tüp bebek tedavim(HAMİLEYİM:))

bu arada terecıgım tanıdıgım kadar cok ıyı bır ınsansın herkese yardımcı olmaya calısıyorsun banada cok yardımcı oldun zor anlarımda allah razı olsun hayırlısı ıle yavrularını kucaklarınada almayı nasıp etsın buyuk yaradanım senın gıbı ınsanlar cok nadır gunumuzda

bana zor guunlerımde yardımcı olan dua eden soran ısmını hatırladıgım hatırlamadıgım herkesten allah razı olsun allah herkesın duasını kabul etsın

canım var ya eve gelir gelmez sırf seni merak ettiğim için açtım pc yi.
nasıl mutlu oldum anlatamam
ne güzel bir haber buu:teytey::teytey::teytey:
hayırlı olsun canım:nazar::nazar:
allah tamamını erdirsin canım:nazar::nazar:
bak bebeşlerimiz arasında çok az gün var birlikte sağlıkla hayırlısıyla büyütürüz inşallah:1hug:
sevgilerimle canıma.s.

:1rolleyes:bu arada farkettin mi ikimizde ikizler burcuyuz şimdi dikkat ettim
canım yaaa gerçekten çok sevindim hadi gözün aydın tekrardan
nasıl duygular içinde olduğunu çok iyi anlıyorum
aynı şeyleri birkaç gün önce bende yaşadım
allah dileyen herkeze yaşatsın inşallah
tebrikler canım
öpüyorum seni:1hug:

terecıgım canım benım allah senden razı olsun cunku gercekten cok kotuydum ınanılmaz acıı cekıyordum tahlılı verpeve geldıgımde sınırlerım bosaldı cok agladım allahın gucune gıtmesın [nede olsa acız kularız yeterınce sabredemıyoruz allah affetsın}hemsıre tfnda 148 dıyınce dunya durdu beynım algılıyamaz oldu kac kez tekrar ettırdım bılmıyorum sonunda gel kendın gor dedı gulerek cok sukur rabbım ısteyen herkese nasıp etsın bızede hayırlı ve saglıklı olarak kucagımıza almayı nasıp etsın bılıyormusun halen soktayım

ınsallah burda baslayan dostlugumuz devam eder ettıgın dualar ıcın sonsuz kez AMIN

bak her gecenın sonunda mutlaka güneş doğuyor.
bizim hikayelerimiz herkeze örnek olsun
moraller bozulmasın kimse inancını yitirmesin
tekrar tebrikler canım seninde artık kendine dikkat etmen gerekiyor ilk aylar çok önemli
ben pazartesi kaç tanesinin tuttuğunu öğrenicem bakalım senin sonucun ne olacak
hadi hakkımızda hayırlısı

canlarım allah hepınızden razı olsun dualarınız kabul oldu hamıleyım cok sukur mucıze bır gun yasıyorum o kadar kotuydumkı butun gun agladım yıne oolumsuz dıye cunku adet sancılarım cok artmısstı terecıgım haklıymıssın adet sancısı olanlarda gebe kalabılıyormus bunu soyleyen cok kısı vardı ama bı turlu kabullenemıyordum ısmımı bıldıgım bılmedıgım tanıdıgım tanımadıgım herkese allah nasıp etsın olmayan arkadaslar umıtsızluıge kapıılmayın allahtan umıt kesılmezmıs allaha dua edın ve tedavılerı bırakmatyın allah bızede kucagımıza almayı hayırlısı ıle nasıp etsın allah hepımızın yardımcısı olsun

cnm diğer msjlarda da tebrik ettim seni ama ne kadar tebrik etsek azdır :sm_cool:

kızlar bu ay bereketli bi ay oldu galiba
bol bebiş haberleri aldık:dance:
allah her günümüze böyle sevinçler versin inşallah
sevgilera.s.

slm ben müge kadınlar kulübüne yeni katıldım bende daha yeni tüp bebek tedavisine başladım aşamaları nasıl geçti ve yumurta toplama işlemi zormu cvp verirsen sevinirim sevgiler

slm ben müge kadınlar kulübüne yeni katıldım bende daha yeni tüp bebek tedavisine başladım aşamaları nasıl geçti ve yumurta toplama işlemi zormu cvp verirsen sevinirim sevgiler

