-
- Konu Sahibi esma_kavak1907
Çok fazla canım yaaa, ben fazla ödedim sanıyordum Acıbadem 234 TL verdim..serum zaten pahalı değil ki, sadece işleme yüklü para alıyorlar...Serum taktıran arkadaşlar bu serumu ne kadara yaptırdınız bana her takış 1100 lira dendi normal mi sizce de
Ben fazla ödedim sanıyordum, aslında serum pahalı değil işleme para alıyorlar, hepsi aynı işlem değilmi sonuçta, süt şeklinde beyaz bir serum, beraberinde şeffaf serum takıldı bana aynı anda..Ben 432 lira oduyorum serum takildiginda sen hangi merkezdesin fiyat yuksekmis...
Benim merkez değilde istanbul da zorlu sentirda murat berksoy zaten kullanlara soruyorum bu serum hep düşük fiyatlar benimki kadar pahalı hiç duymadimÇok fazla canım yaaa, ben fazla ödedim sanıyordum Acıbadem 234 TL verdim..serum zaten pahalı değil ki, sadece işleme yüklü para alıyorlar...
Ben fazla ödedim sanıyordum, aslında serum pahalı değil işleme para alıyorlar, hepsi aynı işlem değilmi sonuçta, süt şeklinde beyaz bir serum, beraberinde şeffaf serum takıldı bana aynı anda..
eğerki olabiliyorsa serumu başka yerde taktır, çok istemişler, sonuçta aynı işlem yapıldı hepimize, sen bilirsin de..Benim merkez değilde istanbul da zorlu sentirda murat berksoy zaten kullanlara soruyorum bu serum hep düşük fiyatlar benimki kadar pahalı hiç duymadim
Hayırlı olsun Allah kucağına almayı nasip etsin.Serum nezamana kadar uygulandı.benimde 4 düşüğüm var,kese oluşuyor ama kalp atışı duyamadan gelişim duruyor,senin önceki denemelerinde kese oluşuyormuydu.son tedavimde serum kullandım ama yine olmadı ,üç seans kullanabildim,sen kaç seans kaçıncı haftalarda kullandınOlumsuz yorumlardan etkilendigim icin esim izin vermiyor .bebekler ikiiz.kalp atıslarini duydum .allah herkese nasip etsin.tamamina ermesi icin dua ediniz:) girmeye calisicam
geçmiş Olsun sana canim yaradan mevlam bir daha yasatmasin 4 düşük demisdiniz bütün testler yapildi mi rahim içine bakildimi doktorlar ne diyor bu dusuk lereHayırlı olsun Allah kucağına almayı nasip etsin.Serum nezamana kadar uygulandı.benimde 4 düşüğüm var,kese oluşuyor ama kalp atışı duyamadan gelişim duruyor,senin önceki denemelerinde kese oluşuyormuydu.son tedavimde serum kullandım ama yine olmadı ,üç seans kullanabildim,sen kaç seans kaçıncı haftalarda kullandın
bende düşündüm ama merkezlerde doktorlar kendileri kontrol etmeden takmiyoar nasıl olur bilmiyorum ankara da keşke bulabilsemeğerki olabiliyorsa serumu başka yerde taktır, çok istemişler, sonuçta aynı işlem yapıldı hepimize, sen bilirsin de..
Ankara da yapan yer var diye biliyorum buradaki geçmiş yorumları okusana canım, sanki öyle hatırlıyorum vardı, inşallah yanılmıyorumdur..Zaten acilarimiz
bende düşündüm ama merkezlerde doktorlar kendileri kontrol etmeden takmiyoar nasıl olur bilmiyorum ankara da keşke bulabilsem
geçmiş Olsun sana canim yaradan mevlam bir daha yasatmasin 4 düşük demisdiniz bütün testler yapildi mi rahim içine bakildimi doktorlar ne diyor bu dusuk lere
Kalp atimini hiç almamissiniz genetik kaynaklı olabilir pgt yapildi mi hic[/QUOT
Teşekkür ederim âmin inşallah birdaha yaşamam.hemen hemen tüm testler yapıldı hafif pıhtılaşma çıkmıştı önlem Amaçlı kan sulandırıcı kullandım son üç tedavimde prednol ve 4. tedavimde serum kullandım yine düşük oldu.şuan için sadece pgt kaldı onu da düşünüyorum.acaba tekrarlayan düşükler sonucu pgt yaptırıp sonuç alan varmı.geçmiş Olsun sana canim yaradan mevlam bir daha yasatmasin 4 düşük demisdiniz bütün testler yapildi mi rahim içine bakildimi doktorlar ne diyor bu dusuk lere
Kalp atimini hiç almamissiniz genetik kaynaklı olabilir pgt yapildi mi hic
Vallaha canim tv de görüyoruz ama canlı canlı şahit olmadım ama ben doktora gittiğimde dusuk ler icin kalp atımi alindiysa genetik değildir ama aLinmadiysa genetik olabilir demiştiTeşekkür ederim âmin inşallah birdaha yaşamam.hemen hemen tüm testler yapıldı hafif pıhtılaşma çıkmıştı önlem Amaçlı kan sulandırıcı kullandım son üç tedavimde prednol ve 4. tedavimde serum kullandım yine düşük oldu.şuan için sadece pgt kaldı onu da düşünüyorum.acaba tekrarlayan düşükler sonucu pgt yaptırıp sonuç alan varmı.
