TÜP BEBEK TEDAVİSİNDE BAĞIŞIKLILIK SİSTEMİNİ BASKILAMAK İÇİN intralipid SERUM KULLANAN OLDUMU?

Selam arkadaşlar bnmde durumum assagi yukarı sizinle aynı 8gebelik kaybim var düşükler kurtajlar ve erken doğum ve şuan tekrar transferim oldu bugün 2.günüm doktorumdan çok memnunum elinden geleni yaptığına inanıyorum banada beyaz serumu denio 1transferden önce yapıldı şimdi birde transferden sonra yapılacak mis bağışıklık için Acıbadem hast bulduğu bir test varmış yeni onu yaptrdm yüksek çıkmış oyuzden şuan prednol ve prograf DİE bi ilaç kullanıyorm clexan esterofem folbiol progestan kullaniom gerisi allaha kalmış inş herşey gönlümüzce olur

Evet canim serumun adi intralipid.ilk transfer gunu verildi sonra transferden sonra 10.gunu pozitifi ogrendigim gun yani.gecen kese gormeye gittim 22 mayista bir daha vericem dedi dk 3.serum olacak sonrasini bilmiyorum.
Canm sen hangi ilaçları kullandn gebelin devam edio çok şükur sagsalim doğurup kucagna almak nasip olsun inş durumunu bana anlatirmisin biraz ilaçlar vs

HERŞEYİ YAPMIŞ ŞAHİN BEYDE
UYGULAT BENCEDE RABBİM İNŞALLAH EN KISA ZAMANDA YÜZÜNÜ GÜLDÜRÜ
Ersuuu merhaba nasılsın canm bn guldenin topigindendm hatirladnmi bayadr girmiodm maşallah hamişsin çok sevindim senin adına sen neler kullandn canm sadece prednolmu bende şuan kuluckadayim bakalm sonuç ne olacak

Canm sen hangi ilaçları kullandn gebelin devam edio çok şükur sagsalim doğurup kucagna almak nasip olsun inş durumunu bana anlatirmisin biraz ilaçlar vs
Tsk ederim amin canim inss darisi senin basina bian once.bana 3 kez verdi dkrum serumu.12 haftaya kadar dekort ve estrofemi kullandirtti.simdiye kadarda clexan imom omega ve progestan fitil kullaniyorum.bu ayda demir ve magnezyuma basladik.

Selam arkadaşlar bnmde durumum assagi yukarı sizinle aynı 8gebelik kaybim var düşükler kurtajlar ve erken doğum ve şuan tekrar transferim oldu bugün 2.günüm doktorumdan çok memnunum elinden geleni yaptığına inanıyorum banada beyaz serumu denio 1transferden önce yapıldı şimdi birde transferden sonra yapılacak mis bağışıklık için Acıbadem hast bulduğu bir test varmış yeni onu yaptrdm yüksek çıkmış oyuzden şuan prednol ve prograf DİE bi ilaç kullanıyorm clexan esterofem folbiol progestan kullaniom gerisi allaha kalmış inş herşey gönlümüzce olur

Canım hayırlı olsun transferin. .prednole ne zaman başladın ve ne kadar süre devam ediceksin dr un bişey söyledi mi

Canım hayırlı olsun transferin. .prednole ne zaman başladın ve ne kadar süre devam ediceksin dr un bişey söyledi mi
Canm bi önceki gebelimde de kullandm ozaman 12.haftadan sonra yarima dusurup kesecez birden kesemeyiz demişti transferden önce esterofemle basladm devam ediom canm sanrm 16.haftaya kadar kullanılacak sendemi kullaniosun

Tsk ederim amin canim inss darisi senin basina bian once.bana 3 kez verdi dkrum serumu.12 haftaya kadar dekort ve estrofemi kullandirtti.simdiye kadarda clexan imom omega ve progestan fitil kullaniyorum.bu ayda demir ve magnezyuma basladik.
Banada prograf DİE bir ilaca daha verdi bnm bagisikliklda sıkıntı çıkmış canm serumuda 2kes kullanacakmism hayirlisi artk

