TÜP BEBEK TEDAVİSİNDE BAĞIŞIKLILIK SİSTEMİNİ BASKILAMAK İÇİN intralipid SERUM KULLANAN OLDUMU?

Bana serum test sonucuma göre verilmedi,son zamanlarda tekrarlayan düşük yaşayanlara verildiğini duyunca sordum banada tekrarlayan düşüklerinden dolayı serum verilmesi uygun görüldü,yani önlem için.
Anladım canim peki şimdi ne öneriliyor sonuncuda da kalp atimini alamadin değilmi

Benimde öyle 5. güne gidiyor iyi deniliyor,co culter ne hiç duymamıştım.durumumuz çok benziyor,inşallah birgün hamileliklerimiz devam eder ben sonuç alırsam veya sen sonuç alırsan hemen yazalım,çünkü belki sorunumuzun çözümüde aynıdır.

Selam kızlar nasılsınız ne yaptınız gelişme olan var mi ersu canim sen nasilsin merak ediyorum bizim gibi derdini çaresiz görenlere aynı dertle ugrasipta çareye yaklaşanlar inşallah bize de umut oluyor evet belki çok girip yazmak istemiyorsunuz ama bizde umut ışığı gibi en az kendimiz kadar sevinerek bekliyoruz iyisin inşallah esmadan da ses yok

SAĞOL CANIM SEN TEDAVİ OLUYORMUSUN
BİZ İYİYİZ ÇOK ŞÜKÜR

Arkadaşlar merakımı mazur görün,insan çaresiz olunca her yolu düşünüyor.Benim tedaviyle 1 kızım var ve 38 yaşındayım,sebepsiz infertiliteyiz 2. olmuyor,benim de kış aylarındaki tüp denemem negatif sonuçlandı,yumurta sayım ve değerlerim çok iyi olmasına rağmen.4. gün embriyosuydu,merkez pazar günü kapalı olunca 4. gün embriyorsu kondu 5. güne de gidebilirdi ama kalmaz diye endişelenip tranbsfer ettiler,acaba ondan mı olmadı diyorum bilemiyorumBu prednol kortizon ilacı değil mi? Rahime nasıl bir etkisi var? Embriyonun tutunmasını mı sağlıyor* ne zaman kullanmaya başlıyorsunuz? Bana da bilgi verir misiniz?Teşekkürler.

SAĞOL CANIM SEN TEDAVİ OLUYORMUSUN
BİZ İYİYİZ ÇOK ŞÜKÜR
Çok sevindim maşallah nazarlardan korusun yaradan bende aynı devam tedavi sonucu doktor gebelige izin verdi bu seferde 2 aydır olmuyor bu ay femara diye bir ilaç başladı bakalım ne olCak rabbim evlat kokusunu bize de koklatsin ne kadarlık oldunuz risk azalıyor inşallah

2. Gün embriyosu bile tutanlar var canım Allahım ol dedikten sonra bunlar bahane.. Prednol annenin vücudu embriyoyu yabancı madde gibi görüp atmaya çalışmasın diye veriliyor.. Doktora göre değişir ne zaman kaç doz uygun görürse o şekilde kullanılıyor..

Bu serum tedavisi önerildimi? Bir kızın varmış acaba çocuğu olanlarda deniyolarmı?

Bu serum tedavisi önerildimi? Bir kızın varmış acaba çocuğu olanlarda deniyolarmı?

Kan pıhtılaşmasından dolayı düşükler yaşıyoruz ya,ayrıca pıhtılaşma olanların tutması zor olabiliyormuş ben de kullansam mı diye düşünüyorum.

Kan pıhtılaşmasından dolayı düşükler yaşıyoruz ya,ayrıca pıhtılaşma olanların tutması zor olabiliyormuş ben de kullansam mı diye düşünüyorum.

Ayrıca ben prednol için sormuştum sanırrım yanlış anlaşıldı serumu da soracağım dr uma

Ne aşamadasın merak ettim tüp bebek tedavisi olacaktın,ben henüz son tüp bebek tedavime başlamadın

Ersu canim nasilsin ne durumdasınız inşallah çok güzel haberlerini bekliyorum ne kadarlık oldunuz

kızlar tedaviler naslı gidiyor uzun zamandır haber veren olmamış, tedaviyi deneyip netice alanlar bizi de bilgilendirin lütfen.

ben bir negatif daha yaşadım aslında kimyasal gebelik bu 5. denememdi. intralipid kullanılmadı, benim dr. gerek yok dedi. iyi haberilerinizi bekliyorum kızlar

Merhaba arkadaşlar bağışıklık sistemi için test yapılıyor yüksek çıkanlarda serum tedavisi uygulanıyormuş.. Kanda cd56 testi yaptırdım 18 çıktı doktorum kanda bakılan testin bir anlamının olmadığını söylüyor.. Sizler nasıl baktırmıştınız kaç çıkmıştı bu seruma gerek görüldü?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…