorumun nedir serumun etkisi olduğunu düşünüyor musun bu tedavinde

Benim doktorumda kanıtlanmış birley olmadığından gerekli görmüyor ancak doktorun böyle düşünürken nasıl uygulatacaksın canım serumu? Benim Bağışıklık testim yüksek çıktığı halde bu önemli değil dedi..

Canım takvimine bakılırsa hamilesin.. hayırlı olsun Allah kucağınıza almayı nasip etsin inşallah..senin yorumun nedir serumun etkisi olduğunu düşünüyor musun bu tedavinde
Evet canin 5.ayima girdim allahin izniyle darisi senin basina ins..ben duunca hic duusnmeden karar verdim fiyatini falanda bilmiyordim artik dedim ne giderse gitsin herseyden umut bekler oldum rabbim nasip etti bugunleri gordum ins kucagimada alirim.rabbim kimseyi bizler gibi aratmasin.

Amin canım inş..Allah bütün isteyenlere hayırlısı ile nasip etsin..fiyati önemli değil dediğin gibi sonuç getirmesi bizim icin önemli öbür türlü hem maddi hem manevi yıpranıyoruz zaten

Evet dr umun düşüncesi elbette önemli ama bizde artık bu işlerde mesafe aldık baya..yaş gidiyor her denemede rezervimizden çalıyor maalesef..dr um böyle düşünüyorsa bende merkezimi değiştirmeyi düşünüyorum bu uygulamayı yapan bir dr ile devam etmek istiyorum bundan sonra..aslında onlarınki gereksiz bir ısrar bence her hastaya olmasa bile bizim gibi fazla denemesi olanlara tekrarlayan düşükleri olanlara istisna uygulayabilirler diye düşünüyorum

Canim denemeden hicbirseyin sonucunu elbbetteki goremeyiz ben ilk 2 denememde cok unlu bir prof a gittim bizi yedi bitirdi resmen ama sonuc elde var sifir adam diyorum kabalasiyorum afedersin resmen bildigi cizgiden cikmiyordu yeniliklere acik degildi ve bicok prof da oyle maalesef.3.denememde buldum dkrumu ve dkruma dua etmedigim gunum yok nerdeyse..bence yeniliklere acik bir doktor cok onemli sanmiyorum la bu isler yurumuyor maalesef.....

İyi geceler kızlar aranıza yeni katıldım sürekli mesajlarinizi okuyorum :) bende 2. tup bebek tedavisiyle hamile kaldım ikizlerimi beklerken bi bebegimi kaybettim 34 haftalliken serumu merak ettim ben hiç kullanmadım acaba bu yüzden sürekli rahatsizlanip olu bebek doğurmuş olabilirmiyim diye düşünüyorum bu arada hangi hastanelerde tedavi olduğunuzu ogrenebilirmiyim ve inşALLAH tedaviye gerek kalmadan hamile kalabiliriz çok uzun olmuş özür dilerim iyi geceler

Iyi gunler arkadasim..cok gecmis olsun..bende bu konuyu arastirirken rastladim..bisi merak ettimde..

Hangi testi yaptirdinizzz...??

benim 4 tedavimde de verildi. opudan transfere kadar 3 gün kullandım. 4 tedavimin 1 tanesi pozitif sadece. onunla alakalı olduğunu düşünmüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…