Banada prograf DİE bir ilaca daha verdi bnm bagisikliklda sıkıntı çıkmış canm serumuda 2kes kullanacakmism hayirlisi artk
Hayirlisi inss pozitif dusunceni uzerinden kafandan hic birakmaa..ben bundan once 10 haftalik bebegini kaybettim kalbi durdu ama yilmadim rabbime hep olmasi icin yalvardim isyan etmedim nedne bu geldi basina diye dusunce icersne girmedim sukurler olsun bugunleri gordumm darisi tum istiyenlerin baasinaa..

Hayirlisi inss pozitif dusunceni uzerinden kafandan hic birakmaa..ben bundan once 10 haftalik bebegini kaybettim kalbi durdu ama yilmadim rabbime hep olmasi icin yalvardim isyan etmedim nedne bu geldi basina diye dusunce icersne girmedim sukurler olsun bugunleri gordumm darisi tum istiyenlerin baasinaa..
Bende 21haftalık ikizlerimi kaybettim rahim ağzı genişliği yüzünden ve 7tane dusugum var malesef

Canm bi önceki gebelimde de kullandm ozaman 12.haftadan sonra yarima dusurup kesecez birden kesemeyiz demişti transferden önce esterofemle basladm devam ediom canm sanrm 16.haftaya kadar kullanılacak sendemi kullaniosun

İnşallah faydasını görürsün cnm..ben kullanmıyorum da 6.denememi yapıcam kısmet olursa denemeyi düşünüyorum dr umla görüşüp onun için soruyorum

Ersuuu merhaba nasılsın canm bn guldenin topigindendm hatirladnmi bayadr girmiodm maşallah hamişsin çok sevindim senin adına sen neler kullandn canm sadece prednolmu bende şuan kuluckadayim bakalm sonuç ne olacak
sağol canım inşallah hayırlı sonuçlar alırsın ben sadece prednol kullandım transferden sonra 14 gün boyunca

CANIM BEN BURALARDAYIM AMA FAZLA YAZMIYORUM İYİYİZ ÇOK ŞÜKÜR BEN SADECE PREDNOL KULLANDIM SERUM KULLANMAMIŞTIM
ersucum canım prednola ne zaman başladın sen bn normal yolla gebe kalabiliyoorum ama benim 5 tane kaybım var doktorum bağışıklığın zayıf dedi ama nasıl bi tedavi uygulayacağını söylemedi bni istanbula gitmem için uyardı acıbadem hastanesine ama eşim götürmedi çevremdeki doktorlara kime sorduysam biz bu tedaviyi uygun görmüyoruz dedi araştırdım prednolla bebeğine kavuşan çok bnde buay gebe ola bilirim adetime 14 gün var ne zaman kullanmaya başlasam acaba içimden bi his kullan diyo zaten 12. haftaya kadar kullanılıyormuş bu ilaç yardımcı olabilirmisin bana

ersucum canım prednola ne zaman başladın sen bn normal yolla gebe kalabiliyoorum ama benim 5 tane kaybım var doktorum bağışıklığın zayıf dedi ama nasıl bi tedavi uygulayacağını söylemedi bni istanbula gitmem için uyardı acıbadem hastanesine ama eşim götürmedi çevremdeki doktorlara kime sorduysam biz bu tedaviyi uygun görmüyoruz dedi araştırdım prednolla bebeğine kavuşan çok bnde buay gebe ola bilirim adetime 14 gün var ne zaman kullanmaya başlasam acaba içimden bi his kullan diyo zaten 12. haftaya kadar kullanılıyormuş bu ilaç yardımcı olabilirmisin bana
Canım ben tüp bebek tedavisinde kullandım transferden sonra 14 gün boyunca bağışıklığımla ilgili bir sorunum yok

