- 18 Nisan 2009
- 3.671
- 14
- 51
- Konu Sahibi esma_kavak1907
hayırlısıyla inşallah kucağına alırsın beb eğini,hepinize duacıyım..hala uygulanıyor 3 kere uygulandı hıc test felan yapılmıyor dırek serumm uygulanıyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hayırlısıyla inşallah kucağına alırsın beb eğini,hepinize duacıyım..hala uygulanıyor 3 kere uygulandı hıc test felan yapılmıyor dırek serumm uygulanıyor
esmacııımmmm... çok sevindim yaaaa...inşallah sağlıkla yavrularını kucağına alırsın...maaşallah diyelim...Olumsuz yorumlardan etkilendigim icin esim izin vermiyor .bebekler ikiiz.kalp atıslarini duydum .allah herkese nasip etsin.tamamina ermesi icin dua ediniz:) girmeye calisicam
yok canım ben daha serumla denemedim....Evet benimkiler normal gebeliklerdi ama maalesef hiç devamı gelmedi aldın demi serumu inşallah fayda eder hayırlısı ile
Hayirlisi olsun canim benimde 4 saat surmustu cok canim sıkılmıstı bi dahakine akillandim kitap goturuyorum yanimda.
elpis_ksk,daha önce sormuşmuydum sana bilmiyorum ,işten girdiğim için nete karıştırabilirimde,sana hangi günler uygulanıyor serum ve adı intralipidmi ?Hayirlisi olsun canim benimde 4 saat surmustu cok canim sıkılmıstı bi dahakine akillandim kitap goturuyorum yanimda.
Ben bilmiyordum, transfer oldum,birde idrara sıkışıklık durumu var ya 1 saat tuttum, sonra tuvalet molası verdim, tekrar takıldı akşamı ettim hastanede...Sizlere fayda etti inşallah banada eder canım, sağolasın...Hayirlisi olsun canim benimde 4 saat surmustu cok canim sıkılmıstı bi dahakine akillandim kitap goturuyorum yanimda.
Aminn arkadaşım Allah razı olsun..İnşallah rabbim emeğini boşa cikarmasin
Çok sağol canım, inşallah...valla bilmiyorum ki , pozitfi göreyim ondan sonra soracağım Şahin beye, belki bir kere daha takılabilir hiç bilmiyorum...canım inşallah pozitifi görürsün ve yavrunu kucağına alırsın....bu serumdan başka uygulanacakmı sana?
Evet canim serumun adi intralipid.ilk transfer gunu verildi sonra transferden sonra 10.gunu pozitifi ogrendigim gun yani.gecen kese gormeye gittim 22 mayista bir daha vericem dedi dk 3.serum olacak sonrasini bilmiyorum.elpis_ksk,daha önce sormuşmuydum sana bilmiyorum ,işten girdiğim için nete karıştırabilirimde,sana hangi günler uygulanıyor serum ve adı intralipidmi ?
Hayirlisi olsun canim guzel.haberlerini bekliyorus ins dualarimdasin cok dikkat et artik.Ben bilmiyordum, transfer oldum,birde idrara sıkışıklık durumu var ya 1 saat tuttum, sonra tuvalet molası verdim, tekrar takıldı akşamı ettim hastanede...Sizlere fayda etti inşallah banada eder canım, sağolasın...
Aminn arkadaşım Allah razı olsun..
Çok sağol canım, inşallah...valla bilmiyorum ki , pozitfi göreyim ondan sonra soracağım Şahin beye, belki bir kere daha takılabilir hiç bilmiyorum...
Kızlar ankarada bu yöntemi kullanan bir doktor biliyor musunuz?
çok sağol canım,inşallah... halsizliğim çok var sendede oldumu, pskilojikmi yoksaHayirlisi olsun canim guzel.haberlerini bekliyorus ins dualarimdasin cok dikkat et artik.
Transfer gunu ve sonraki gun olmustu halsizlkk ve serumun tadini aliyordum sanki.çok sağol canım,inşallah... halsizliğim çok var sendede oldumu, pskilojikmi yoksa
Tat almadım da böyle elim kolum kalkmıyor, demekki serumdan kaynaklı..inşallah faydası olmuştur, çok sağol canım.Transfer gunu ve sonraki gun olmustu halsizlkk ve serumun tadini aliyordum sanki.
Serumdan bencede.birde benim damar yolumu cok zor buldular heyecan yaptigimdan damarlar kaciyormus sozde iki gun kaldiramadim kollarimi delik desik olmustu.Tat almadım da böyle elim kolum kalkmıyor, demekki serumdan kaynaklı..inşallah faydası olmuştur, çok sağol canım.
Bol bol su ic canim sivi gidalar almaya ozen goster kabiz olmamaya dikkat et sureklide yatma ilk 3 gun evin icinde yemek yedikten sonra 10 dk falan yuru.sonraki gunlerdede yorulmuyacagin sekilde yuruyusler yap kendini surekli yatmaya odaklama.Tat almadım da böyle elim kolum kalkmıyor, demekki serumdan kaynaklı..inşallah faydası olmuştur, çok sağol canım.
az önce sağlık ocağına gittim iğneye, söylediğin gibi yatalak hasta gibi yatmamak gerek, zaten öyle değilim, uzanıyorum, oturuyorum öyle vakit geçiriyorum. Bu damar bulamadıklarında benimde başıma geldi, aynen kolum ağrıdı bir hafta..Bol bol su ic canim sivi gidalar almaya ozen goster kabiz olmamaya dikkat et sureklide yatma ilk 3 gun evin icinde yemek yedikten sonra 10 dk falan yuru.sonraki gunlerdede yorulmuyacagin sekilde yuruyusler yap kendini surekli yatmaya odaklama.
Ben 432 lira oduyorum serum takildiginda sen hangi merkezdesin fiyat yuksekmis...Serum taktıran arkadaşlar bu serumu ne kadara yaptırdınız bana her takış 1100 lira dendi normal mi sizce de
Ben istanbul da murat berksoy var zorlu sentirda halit f erden le çalışıyor seninkinin fiyat uygunmuş sen nerde taktiriyorsunBen 432 lira oduyorum serum takildiginda sen hangi merkezdesin fiyat yuksekmis...
Ben izmirdeyim eurofertil tup bebekteyim.ismi duyulmus birisi murat berksoy o yuzden o kadar pahali sanirim.Ben istanbul da murat berksoy var zorlu sentirda halit f erden le çalışıyor seninkinin fiyat uygunmuş sen nerde taktiriyorsun
Evet belkide o yüzden dir ama resmen 2 katı neyse mecburuz evlat sevgisini tatmak için mecburuzBen izmirdeyim eurofertil tup bebekteyim.ismi duyulmus birisi murat berksoy o yuzden o kadar pahali sanirim.