Tup bebek tedavisi az yumurta rezervi

Günde bir olur ama bence iki olsa daha iyi çünkü Q10 100 mg omepada, enaz 200 mg almak.lazim. OMEGA sida düşük omepanin, günde iki almak omegayi da yükseltmek iyi olur yada OMEGA ve Q10 u ayrı almak lazım ben ayrı aldım nutraxin 2000 mg omega yüksek içeriyor ve osende qh 200 mg günde bir yada naturalnest 100 mg qh bunlar diğerlerinde ucuza geliyor.Qh 40 yaş sonrası q10 değilde qh kullanilmasi gerkiyor yani aktif formu.Ben dermorczanem ve farmareyon.comdan aldim

Merhaba,

siz rapor çıkarmıştınız bende zeynep kamile gitsem düşük amh olduğu için hemen rapor veriyorlar mı.
en azından ilaçları uyğuna getirmek istiyorum.
daha önce yaptırdığım tatliller var onları kabul ederler mi rapor alırken neler yaptınız yazar mısınız.

Merhaba,
Şişli kolan hastanesinde yapıyor.
Merhaba,

siz rapor çıkarmıştınız bende zeynep kamile gitsem düşük amh olduğu için hemen rapor veriyorlar mı.
en azından ilaçları uyguna getirmek istiyorum.
daha önce yaptırdığım tahliller var onları kabul ederler mi rapor alırken neler yaptınız yazar mısınız.

Merhaba,
Rapor için adetin 3. Günü hastaneye başvuru yapıyorsunuz. Düşük amh olduğu için hemen veriyorlar ama ben tüplerle ilgili de sıkıntı yaşadığım için benim rapor almam bi 6 ay kadar sürdü.
Adetin 3. Günü gidiyorsunuz muayene ediyorlar ve kan alıyorlar. Bu sonuçlar ayrıca elinizde varsa rahim filmi vs istiyorlar değerlendirmeye alıp size gün veriyorlar. O gün verme meselesi biraz uzun sürüyor. (Ben gün verecekler diye beklerken maalesef bana tuplerden dolayı ameliyat Günü verdiler ve bu da süreci uzattı ) O gün gidip raporu alıyorsunuz. Ve dahiliye nöroloji psikiyatr sizi değerlendirip onay veriyor. En son baş hekim onayı ile raporunuz tamamlanıyor. Benimki bu şekilde oldu. Bide onay sırasında 290 TL idi sanırım bir ücreti oluyor.

teşekkür ederim.
Rapor için adetin 3. Günü hastaneye başvuru yapıyorsunuz. demişsiniz randevu almıyacağım o zaman belli olmuyor adet tarihi iğnelerden ilaçlardan değişiyor.
tahlillerim var onlar geçerli olmaz mı acaba rahim filmi var elimde.
birde siz zeynep kamile mi gittiniz.

İlk muayene için adetin 3. Günü randevulu gitmeniz gerekiyor. Benim gittiğim hastane tahlilleri kabul etmedi rahim filmini 2 yıl olmadıysa kabul ediyorlar.
Ben süleymaniye ye gittim.

Merhaba ben yakın zamanda zeynep kamilde rapor için uğraşıyordum. Öncelikle adetin 2, 3 ya da 4üncü gününde randevusuz ultrasona gitmenizi istiyorlar, aynı gün hormon testi (amh hariç) alıyorlar sizden. Ultrasonda folikül sayımı yapıyorlar ve folikül sayınızda azlık dikkatlerini çekerse o zaman amh testi istiyorlar. Bende sayım yapıp normal olduğunu söyleyip amh testi yaptırmadılar. Hatta yaptırmak isteyen bir kadına da doktorumuz gerekli görmedikçe yaptırmıyoruz amh testini dediler. Sonra tüp bebek raporunun özel eğitim araştırma hastanelerinde de çıkarılabileceğini öğrendim. Ama ben ümidimi kesip tamamiyle parasıyla tüp bebek yaptırmak için merkezlerle görüşmeye başladım, çünkü zeynep kamildeki ağır işleyişten sıtkım sıyrılmıştı. Koç üni hastanesine tüp bebek yaptırmak için muayeneye gittim doktor ultrasonda folikül sayımında amhımın düşük olacağını tahmin etti ve amh testi istedi benden. Ve amhım 0.94 çıktı. Yani tamamiyle rapordan ümidimi kesmişken tüp bebek yaptıracakken öğrendim durumu. Amh 1.5 un altındaysa hiçbir koşulu beklemeden tüp bebek raporu veriyorlar. İstedikleri bazı testler var onları zaten daha önce zeynep kamilde yaptırmıştım. Dosyaya o sonuçları ekledim ve onlar heyetlerine gönderdiler dosyamı. 1 gün sonra tüp bebek raporum çıkmıştı. Şimdi orada tüp bebek tedavisi görüyorum. Yarın opu olacak. Size de kolaylıklar

