Sevgili Tere,
Ayni soruyu sana kendi sayfamdan da yonelmiştim ama gormemiş olabilirsin diye burada da sormak istedim.
Oncelikle senin de hamile olmana yurekten seviniyorum. Konu basligindan da anlasildigi gibi tup bebek yontemini kullanmissisniz. Hayırli ugurlu olur insallah ve bebeklerin en sagliklisini en tatlisini alirsin kucagina insallah.
Sanirim sen bana gore cok eskisin ama bir kac sey danismak isterim:
Oncelikle sende ilk belirtiler ne zaman basladi, genel olarak nasilsin ve bebegin su anda kac aylik? Daha dogrusu kac bebek bekliyorsunuz?
Sorularimi yanitlarsan beni sevindirirsin.
Sevgi ile
Terecigim,evet arkadaşlar bebişler iki tane:dance:
ve çok şükür şu ana kadar çok sağlıklılar
darısı tüm dileyenlerin başına arkadaşlar
allah bu mutluluğu herkeze yaşatsın inşallah sağlıkla sıhhatle huzurla ...
sevgiler...a.s.
Terecigim,
Bebeklerin için cok sevindim. Diliyorum onlari saglikla kucagina alabilirsin. Henuz kalp atisi dinleyemediniz sanirim dogru mu?, ve 5 haftalik olduklarina gore sadece 4-5 mm kadardirlar heralde ama eminim muhtesem bir duygudur.
Bu arada vajinal ulrasonla mi goruntulediler yoksa abdominal ultrason mu?
Sevgiler ve tekrar tekrar tebrikler
Tere Ikizler Miymiş Inanmiyorum Canim Ya Ay Kiyamma Yigenler çogaldi Aman Allahim Tere Kiz Bnde üçüz Istiyorum Allah Inşallah üçüz Verir Aminnnnnnnnnnnnn
meraba canımmmmmmmmmm tere mesajını yennı okudum cok sevındım ınsallah saglıklı olarak kucagınada alırsın ıkız bebıslerımıze ıyı bak bende ctesı gıtcem doktora yalnız vajınal ultrasyon demıssın tehlıkelı olmuyormu ben hep karnımdan bakacaklar dıye dusunuyordum:1hug:
tesekkurler canım ne bıleyım okadar cok korkuyorumkı halen her tualete gıttıgımde elım yuregımde bısey olacak dıye bı turlu atlatamadım korkularımdan kurtulmıyorum
evet arkadaşlar bebişler iki tane:dance:
ve çok şükür şu ana kadar çok sağlıklılar
darısı tüm dileyenlerin başına arkadaşlar
allah bu mutluluğu herkeze yaşatsın inşallah sağlıkla sıhhatle huzurla ...
sevgiler...a.s.
ay ne güsel ya.. bi avazda iki tane :))))
darısı başımıza yerimseniben