TÜP BEBEK TEDAVİSİNDE BAĞIŞIKLILIK SİSTEMİNİ BASKILAMAK İÇİN intralipid SERUM KULLANAN OLDUMU?

Hayirlisi olsun canim benimde 4 saat surmustu cok canim sıkılmıstı bi dahakine akillandim kitap goturuyorum yanimda.
Hayirlisi olsun canim benimde 4 saat surmustu cok canim sıkılmıstı bi dahakine akillandim kitap goturuyorum yanimda.
elpis_ksk,daha önce sormuşmuydum sana bilmiyorum ,işten girdiğim için nete karıştırabilirimde,sana hangi günler uygulanıyor serum ve adı intralipidmi ?

Ben bilmiyordum, transfer oldum,birde idrara sıkışıklık durumu var ya 1 saat tuttum, sonra tuvalet molası verdim, tekrar takıldı akşamı ettim hastanede...Sizlere fayda etti inşallah banada eder canım, sağolasın...

İnşallah rabbim emeğini boşa cikarmasin
Aminn arkadaşım Allah razı olsun..

canım inşallah pozitifi görürsün ve yavrunu kucağına alırsın....bu serumdan başka uygulanacakmı sana?
Çok sağol canım, inşallah...valla bilmiyorum ki , pozitfi göreyim ondan sonra soracağım Şahin beye, belki bir kere daha takılabilir hiç bilmiyorum...

elpis_ksk,daha önce sormuşmuydum sana bilmiyorum ,işten girdiğim için nete karıştırabilirimde,sana hangi günler uygulanıyor serum ve adı intralipidmi ?
Evet canim serumun adi intralipid.ilk transfer gunu verildi sonra transferden sonra 10.gunu pozitifi ogrendigim gun yani.gecen kese gormeye gittim 22 mayista bir daha vericem dedi dk 3.serum olacak sonrasini bilmiyorum.

Ben bilmiyordum, transfer oldum,birde idrara sıkışıklık durumu var ya 1 saat tuttum, sonra tuvalet molası verdim, tekrar takıldı akşamı ettim hastanede...Sizlere fayda etti inşallah banada eder canım, sağolasın...

Aminn arkadaşım Allah razı olsun..

Çok sağol canım, inşallah...valla bilmiyorum ki , pozitfi göreyim ondan sonra soracağım Şahin beye, belki bir kere daha takılabilir hiç bilmiyorum...
Hayirlisi olsun canim guzel.haberlerini bekliyorus ins dualarimdasin cok dikkat et artik.

Tat almadım da böyle elim kolum kalkmıyor, demekki serumdan kaynaklı..inşallah faydası olmuştur, çok sağol canım.
Serumdan bencede.birde benim damar yolumu cok zor buldular heyecan yaptigimdan damarlar kaciyormus sozde iki gun kaldiramadim kollarimi delik desik olmustu.

Tat almadım da böyle elim kolum kalkmıyor, demekki serumdan kaynaklı..inşallah faydası olmuştur, çok sağol canım.
Bol bol su ic canim sivi gidalar almaya ozen goster kabiz olmamaya dikkat et sureklide yatma ilk 3 gun evin icinde yemek yedikten sonra 10 dk falan yuru.sonraki gunlerdede yorulmuyacagin sekilde yuruyusler yap kendini surekli yatmaya odaklama.

Bol bol su ic canim sivi gidalar almaya ozen goster kabiz olmamaya dikkat et sureklide yatma ilk 3 gun evin icinde yemek yedikten sonra 10 dk falan yuru.sonraki gunlerdede yorulmuyacagin sekilde yuruyusler yap kendini surekli yatmaya odaklama.
az önce sağlık ocağına gittim iğneye, söylediğin gibi yatalak hasta gibi yatmamak gerek, zaten öyle değilim, uzanıyorum, oturuyorum öyle vakit geçiriyorum. Bu damar bulamadıklarında benimde başıma geldi, aynen kolum ağrıdı bir hafta..

Serum taktıran arkadaşlar bu serumu ne kadara yaptırdınız bana her takış 1100 lira dendi normal mi sizce de

Er su canim nasilsin bugün senin doktor kontrolün vardı iyi sonuç almissindir inşallah

X