merhaba müge öncelikle hoşgeldin ve tedavinde başarılar
canım diğer sayfalarda uzun uzun yazdım tedavi aşamalarını ama senin için kısaca tekrar yazayım.öncelikle büyük bir moralle tedavine başla ve mutlaka psikolojik destek almalısın sana büyük faydası olur canım
eşimin ve ailemin desteğiyle ve dr um bana verdiği güvenle rahat bir tedavi geçirdim ama ara ara ağlama krizleri yada olumsuz düşüncelere kapılmadım değil.yumurta toplama işlemi transfere göre daha kolay çünkü anestezi verilerek yapıldığı için masaya yatıp dr unla sohbete başlar başlamaz yapılan biir iğneyle kendinden geçiyorsun sonra gözlerini yatağında açıyorsun.ben gözlerimi açtığımda dr um elimi tutmuş kaç yumurta topladıklarını ve sonucun ne zaman belli olacağını söylüyordu.o günü dinlenerek geçiriyorsun çünkü operasyon sonrasında biraz ağrın oluyor gerçi kendine gelince bir ağrı kesici veriyorlar amagenede biraz ağrı çekiyorsun.toplama işlemi sonrası iki gün boyunca embriyolog tarafından aranıp yumurtalar hakkında bilgilendiriliyorsun kaç tanesinin döllendiği kaç tanesinin kaç hücreli olduğu vs. hakkında
transfer işlemine gelince sıkışık bir halde merkeze gidiyorsun bunun sebebi vajinadan yerleştirilme işlemi yapılırken üstten de ultrosonda rahme bakılarak yerleştirme işlemi yapılıyor.sıkşık halde net bir görüntü elde ediliyor sebebi bu. biraz sıkıntılı bir durum o an aklında sadece inşallah bir önce bitsinde tuvalete gideyim diyorsunsırnaşık şey
transfer 10 dak falan sürüyor tabi bu kişiden kişiye değişebiliyor sonrasında ise
3-4 gün dinleniyorsun yemek ve tuvalet haricinde kalkmadan yatıyorsun
daha sonra günlük hayatına devam ediyorsun ama ağır işler yapıp kendini yormadan herşeyi yapabiliyorsun
bu aşamaların hepsinde de en önemlisi büyük moral ve huzur canım
başka sorun olursa cevaplamaya hazırım
hayırlı haberlerini bekliyoruz canım
sevgiler....a.s.

tere kiz ben bunu ilk kez duyuyorum sikisik halde islemin yapildigi bana tam tersi uygulandi islemden önce beni tuvalete gönderiyorlar anaaaa bak kafama takilir bu artik

tere kiz ben bunu ilk kez duyuyorum sikisik halde islemin yapildigi bana tam tersi uygulandi islemden önce beni tuvalete gönderiyorlar anaaaa bak kafama takilir bu artik

canım benimde gördüğüm duyduğum herkezde sıkışık olarak işlemi yapılmış.işlemden önce tuvalete gittiysen karından ultrosona nasıl bakıldı rahat gözüktümü bi de mesane dolu olduğu için işlem çok daha rahat yapılıyormuş ilk başta banada garip gelmişti ben kesin kaçırırım demiştim hattasırnaşık şey
ama allahtan olmadı ya böyle canım
yumurta toplama işlemiyle karıştırıyor olmayasın çünkü toplama işleminden önce tuvalete gönderiyorlar bide 10 saat öncesinden oruç açlığı istiyorlar anestezi verdikleri için canım

anacim bana ultrason yapmadilarki önce yapiyorlar daha sonrada islemgerceklesiyor ikinciside normal ultrasona girecegim zaman bile beni tuvalete gönderiyorlar

yurtdışında farklı yapılıyor demekki canım
dr um ultrosonda bakarak yerleştirdi embriyoların nerye gittiğini nasıl yerleştiğini öyle görüyor senin durumun biraz değişik
farklı bir yöntem galiba bu
keşke imkanın olsada türkiyeye gelsen canım
çünkü ben tedaviye başlamadan önce çok araştırdım hem internetten hemde farklı ülkelerde tanıdıklarımdan bilgiler topladım ve tüp bebek yönteminin en başarılı ve ileride olduğu yerin türkiye olduğunu öğrendim bir ara fransaya gitmeye karar vermiştik çünkü sonra allahtan vazgeçtik
hakkında hayırlısı olsun canım
allah rast getirsin inşallah
a.s.

ben bu konuyu doktoruma bi sorayim bakalim ne diyecekzaten pek memnu degilim doktordan ama icerdeki embrijolarimi kullanmak istiyorum onlari kullandiktan sonra yine sonuc alamazsam kesinlikle doktorumu degistirecegim

guzelım transfer yapılırken muahakak ıdrar sıkısık olmak gerekıyo boylece doktor rahım ıcını rahat gorebılıyo ama yumurta takıbınde ultrasonlarda ıdrara sıkısık olmaya gerek

ben bu konuyu doktoruma bi sorayim bakalim ne diyecekzaten pek memnu degilim doktordan ama icerdeki embrijolarimi kullanmak istiyorum onlari kullandiktan sonra yine sonuc alamazsam kesinlikle doktorumu degistirecegim

hayırlııs olsun canım içini bulandırma hiç hakkında hayırlısı
embriyoların bence seni büyük bir heyecanla belkiyorlar ve güzel moral ve destekle bu tedavi bence gebelikle sonuçlanacak
herşey gönlünce olsun canım

bu arada beni de pazartesi yapılacak olan dr kontrolünün stresi bastı
bakalım bizimkiler ne durumda kaç tanesi tuttu değerlerim çok yüksek çıkıyor gerçi dr um bir ilgisi yoktur diyor ama bence çoğul gebelik yaşiyorum hakkımda hayırlısı artık bakalım
inşallah sağlıklıdırlar:nazar:

X