Tup bebek tedavisi az yumurta rezervi

biz 13 yıllık evliyiz bende kist var 43 yaşındayım eşimde sorun yok çok nadir adet görüyorum 3 defa tüp bebek yaptırdık olmadı yumurtalarım kalitesiz yok gibi bişiy kıbrısta yumurta dönasyonu yaptırmak istiyoruz ücreti gidişi gelişi olanı olmayanı bilgi verebilir misiniz hiç uçağa da binmedik ankarada yaşıyoruz. yapıpta mutlu olan oldu mu uçak bileti ne kadar, kaç gün sürüyor aklımızda bir sürü soru var yardımcı olur musunuz lütfen

Tam 35 yeni oldum yani tedavi içerisinde 35 oldum :) valla embiryologda çok iyi olduğunu söyledi doktorda öyle söyledi ama birdaha toplayalım istersen dedi. Ben de bir film çektireyim tiroidime baktırayım sonrasına bakacağım. Umarım iyi olur her şey 2 yumurta toplamışlardı 2 de olgun çıktı

Umarım ilk transferde tutar, Allah isteyen herkese versin yavruları. Benim pgt sonucum çıkmış, ne yazıkki ikisi de sağlıksız. 5. Gün 4ab ve 4bb, hani iyiydi bunlar

Umarım ilk transferde tutar, Allah isteyen herkese versin yavruları. Benim pgt sonucum çıkmış, ne yazıkki ikisi de sağlıksız. 5. Gün 4ab ve 4bb, hani iyiydi bunlar
Pgt ne demek ben daha film aşamasındayım. Ve benimkiler 3. Gün embiryosu. Hiç bana pgt falan demedi üzülmeyin siz de toplatırsınız gene

Pgt ne demek ben daha film aşamasındayım. Ve benimkiler 3. Gün embiryosu. Hiç bana pgt falan demedi üzülmeyin siz de toplatırsınız gene
Çok üzgünüm, baştan o iğneler, hastaneye gitmeler, yumurta toplama. Ümidimi kaybettim ben. Sizlerin olur inşallah.
Pgt ile 5. Gün embriyosunun genetiğine bakıyorlar, sağlıklı yani down sendrom olmayanları transfer yapıyorlar. Düşük kürtaj ihtimali azalıyor, canlı doğum oranı %60 civarı oluyor.

Bana hiç pgt den bahsetmediler. Belki tekrar toplarlarsa onlara yaparlar. Üzülmeyin her embiryo aynı olacak diye bir durum yok.

Reactions: sbf
Merhaba gecmis olsun havuz ucreti ne kadar talep ettiler

Amin amiiiinnnn ben transfer oldum ama 3cc embriyonun çözülünce kalitesi bekledikleri gibi değilmiş yinede deneyelim dediler. Tekrar nasıl başlarım bilmiyorum

Ankara bahçeci. Ocaktan sonra inanılmaz arttı fiyatlar havuzdan kasıtları tekrar yumurta toplama yapıyolar onun güncel fiyatıda bu ben yaptırmadım
Aynen ne kadar artmis oyle insanlar ne kadar zor duruma dusuyor farkinda degiller.bunlar cok afaki fiyatlar

Ankara bahçeci. Ocaktan sonra inanılmaz arttı fiyatlar havuzdan kasıtları tekrar yumurta toplama yapıyolar onun güncel fiyatıda bu ben yaptırmadım
Ama soyle dusun tekrar baslarsan daha cok maaliyetli olacak.belki bu sefer daha kaliteli daha cok yumurtan donacak.raporlu mu tedavi goruyosunuz.bide neden boyle yumurta kalitesi olmus sebebibi soyluyorlar mi

Havuz yaptırıp, 2tane 5 günlük embriyo elde edip transfer ettirin. Tabii ki külfeti olur ama az rezerv olunca en garanti yol bu.

Ama soyle dusun tekrar baslarsan daha cok maaliyetli olacak.belki bu sefer daha kaliteli daha cok yumurtan donacak.raporlu mu tedavi goruyosunuz.bide neden boyle yumurta kalitesi olmus sebebibi soyluyorlar mi
Yok raporsuzum rapor dondurulmuş embriyo transferini karşılamıyor taze transferde geçerli sadece. Ben transfer oldum havuz yapamam artık yeniden başlamam gerekicek negatif olursa inşallah olmaz bi sebep söylemediler her ay farklı kalitede yumurtlama olur dediler sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…