Merhaba bende serumdan kullannanlardanım ama kalp sesinden sonra
2 gebelik kaybım var kalp sesinden sonra kaybettigim yaş 39
4 tüp bebek denemem ilk defa estrofem hibor prognyx ampul igne kullandım jel ve bantta var.yani kan sulandırıcı igne hergün progny igneyi bir gun arayla yaptırdım tutunması icin opudan sonra
Tek yumurtam vardı olgun 2 si gelişmedi toplandı tek yumurta döllendi
Sonuclar 200 485 945 oldu 3 sefer kanda bakıldı ben düşükleri birzda alttan muayeneye bagladıgım dan baktırmak istemedim kesey kalp sesiyle bakalım dediler 8 gün sonra başka bir dr vardı ona gidecektim sonra merkez serum takacaktı
Dr gittim keseye tabi göbekten baktı tamam alttan baktırmak istemiyorsan kanda bakalım dedi kese kücük dedi
Ben emin ol bak dedigim halde inat edip düşüge sebeb olmak istemem dedi sonra kanda betahcg 2200 cıktı düşük bir deger kaybederiz dedi hatta geride oldugu icin kayıp ilaclara gerek yok dedi tabi bende öyle yıkıldım zaten önceki gebeligım gibi degildi midem bulantısı yoktu eşimin zoruyla merkezi aradım ilaclara devem 2 gün tekrar betahcg dedi.2 gün resmen bittim zoraki ilacları alıyor boşa diyordum
Direk merkezde betahcg baktırdım ben otururken dr degeri elinde beni cağırdı 10 15dkika bi sonraki gebelikte neler yaparız bagışıklıktan kaybediyorsun belli ama bu sefer kalp sesinide duymadık erken kaybettik dedi deger 1500 e düşmüştü
bide ultrasona ben bakayım kese nasılmış dedi sonra a yolk kese herşeyde iyiymiş aaaaaaa hücre canlılıgı var aaaaâ kalp sesiiiii dediiii yok ben düşük sestir dedim yok iyiiii gayet iyii dediiiii hemen serum yatışın yapılsın dedi ben daha önce böyle gördünüzmü hayır betahcg göre bebek savaşıyo hayatta kalmak icin dedi hala şoktayımmmm ama serum işe yararmı bilmem yazmak istedimm çünki bulamadım benim gibi RABBIM BUYUK ELBET YOLUMU GOSTERIR Allah ne yazmışsa başa o geliyo benim gibi kayıpları olanlar bi faydam oluysa ne mutlu bu olay gecen persembe oldu ben salı gidecegim nasipde varsa yavrumu kucaga alacagım inşallah RABBIM YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN

ARKADAŞLAR BENİM TÜP BEBEK DENEMELERİMDE TEKRARLAYAN DÜŞÜKLERİM OLDU BU 5.DENEME OLUCAK BU DENEMEDE BAĞIŞIKLILIK BASKILANACAK BUNUN İÇİN PREDNOL HAP KULLANIYORUM BİRDE TRANSFERDEN 1 HAFTA ÖNCE İNTRALİPİD SERUM VERİCEKLER BÖYLE TEDAVİ UYGLAYIP SONUÇ ALAN VARMI RABBİM OL DİYCEK OLUCAK TABİKİ İŞTE FARKLI TEDAVİLER UYGULANINCA MERAK EDİYOR BAŞARI ELDE EDİLİYORMU DİYE BUNLAR VESİLE HERŞEY RABBİMDEN OL DİYCEK OLUCAK
Merhaba. Şu anki durumunuz nedir bilmiyorum ama bu intralip tedaviyi uyguladınız mı? Nerede ve kaç tl.ye uygulandı? Hangi süre ile kaç kez uygulandı Sonuç aldınız mı? Umuyorum ki güzel sonuçlanmıştır herşey. Sevgiler...

X