tüp bebek tedavim(HAMİLEYİM:))

amin canım sağol allah cümlemizin gönlüne göre versin inşallah

Sevgili Tere,
Ayni soruyu sana kendi sayfamdan da yonelmiştim ama gormemiş olabilirsin diye burada da sormak istedim.
Oncelikle senin de hamile olmana yurekten seviniyorum. Konu basligindan da anlasildigi gibi tup bebek yontemini kullanmissisniz. Hayırli ugurlu olur insallah ve bebeklerin en sagliklisini en tatlisini alirsin kucagina insallah.
Sanirim sen bana gore cok eskisin ama bir kac sey danismak isterim:
Oncelikle sende ilk belirtiler ne zaman basladi, genel olarak nasilsin ve bebegin su anda kac aylik? Daha dogrusu kac bebek bekliyorsunuz?
Sorularimi yanitlarsan beni sevindirirsin.
Sevgi ile

iyi dileklerin için çok teşekkür edrim canım
allah heerkeze bu mutluluğu nasip etsin hamilelerimize de bebeklerini sağlıkla kucaklarına almalarınını nasip etsin canım
5 haftalık gebeyim
ilk belirtilerim transferden bir iki gün sonra başladı ama ben bunları transfere yormuştum.çünkü yaşadıklarım hem aldığım hormonların hemde gebeliğin belirtisiydi.öncelikle her ay adetten üç gün öncesinden başlayan adet sancılarım vardı ve aynı şiddette tek fark kistimden dolayı yaşadığım koyu renkli akıntım yoktu.gögüslerim çok şişmişti ve damarları çok belirginleşti ayrıca dokunduğum zaman falan çok acıyor.uyku hali ve yorgunlukta var ama buna rağmen geceleri uykusuzluk çekiyorum .bunun haricinde akıntım ya da yerleşme kanaması falan olmadı.
bugün kontrolüm var kese yada keseleri görücez inşallah herşey yolundadır
başka sorun olursa cevaplamaya hazırım canım
sevgiler a.s.

canim bebeklerinin kac tane oldugunu bugunmu ögreneceksin insallah iki tanedir ne guzel olur allah hayirli evlat versin canim
neyse saglikli olsunda gerisi önemli degil

cnm ya inşallah iki tanedir bebişlerin, ne güsel :))) darısı başımıza

evet arkadaşlar bebişler iki tane:dance:
ve çok şükür şu ana kadar çok sağlıklılar
darısı tüm dileyenlerin başına arkadaşlar
allah bu mutluluğu herkeze yaşatsın inşallah sağlıkla sıhhatle huzurla ...
sevgiler...a.s.

Terecigim,
Bebeklerin için cok sevindim. Diliyorum onlari saglikla kucagina alabilirsin. Henuz kalp atisi dinleyemediniz sanirim dogru mu?, ve 5 haftalik olduklarina gore sadece 4-5 mm kadardirlar heralde ama eminim muhtesem bir duygudur.
Bu arada vajinal ulrasonla mi goruntulediler yoksa abdominal ultrason mu?
Sevgiler ve tekrar tekrar tebrikler

sağol canım teşekkürler
evet canım vajinal ultrosonda bakıldı daha çok minik oldukları için anca öyle görülüyormuş.kalp atışarını duyamadık dr daha erken dedi bakalım bi dahaki sefere inşallah canım
nasıl bir duygu olduğunu inanki anlatamam canım kelime bulamıyorum çünkü allah herkeze nasip etsin demekten başka birşey gelmiyor elimden canım
tekrar teşekkürler
sevgiler...a.s.

Tere Ikizler Miymiş Inanmiyorum Canim Ya Ay Kiyamma Yigenler çogaldi Aman Allahim Tere Kiz Bnde üçüz Istiyorum Allah Inşallah üçüz Verir Aminnnnnnnnnnnnn

Tere Ikizler Miymiş Inanmiyorum Canim Ya Ay Kiyamma Yigenler çogaldi Aman Allahim Tere Kiz Bnde üçüz Istiyorum Allah Inşallah üçüz Verir Aminnnnnnnnnnnnn

canım ya sağol darısı başına
ama üçüz olmasın canım yaaaa bizimde biliyosun 3 embriyo konulmuştu 3 ü de tutsaydı biri malesef gidecekti allahım dualarımı kabul ettide ikisi tuttu yoksa çok üzülürdüm canım.
üçüz gebelik çok zor canım ve tehlikeleri var dr um bunları anlattığında çok üzülmüştüm ve çok dua ettim allahım sağlıklısı hayırlısı ne ise onu ver diye.gerçi boyun uzun ve kilom uygun olduğu için dr um daha rahat bi gebelik geçirirsin dedi ama insanın içi genede rahat etmiyor canım
allahım herkezin gönlüne göre versin inşallahhhhhhhhhh
a.s.

