İstanbul da olsanız BAhçecinin üroloğu Ege bey'i önerirdim. Ama ankaradaki Kaan Aydos unda oldukça ismini duyuyorum.Sanırım bir kez muayeneye gidiyorsunuz. Muayene ücreti 500 TL miş.sonra onun istediklerini yapıp mail yoluyla yolluyorsunuz ama ne zaman cevap veriyor bilemiyorum. ( Ben uzaktan uzağa tedaviye çok inanmıyorum açıkçası ve gördüğüm kadarıyla herkese hemen hemen aynı ilaçları standart olarak veriyor. kişiye özel tedavi bu şekilde olmaz gibi geliyor.Sonuçta fiziksel operasyon gerektiren bir durumunuz olursa ne olacak gene devlet hastanesine geçeceksiniz. Özele verdiğiniz para boşa gidecek) Forumda erkek infertilitesi bölümünde Kaan aydos topiğinde kendisini tecrübe etmiş arkadaşlar var isterseniz onlara bir sorun daha net cevaplar alırsınız. Ben şahsen gidin yi bir araştırma ya da üni hastanesinde ücretsiz yaptırabildiğiniz kadar ( kan ve hormon tahlilleri kromozon analizi,y delesyonu, MR ve USG leri ücretsiz yaptırtın.Sperm DNA hasar testi, Serbest oksijen radikalleri testlerini de ancak özelde yaptırabilirsiniz. Oradaki doktorlar ne diyecek bir bakın olmadı özel doktorları tercih edin derim. Maddi durumunuzu bilemiyorum ancak çok külfetli şeyler bunlar. Ama dediğim gibi
tüp bebek odaklı değil tedavi odaklı gittiğinizi mutlaka özenle belirtin.