Haaa bu arada amh ınız düşük de olsa geriye kalan tüm testeleri ve prosedürleri yapmanızı istiyorlar kesinlikle. Ben çok yorulmuştum ordaki süreçten. Pahalı olacak testlerimi orda yaptırıp, raporu koç üni hastanesinde çıkarttım.

çok teşekkür ederim.
bende amh testi var onu götürürüm randevu aldım cuma gününe Allah yardımcımız olsun. bende bir önceki tüp bebek tedavisini koçta yaptırdım.

İlk muayene için adetin 3. Günü randevulu gitmeniz gerekiyor. Benim gittiğim hastane tahlilleri kabul etmedi rahim filmini 2 yıl olmadıysa kabul ediyorlar.
Ben süleymaniye ye gittim.
Merhaba
Hamilelik nasıl gidiyor cinsiyetler belli olmuştur.
Bende fsh düşürmeye çalışıyorum.
bir kaç aya başlıyacağım tekrar tüp bebek tedavisine rahim filmi çekindim tekrar Allaha şükür bir sıkıntı yok.
Sizden ricam yumurta kaliteni şu tam iyi gelmiştir dediğiniz bir şey var mı?

birde dua istiyorum sizi tanımıyorum ama bana çok iyi geldiniz.

Merhaba,
Şükürler olsun fena değil. Evet cinsiyetler belli oldu iki tane bal kızım olacak inş ' ALLAH
Adınıza çok sevindim. İnş 'ALLAH herşey yolunda gider

Bana iyi gelen birsey oldu tabii ama size iyi gelir mi endişesi var içimde. Fayda sağlamaya çalışırken zarar vermek istemem size.

Çok sevindim iyi geldiysem ne mutlu. Bu süreçte anlayan birinin varlığı gerçekten önemli çünkü

Allah sağlıklı almayı nasip etsin.
birbirlerine arkadaş olacaklar ne güzel.
öneride bulunabilirsiniz ben bu dönemde araştırıyorum şuana kadar içtiklerimin bir yan etkisi olmadı etkilenecek bir bünyem yok. içiniz rahat olsun mesuliyet bana :)

Aminnn ecmain RABBIM isteyen herkese nasip etsin.

Ben tam 3 ay biesteron ve beraberinde beeo markasının arı sütü polen propolis tabletini kullandım ve çok faydasını gördüm.

Aminnn ecmain RABBIM isteyen herkese nasip etsin.

Ben tam 3 ay biesteron ve beraberinde beeo markasının arı sütü polen propolis tabletini kullandım ve çok faydasını gördüm.
biesteron kullanıyorum .
fsh düşürür sandım ama her ay baktırıyorum düşmüyor
fsh 12 oldu .
arı sütü probolis karışımı arifoğlunun yaptırmıştım macun şeklinde yapmışlardı.
o bitince beeo markasının alırım. siz karışımı sabah akşam mı yiyorsunuz ben sadece sabahları aç karna işe gitmeden önce yiyorum bir tatlı kaşığı.

Biesterona sabırla devam edin. İlk zamanlar benimde düşürmedi. Ama sonrasında 9.8 den 6.15 e düştü.

Benim dediğim macun değil tablet formunda bir ilaç. İki formu var hatta biri emme tableti şeklinde biri normal hap. Ben hap formunu kullandım. 2 litre su içtim bol bol yürüdüm ceviz badem yedim.

Ari sutu q10 ve omegayi opudan sonra biraktiniz mi acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…