saol terecim ama biloyrmusun hayallaeim hep bunun üstün egerçi daha biri bilem bulamdık ama olsun ben üçüz hamiş olsam kesinlikle redüksiyon işlemi filan yaptırmam ama bellide olmaz nede olsa bnm burcum ikizlerrrrrrrrrrr heheheheheh mucuks canım terem benimmmmmmmmmmmmm allahım saglıkla kucagına alamyıda nasip etsin inşallah aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

ee tabi ne de olsa ikizlerin ,ikizi olur dimi
ben kurala uydum hadi sıra sende o zaman şekercim
hayırlı haberini en kıza zamanda alırız inşallah
a.s.

meraba canımmmmmmmmmm tere mesajını yennı okudum cok sevındım ınsallah saglıklı olarak kucagınada alırsın ıkız bebıslerımıze ıyı bak bende ctesı gıtcem doktora yalnız vajınal ultrasyon demıssın tehlıkelı olmuyormu ben hep karnımdan bakacaklar dıye dusunuyordum:1hug:

korkma hayatım nedn ekorkuyorsun ki heryerde bakıoylar zatennnnnnnnn hiç korkma

tesekkurler canım ne bıleyım okadar cok korkuyorumkı halen her tualete gıttıgımde elım yuregımde bısey olacak dıye bı turlu atlatamadım korkularımdan kurtulmıyorum

tesekkurler canım ne bıleyım okadar cok korkuyorumkı halen her tualete gıttıgımde elım yuregımde bısey olacak dıye bı turlu atlatamadım korkularımdan kurtulmıyorum

gel
seni :1hug:a.s.:1hug::teselli: geçti mi kız korkun canım bnm kıyamam sana

rumoş
canım korkmakta haklısın insan zor elde edince birşey olacak diye ödü kopuyor ama vajinal ultrosonun bir sakıncası yok çünkü daha çok küçük oldukarı için ancak öyle görünüyorlar bir de aslında daha sağlıklı bilgi alınıyor her zaman için
kalp atışlarını duymaya başlayınca normal ultrosonlara geçeriz herhalde
ben dr uma çok güvendiğim için heyecanım dr u görünce geçti sağolsun her aşamada insanın için çok rahatlatıyor
ve emin ol bu korkuları ve endişeleri yaşayan bir tek bizler değiliz her gebe bunları hatta bazı aklına gelmeyen daha fazlalarınıda aklına getiriyor canım
yapmamaız gereken içimizi ferah tutmak ve kendimize iyi bakmak dolayısıyla bebeğimizede iyi bakmış oluyoruz
sevgilerimle....a.s.

ay ne güsel ya.. bi avazda iki tane :))))
darısı başımıza yerimseniben

Tere Selam,
Bugun nasilsin, bulantin var mi? Ikizler seni bayagi yipratacak simdiden etkilerini hissediyorsundur. Mide bulantisi neredeyse iki kati olsa gerek, ama deger degil mi tum bunlara...
Insallah kalp atislarini da duyacak ve icin 2 kat daha rahatlayacak. Ben henuz bebek icin hazirlik yapmaya cesaret edemedim. Parisili asilama oncesi bebek odasinin rengine dahi karar vermis ama Allah korusun ilerde cikmasi muhtemel aksakliklardan korktugum icin henuz herhangi bir hazirlik yapmadim. bebek icin gecen sene yairdigimiz oda hala benim atolye gibi kullandigim hatta utu yaptigim oda olmaktan ileri gidemedi. Sanirim bir 4 ay daha bu sekilde kalacak. Sende durum nasil, senin 2 kat hazirlik yapman gerekecek, korkutmayim seni ama biraz zor gorunuyor hayat, oyle degil mi?
Sana bunlari soyluyorum ama Mayis ayinda da ayni kaygilar bende vardi cunku doktorum 3 embryonun da bebek olabilecegi cok fazla kuvvetli bir ihtimal demişt. Yani üçüz bekliyorduk biz de. Ama sonuc negatifti.
Her neyse umarim bu aralar hayat senin için kolay gidiyordur cunku ileride hersey daha zor olacak...
Sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…