- 18 Aralık 2021
- 1.268
- 779
-
- Konu Sahibi Esmerbrokoli
Anladim cok sagokun insallah tutacak bahceci titiz davranmistir guzel haberlerinizi aliriz umarimYok raporsuzum rapor dondurulmuş embriyo transferini karşılamıyor taze transferde geçerli sadece. Ben transfer oldum havuz yapamam artık yeniden başlamam gerekicek negatif olursa inşallah olmazbi sebep söylemediler her ay farklı kalitede yumurtlama olur dediler sadece
Aynen opu icinmis.cok fazla allah yardimcimiz olsun hepimizij insallah 3ude dollenir ve 5.gune gelirmerhaba ben de bugün opu oldum 3 tane toplandı. bizede havuz yöntemi önerildi tedaviye başlarken. 24 bin sadece opu işlem ücreti mi acaba
Ben keske bi oncekinde oyle yapsaydim bu sekilde daha cok masrafli oluyo herseye sil bastan baslamak daha zorHavuz yaptırıp, 2tane 5 günlük embriyo elde edip transfer ettirin. Tabii ki külfeti olur ama az rezerv olunca en garanti yol bu.
İnşallah rabbim bizimde yüzümüzü güldürsün. Mübarek günlerde dua edelim birbirimizeAnladim cok sagokun insallah tutacak bahceci titiz davranmistir guzel haberlerinizi aliriz umarim
amin inşallah çok sağolun. bana 9 bin fiyat verildi o yüzden şaşırdımAynen opu icinmis.cok fazla allah yardimcimiz olsun hepimizij insallah 3ude dollenir ve 5.gune gelir
Yeni guncel fiyatlar bu sekildeymisamin inşallah çok sağolun. bana 9 bin fiyat verildi o yüzden şaşırdım
medicalpark floryada tedavi oluyorum daha yeni aldım fiyatıYeni guncel fiyatlar bu sekildeymissize nenzaman ve hangi merkezde verilmisti bu fiyat
O zaman cok iyi fiyat olarak bahceci fazla demekkimedicalpark floryada tedavi oluyorum daha yeni aldım fiyatı
Maalesef ki öyle, astarı yüzünden daha pahalı zaten. İlaçlar başlıbaşına çok ciddi masraf, bir de piyasa da yok. Topyekün sıkıntılı bir süreç, insan işin içindeyken hem biraz aceleci oluyor hem de bu kadar kaygı, stres ve masraf yaparken mantıklı olamıyor. Bir ümit 2,3 günlük embriyo tutar mı diye koyuluyor, belki çok şanslı bir grup var bu konuda ama en doğru ve garanti yol havuza 5 günlük 2 tane embriyo elde etmek,. Hem tutunma şansı artıyor hem de yaş (35 yaş altıya özellikle) ikiz olma sansı. Allah uğraşan kimsenin emeğini boşa çıkarmasınBen keske bi oncekinde oyle yapsaydim bu sekilde daha cok masrafli oluyo herseye sil bastan baslamak daha zor
Ya ne guzel ozetlemissiniz aynen oyle amin rabbim herkese yardim etsinMaalesef ki öyle, astarı yüzünden daha pahalı zaten. İlaçlar başlıbaşına çok ciddi masraf, bir de piyasa da yok. Topyekün sıkıntılı bir süreç, insan işin içindeyken hem biraz aceleci oluyor hem de bu kadar kaygı, stres ve masraf yaparken mantıklı olamıyor. Bir ümit 2,3 günlük embriyo tutar mı diye koyuluyor, belki çok şanslı bir grup var bu konuda ama en doğru ve garanti yol havuza 5 günlük 2 tane embriyo elde etmek,. Hem tutunma şansı artıyor hem de yaş (35 yaş altıya özellikle) ikiz olma sansı. Allah uğraşan kimsenin emeğini boşa çıkarmasın