Tup bebek tedavisi az yumurta rezervi

Geçmiş olsun sanırım doğum yaptınız Allah sağlıklı büyütmek nasip etsin.

Umarım iyilerdir.
Evet kizlarim beklenenden erken geldiler, aminn çok teşekkür ederim

Biri kuvozde daha hiç kucağıma alamadım prematüre doğdukları için kiloları düşük. Ama iyi olacağız inş ' ALLAH

İyi dilekleriniz için teşekkür ederim.

Merhaba canim..kutusunun icinde kendi kasigi var..hergun 1kasik..fazlasi zararliymis sanirim zaten..bana oyle soylendi..kendi kasigi..cok minik bi kasikti buarada..cay kasigindan bi tık kucuktu hatta..
Canım merhaba bişey sormak istiyorum acaba arı sütünü iğneleri kullanırkenmi kullandın ben şuan iğneleri kullanıyorum bende kullanmak istiorum arı sütünü

Canım merhaba bişey sormak istiyorum acaba arı sütünü iğneleri kullanırkenmi kullandın ben şuan iğneleri kullanıyorum bende kullanmak istiorum arı sütünü
Evet iğnelerden önce başladım ignelerle devam ettim transfere değin. Transfer sonrası bıraktım.

Allah cc en kisa zamanda kucagina aldırır ins yerim minnoslari masllah ..

Merhaba sizinle aynı durumdayım şuan, merak ettim nasılsınız nasıl ilerledi tedaviniz?

ne guzel masallaaahhh cok sevındım adınıza ..
bende Ali Osman beye bır kontrole gıdecegım, bı kımyasal bır dıs gebelıgım var .. yasım 31.
3 yıldır cabalıyoruz bizde .

Aminnn inşallah canım.
Doktorundan memnun kaldın mi
Evet gerçekten çok memnun kaldım. Zira birçok doktor işi ticarete dökmüş durumda. Ki çok doktor gezdim. Kendisi gerçekten işinin ehli. Maddi manevi ne kadar zor bir süreç olduğunu bizzat deneyimlemis biri olarak memnun kalmış olmasam kesinlikle tavsiye etmem. Sadece maddi boyutu bile insanı ne kadar yoruyor iken kimsenin çöpe atacak ne umudu ne de parası olmadığının bilincindeyim.

Doktorumun gerek hastaya yaklaşımı gerek kişiye özel tedavi sunması vs bu zorlu süreçte gerçekten çok çok değerli idi benim için. İnş ' ALLAH sizde memnun kalırsınız.

Canım bende doktor beyi bir akrabam sayesinde tanıdım.. yedi sene sonra yavrusuna kavuştu hemde doğru tedavi ile laparoskopi ameliyati sonrası kendiliğinden hamile kaldı..
Bende kendisiyle gidip konuşmak istiyorum inşallah
Bahçelievler Memorial da sürüyor değil mi tedavileri...
Orası çok pahalı diye duydum ama sadece duyum

Hayir Bahçelievler de kendi muayenehanesi var. Yumurta toplama işlemleri vs de Şişli kolan hastanesinde oluyor

Merhaba,

ben de Ali osman koyuncuoğlu hastasıyım ve 2.tüp bebek denemde hamile kaldım.kendisi seni senden çok düşünen bir doktordur.gereksiz hiçbir test istemiyor.gereksiz hiçbir iğne ilaç vs.istemiyor
maşallaahh canım, bende bır kontrole gıtmek ıstıyorum kendısıne

Canım benim de AMH: 0.62'ydi 7 yumurta gelişti 3 tane toplandı 3 taneden biri genetik problemli denildi imha edildi diğeri ilerleyemedi ve 1 tanesi orta kalite elimizde kaldı doktorum havuz yöntemi istedi ama o kadar paramız yoktu biz transfer istedik ve çok şükür tuttu. Umutsuz olma ilk seferde tuttu benim hatta şimdi ikinciye hamileyim oda normal oldu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…