Sen kaç düşük yaşamıştın,kalp atışlarını duymuşmuydun sorunun neydiVallaha canim tv de görüyoruz ama canlı canlı şahit olmadım ama ben doktora gittiğimde dusuk ler icin kalp atımi alindiysa genetik değildir ama aLinmadiysa genetik olabilir demişti
Ankara da yapan yer var diye biliyorum buradaki geçmiş yorumları okusana canım, sanki öyle hatırlıyorum vardı, inşallah yanılmıyorumdur..
Benim düşüklerimin dördünde de kese ve bebek var ama kalp atışı duyulmadan gelişim duruyor.dördünde de tüp bebekle hamile kaldım,bende pco var ama sebep bu olarak görülmüyor onun dışında şuan sadece pgt yapmadımBen 3 düşük yaptım 1.9 haftalikti kalp atmini almıştık 2.bebek vardı 8 haftalikti ama kalbi atmadı 3. Boş gebelikti bende ağır kan puhtilasmasi var 3 . De iğne kullandım ama keseyi gördükten sonra başladım fayda etmedi oda düştü şimdi yapılan testlerde hasimato tiroid insülin direnci ve bagisiklilik testi sorunlu çıktı tedavi gördüm gebe kalınca serum alacağım seninkiler nasıl oldu
burda bahsedilen serumdanmı kullanmıştın son tedavinde...benimde 4 tüp bebek tedavimde senin gibi oldu,kese var,bebek var,fakat kalp atımına yakın gelişimi duruyor ve kanamayla birlikte düşük yapıyorum..bende şimdi bu serumla 5.ci tedavimi yaptırmak istiyordum ama seni okuyunca biraz moralim bozulmadı desem yalan olur..Teşekkür ederim âmin inşallah birdaha yaşamam.hemen hemen tüm testler yapıldı hafif pıhtılaşma çıkmıştı önlem Amaçlı kan sulandırıcı kullandım son üç tedavimde prednol ve 4. tedavimde serum kullandım yine düşük oldu.şuan için sadece pgt kaldı onu da düşünüyorum.acaba tekrarlayan düşükler sonucu pgt yaptırıp sonuç alan varmı.
Evet o serum beyaz süt gibi adı intralipid.ama moralin bozulmasın kime şifanın nerden geleceği belli olmaz,bidahaki tedavimde biraz daha arttırılacakmış pgt li veya pgt siz olsada.sen hiç pgt yaptırmışmıydın?bu tüp bebek denemen sonuçlanınca yazarsan sevinirim inşallah iyi sonuçlar alırız.burda bahsedilen serumdanmı kullanmıştın son tedavinde...benimde 4 tüp bebek tedavimde senin gibi oldu,kese var,bebek var,fakat kalp atımına yakın gelişimi duruyor ve kanamayla birlikte düşük yapıyorum..bende şimdi bu serumla 5.ci tedavimi yaptırmak istiyordum ama seni okuyunca biraz moralim bozulmadı desem yalan olur..
Arkadaşım sen serum uygulandı demiştin senin cd 56 yani bagisiklilik testin kaçtı serum neye göre uygulandıHayırlı olsun Allah kucağına almayı nasip etsin.Serum nezamana kadar uygulandı.benimde 4 düşüğüm var,kese oluşuyor ama kalp atışı duyamadan gelişim duruyor,senin önceki denemelerinde kese oluşuyormuydu.son tedavimde serum kullandım ama yine olmadı ,üç seans kullanabildim,sen kaç seans kaçıncı haftalarda kullandın
Bana serum test sonucuma göre verilmedi,son zamanlarda tekrarlayan düşük yaşayanlara verildiğini duyunca sordum banada tekrarlayan düşüklerinden dolayı serum verilmesi uygun görüldü,yani önlem için.Arkadaşım sen serum uygulandı demiştin senin cd 56 yani bagisiklilik testin kaçtı serum neye göre uygulandı
son tedavimde pgt ye karar vermiştik..ama dr.um dedi ki,sağlıklı 4 embriyonuz oldu.onlara uygulamadan 4 ünüde transfer edelimve öyle 4 embriyoyuda transfer etmişti...ama sonuç yine aynı..hemde embriyolarım 5.ci günede gidiyor...bana co culter de uygulandı..ondada sonuç aynı....ama işte rabbim ne zaman uygun gördüyse o zaman olucak inşallah...bende bir kezde bu serumla tüp bebek yaptırayım diye düşünüyorum...artık kısmet..Evet o serum beyaz süt gibi adı intralipid.ama moralin bozulmasın kime şifanın nerden geleceği belli olmaz,bidahaki tedavimde biraz daha arttırılacakmış pgt li veya pgt siz olsada.sen hiç pgt yaptırmışmıydın?bu tüp bebek denemen sonuçlanınca yazarsan sevinirim inşallah iyi sonuçlar alırız.