-
- Konu Sahibi Esmerbrokoli
Geçmiş olsun sanırım doğum yaptınız Allah sağlıklı büyütmek nasip etsin.Bırakmadım transfer ve sonrası devam ettim
Evet kizlarim beklenenden erken geldiler, aminn çok teşekkür ederimGeçmiş olsun sanırım doğum yaptınız Allah sağlıklı büyütmek nasip etsin.
Umarım iyilerdir.
Canım merhaba bişey sormak istiyorum acaba arı sütünü iğneleri kullanırkenmi kullandın ben şuan iğneleri kullanıyorum bende kullanmak istiorum arı sütünüMerhaba canim..kutusunun icinde kendi kasigi var..hergun 1kasik..fazlasi zararliymis sanirim zaten..bana oyle soylendi..kendi kasigi..cok minik bi kasikti buarada..cay kasigindan bi tık kucuktu hatta..
Evet iğnelerden önce başladım ignelerle devam ettim transfere değin. Transfer sonrası bıraktım.Canım merhaba bişey sormak istiyorum acaba arı sütünü iğneleri kullanırkenmi kullandın ben şuan iğneleri kullanıyorum bende kullanmak istiorum arı sütünü
Allah cc en kisa zamanda kucagina aldırır ins yerim minnoslari masllah ..Evet kizlarim beklenenden erken geldiler, aminn çok teşekkür ederim
Biri kuvozde daha hiç kucağıma alamadım prematüre doğdukları için kiloları düşük. Ama iyi olacağız inş ' ALLAH
İyi dilekleriniz için teşekkür ederim.
Amin ALLAH razı olsunAllah cc en kisa zamanda kucagina aldırır ins yerim minnoslari masllah ..
Merhaba sizinle aynı durumdayım şuan, merak ettim nasılsınız nasıl ilerledi tedaviniz?Merhaba, ben 38 yaşındayım. Rezerv düşük olduğu için toplayabildiğimizi birkaç siklus yapıp toplayalım diyor doktorum. İlk opum 13ünde oldu 6 yumurta toplantı ama 1 tane 6. Gün embriyosu oldu ve donduruldu. Bir ay yumurtalık dinlendirip tekrar başlayacağız. Ama benim miyom ameliyatı olmam gerekiyor transfer öncesi, ve 3. Siklus için 2 ay daha bekleyip sonra ameliyat olup kim bilir ona ne kdar beklemek gerekecek, dayanamayacağım sanırım. 2. Toplama sonrası hemen ameliyat olalım diyeceğim doktoraçıksın aradan ve transfer olabildiğince çabuk olsun istiyorum. Tutmazsa yeniden toplamayı denetiz inşallah kalmışsa yumurta o zamana toplanır tabi inşallah gerekmesin ama bu uzun süreli beklemeler çok dayanılmaz
Merhaba,Amin ALLAH razı olsun
Merhaba,Merhaba,
Bebeklerinizin son durumu nedir sağlıklılar mı?
ne guzel masallaaahhh cok sevındım adınıza ..Merhaba,
Ben birçok merkez ile görüştüm. En içime sinen yerde tedaviye devam ettim ve sonucu güzel oldu.
Benim doktorum Ali Osman Koyuncuoglu.
Benim doktorum da farklı yöntemler uyguladı bana. Mesela herkes gonalf kullanırken ben merional iğneyi çok küçük dozlarda kullandım. Bunun yanı sıra klomen + letu kullandım. Hatta transferimiz bile çok az ilaç kullanarak oldu. Adet oldum yumurta takibine gittim doktorum rahmin kendiliğinden kalinlasmasindan faydalandı. Çok az ilaç kullandirarak vücudumun kendini hamile sanmasini sağladı. Tüm bunları doktor bey bana uygularken kesinlikle ümidim yoktu. Ama doktoruma güvenmekten başka şansım da yoktu. Ki ben çok umutsuz vakaydim amh düşüklüğü nedeniyle.
Dilerseniz benim doktorum ile görüşün. Size önerebileceğim başka doktor yok çünkü diğerleri hiç içime sinmedi kendi içime sinmeyen işi ticarete dökmüş doktorları tavsiye edemem.
Çok teşekkür ederim inş ' ALLAH RABBIM sizi de sevindirsinne guzel masallaaahhh cok sevındım adınıza ..
bende Ali Osman beye bır kontrole gıdecegım, bı kımyasal bır dıs gebelıgım var .. yasım 31.
3 yıldır cabalıyoruz bizde .
Aminnn inşallah canım.Çok teşekkür ederim inş ' ALLAH RABBIM sizi de sevindirsin
Evet gerçekten çok memnun kaldım. Zira birçok doktor işi ticarete dökmüş durumda. Ki çok doktor gezdim. Kendisi gerçekten işinin ehli. Maddi manevi ne kadar zor bir süreç olduğunu bizzat deneyimlemis biri olarak memnun kalmış olmasam kesinlikle tavsiye etmem. Sadece maddi boyutu bile insanı ne kadar yoruyor iken kimsenin çöpe atacak ne umudu ne de parası olmadığının bilincindeyim.Aminnn inşallah canım.
Doktorundan memnun kaldın mi
Canım bende doktor beyi bir akrabam sayesinde tanıdım.. yedi sene sonra yavrusuna kavuştu hemde doğru tedavi ile laparoskopi ameliyati sonrası kendiliğinden hamile kaldı..Evet gerçekten çok memnun kaldım. Zira birçok doktor işi ticarete dökmüş durumda. Ki çok doktor gezdim. Kendisi gerçekten işinin ehli. Maddi manevi ne kadar zor bir süreç olduğunu bizzat deneyimlemis biri olarak memnun kalmış olmasam kesinlikle tavsiye etmem. Sadece maddi boyutu bile insanı ne kadar yoruyor iken kimsenin çöpe atacak ne umudu ne de parası olmadığının bilincindeyim.
Doktorumun gerek hastaya yaklaşımı gerek kişiye özel tedavi sunması vs bu zorlu süreçte gerçekten çok çok değerli idi benim için. İnş ' ALLAH sizde memnun kalırsınız.
Hayir Bahçelievler de kendi muayenehanesi var. Yumurta toplama işlemleri vs de Şişli kolan hastanesinde oluyorCanım bende doktor beyi bir akrabam sayesinde tanıdım.. yedi sene sonra yavrusuna kavuştu hemde doğru tedavi ile laparoskopi ameliyati sonrası kendiliğinden hamile kaldı..
Bende kendisiyle gidip konuşmak istiyorum inşallah
Bahçelievler Memorial da sürüyor değil mi tedavileri...
Orası çok pahalı diye duydum ama sadece duyum
Anladım.canim sağolasınHayir Bahçelievler de kendi muayenehanesi var. Yumurta toplama işlemleri vs de Şişli kolan hastanesinde oluyor
Rica ederimAnladım.canim sağolasın
Merhaba,Aminnn inşallah canım.
Doktorundan memnun kaldın mi
maşallaahh canım, bende bır kontrole gıtmek ıstıyorum kendısıneMerhaba,
ben de Ali osman koyuncuoğlu hastasıyım ve 2.tüp bebek denemde hamile kaldım.kendisi seni senden çok düşünen bir doktordur.gereksiz hiçbir test istemiyor.gereksiz hiçbir iğne ilaç vs.istemiyor