Tup bebek tedavisi az yumurta rezervi

Cevabın için teşekkür ederim.
Allah sağlıklı kucağına almak nasip etsin.
Bende iğne vuruluyorum haftaya opu olacak ..
Bana doktor havuz sistemi önerdi.
Rica ederim. Aminnnn 🤲🤲
Benimde 2 kez yumurta toplamam oldu eğer yumurta elde edilmeseydi, bu sayı 3 bile olabilirdi. RABBIM güzel sonuçlar almayı nasip eylesin 🤲

Cok iyi yapmsisinn canim..insallah sifa olmustur ..hepsi..kaliteli embriyolarin olusur..l arginin ilacini hic duymadim..o ne ilaci acaba..bilgi verebilrimisin..arisutunu hangi marka kullandin..ben egricayiri kullaniyorum..benimde 2 ay oldu suan..tekar kullanmaya baslayali..1 ay daha kullanicam..nasip olursa..tedavii olucam..
siz arı sütü poleni iğneleri vurulmaya başladığınızda kullandınız mı?

Merhaba arkadaşlar. Embriyolog aradı 6 yumurta toplanmıştı 3 döllenmiş 2. 3. gün leri izliyeceklermiş. döllenmesi ilerlemesine belirtimidir acaba.
Merhaba,
İlerlemesi açısından belirtidir evet çünkü dollenerek ilerleyen birşey embriyo. İnş 'ALLAH sonuna kadar sorunsuz ilerler 🤲

merhaba,
opudan sonra kanamam var çok yoğun değil ama ped doldu bu normal mi acaba opuyu perşembe günü oldu canım sıkkın yardımcı olabilir misiniz.

merhaba,
opudan sonra kanamam var çok yoğun değil ama ped doldu bu normal mi acaba opuyu perşembe günü oldu canım sıkkın yardımcı olabilir misiniz.
Bu konuda bilgim yok doktorunuza danismaniz daha sağlıklı olur yanlış birsey söyleyip moral bozmak yada yanlış yönlendirmek istemem

Bu konuda bilgim yok doktorunuza danismaniz daha sağlıklı olur yanlış birsey söyleyip moral bozmak yada yanlış yönlendirmek istemem
Merhaba
size daha öncede yazmıştım.
Benim transferim olumsuz oldu başka bir merkeze gideceğim gitmeden önce sizin kullandığınız biesteron ve omepa Q10
bu ilaçları kullanacağım. biesteron günde 3 kez kullandığınız söylemiştiniz. omepa Q10 bu ilacı günde kaç kez kullanıyorsunuz.

Merhaba
size daha öncede yazmıştım.
Benim transferim olumsuz oldu başka bir merkeze gideceğim gitmeden önce sizin kullandığınız biesteron ve omepa Q10
bu ilaçları kullanacağım. biesteron günde 3 kez kullandığınız söylemiştiniz. omepa Q10 bu ilacı günde kaç kez kullanıyorsunuz.
Merhaba,
Üzüldüm adınıza inş ' ALLAH bundan sonrası güzel olur 🤲
Omepa Q10 günde 1 kez kullandım. Buna ek olarak beeo nün arı sütü propolis tabletini kullandım. Bol bol yürüdüm ve beyaz ekmek yemedim. Sebze ağırlıklı beslendim. Belki bunlarda işe yarayabilir.

Merhaba,
Omepa Q10 günde 1 kez kullandım. Buna ek olarak beeo nün arı sütü propolis tabletini kullandım. Bol bol yürüdüm ve beyaz ekmek yemedim. Sebze ağırlıklı beslendim. Belki bunlarda işe yarayabilir.
Peki bu ilaçları ve takviyeleri adet döneminde kullandınız mı .

Merhaba,
Transferden once yaptigin bi sey var mi idi.

Merhaba,
2 . transfer için berkez makıyorum önerileriniz var mı?
birde bülent tıraş ve aret kamar arasında da kaldım.
Aret kamar iğne kullanmıyormuş hap veriyormuş.
kafam çok karışık.

Merhaba,
2 . transfer için berkez makıyorum önerileriniz var mı?
birde bülent tıraş ve aret kamar arasında da kaldım.
Aret kamar iğne kullanmıyormuş hap veriyormuş.
kafam çok karışık.
Merhaba,
Ben birçok merkez ile görüştüm. En içime sinen yerde tedaviye devam ettim ve sonucu güzel oldu.
Benim doktorum Ali Osman Koyuncuoglu.
Benim doktorum da farklı yöntemler uyguladı bana. Mesela herkes gonalf kullanırken ben merional iğneyi çok küçük dozlarda kullandım. Bunun yanı sıra klomen + letu kullandım. Hatta transferimiz bile çok az ilaç kullanarak oldu. Adet oldum yumurta takibine gittim doktorum rahmin kendiliğinden kalinlasmasindan faydalandı. Çok az ilaç kullandirarak vücudumun kendini hamile sanmasini sağladı. Tüm bunları doktor bey bana uygularken kesinlikle ümidim yoktu. Ama doktoruma güvenmekten başka şansım da yoktu. Ki ben çok umutsuz vakaydim amh düşüklüğü nedeniyle.
Dilerseniz benim doktorum ile görüşün. Size önerebileceğim başka doktor yok çünkü diğerleri hiç içime sinmedi kendi içime sinmeyen işi ticarete dökmüş doktorları tavsiye edemem.

Merhaba,
Ben birçok merkez ile görüştüm. En içime sinen yerde tedaviye devam ettim ve sonucu güzel oldu.
Benim doktorum Ali Osman Koyuncuoglu.
Benim doktorum da farklı yöntemler uyguladı bana. Mesela herkes gonalf kullanırken ben merional iğneyi çok küçük dozlarda kullandım. Bunun yanı sıra klomen + letu kullandım. Hatta transferimiz bile çok az ilaç kullanarak oldu. Adet oldum yumurta takibine gittim doktorum rahmin kendiliğinden kalinlasmasindan faydalandı. Çok az ilaç kullandirarak vücudumun kendini hamile sanmasini sağladı. Tüm bunları doktor bey bana uygularken kesinlikle ümidim yoktu. Ama doktoruma güvenmekten başka şansım da yoktu. Ki ben çok umutsuz vakaydim amh düşüklüğü nedeniyle.
Dilerseniz benim doktorum ile görüşün. Size önerebileceğim başka doktor yok çünkü diğerleri hiç içime sinmedi kendi içime sinmeyen işi ticarete dökmüş doktorları tavsiye edemem.
Benimde yumurta rezervim düşük sizin yazılarınızı okudum. aynı değerler hemen hemen sizle beni değerlerim.
aret kamar ile görüştünüz mü?

X