- 26 Nisan 2015
- 224
- 156
-
- Konu Sahibi esma_kavak1907
Anladım canim peki şimdi ne öneriliyor sonuncuda da kalp atimini alamadin değilmiBana serum test sonucuma göre verilmedi,son zamanlarda tekrarlayan düşük yaşayanlara verildiğini duyunca sordum banada tekrarlayan düşüklerinden dolayı serum verilmesi uygun görüldü,yani önlem için.
Benimde öyle 5. güne gidiyor iyi deniliyor,co culter ne hiç duymamıştım.durumumuz çok benziyor,inşallah birgün hamileliklerimiz devam eder ben sonuç alırsam veya sen sonuç alırsan hemen yazalım,çünkü belki sorunumuzun çözümüde aynıdır.son tedavimde pgt ye karar vermiştik..ama dr.um dedi ki,sağlıklı 4 embriyonuz oldu.onlara uygulamadan 4 ünüde transfer edelimve öyle 4 embriyoyuda transfer etmişti...ama sonuç yine aynı..hemde embriyolarım 5.ci günede gidiyor...bana co culter de uygulandı..ondada sonuç aynı....ama işte rabbim ne zaman uygun gördüyse o zaman olucak inşallah...bende bir kezde bu serumla tüp bebek yaptırayım diye düşünüyorum...artık kısmet..
Evet sonuncuda da kalp atışı alamadım zaten kalp atımlarından önce gelişim duruyor.şuan pgt öneriliyorAnladım canim peki şimdi ne öneriliyor sonuncuda da kalp atimini alamadin değilmi
Evet canim serumun adi intralipid.ilk transfer gunu verildi sonra transferden sonra 10.gunu pozitifi ogrendigim gun yani.gecen kese gormeye gittim 22 mayista bir daha vericem dedi dk 3.serum olacak sonrasini bilmiyorum.
BENİ MERAK ETMİŞSİN İYİYİZ ÇOK ŞÜKÜRArkadaşlar yaa ersudan haber alan varmi merak içindeyiz
Evet ersucum merak etmiştim seni iyisin demi bebis te iyi allah kucağına almayida nasip etsin inşallah ne kadarlık oldunuzBENİ MERAK ETMİŞSİN İYİYİZ ÇOK ŞÜKÜR
sağolasın inşallah nasip olurEvet ersucum merak etmiştim seni iyisin demi bebis te iyi allah kucağına almayida nasip etsin inşallah ne kadarlık oldunuz
SAĞOL CANIM SEN TEDAVİ OLUYORMUSUNSelam kızlar nasılsınız ne yaptınız gelişme olan var mi ersu canim sen nasilsin merak ediyorum bizim gibi derdini çaresiz görenlere aynı dertle ugrasipta çareye yaklaşanlar inşallah bize de umut oluyor evet belki çok girip yazmak istemiyorsunuz ama bizde umut ışığı gibi en az kendimiz kadar sevinerek bekliyoruz iyisin inşallah esmadan da ses yok
Çok sevindim maşallah nazarlardan korusun yaradan bende aynı devam tedavi sonucu doktor gebelige izin verdi bu seferde 2 aydır olmuyor bu ay femara diye bir ilaç başladı bakalım ne olCak rabbim evlat kokusunu bize de koklatsin ne kadarlık oldunuz risk azalıyor inşallahSAĞOL CANIM SEN TEDAVİ OLUYORMUSUN
BİZ İYİYİZ ÇOK ŞÜKÜR
2. Gün embriyosu bile tutanlar var canım Allahım ol dedikten sonra bunlar bahane.. Prednol annenin vücudu embriyoyu yabancı madde gibi görüp atmaya çalışmasın diye veriliyor.. Doktora göre değişir ne zaman kaç doz uygun görürse o şekilde kullanılıyor..Arkadaşlar merakımı mazur görün,insan çaresiz olunca her yolu düşünüyor.Benim tedaviyle 1 kızım var ve 38 yaşındayım,sebepsiz infertiliteyiz 2. olmuyor,benim de kış aylarındaki tüp denemem negatif sonuçlandı,yumurta sayım ve değerlerim çok iyi olmasına rağmen.4. gün embriyosuydu,merkez pazar günü kapalı olunca 4. gün embriyorsu kondu 5. güne de gidebilirdi ama kalmaz diye endişelenip tranbsfer ettiler,acaba ondan mı olmadı diyorum bilemiyorumBu prednol kortizon ilacı değil mi? Rahime nasıl bir etkisi var? Embriyonun tutunmasını mı sağlıyor* ne zaman kullanmaya başlıyorsunuz? Bana da bilgi verir misiniz?Teşekkürler.
Bu serum tedavisi önerildimi? Bir kızın varmış acaba çocuğu olanlarda deniyolarmı?Arkadaşlar merakımı mazur görün,insan çaresiz olunca her yolu düşünüyor.Benim tedaviyle 1 kızım var ve 38 yaşındayım,sebepsiz infertiliteyiz 2. olmuyor,benim de kış aylarındaki tüp denemem negatif sonuçlandı,yumurta sayım ve değerlerim çok iyi olmasına rağmen.4. gün embriyosuydu,merkez pazar günü kapalı olunca 4. gün embriyorsu kondu 5. güne de gidebilirdi ama kalmaz diye endişelenip tranbsfer ettiler,acaba ondan mı olmadı diyorum bilemiyorumBu prednol kortizon ilacı değil mi? Rahime nasıl bir etkisi var? Embriyonun tutunmasını mı sağlıyor* ne zaman kullanmaya başlıyorsunuz? Bana da bilgi verir misiniz?Teşekkürler.
Bu serum tedavisi önerildimi? Bir kızın varmış acaba çocuğu olanlarda deniyolarmı?
Kan pıhtılaşmasından dolayı düşükler yaşıyoruz ya,ayrıca pıhtılaşma olanların tutması zor olabiliyormuş ben de kullansam mı diye düşünüyorum.
Ne aşamadasın merak ettim tüp bebek tedavisi olacaktın,ben henüz son tüp bebek tedavime başlamadınson tedavimde pgt ye karar vermiştik..ama dr.um dedi ki,sağlıklı 4 embriyonuz oldu.onlara uygulamadan 4 ünüde transfer edelimve öyle 4 embriyoyuda transfer etmişti...ama sonuç yine aynı..hemde embriyolarım 5.ci günede gidiyor...bana co culter de uygulandı..ondada sonuç aynı....ama işte rabbim ne zaman uygun gördüyse o zaman olucak inşallah...bende bir kezde bu serumla tüp bebek yaptırayım diye düşünüyorum...artık kısmet..