R
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canlarım allah hepınızden razı olsun dualarınız kabul oldu hamıleyım cok sukur mucıze bır gun yasıyorum o kadar kotuydumkı butun gun agladım yıne oolumsuz dıye cunku adet sancılarım cok artmısstı terecıgım haklıymıssın adet sancısı olanlarda gebe kalabılıyormus bunu soyleyen cok kısı vardı ama bı turlu kabullenemıyordum ısmımı bıldıgım bılmedıgım tanıdıgım tanımadıgım herkese allah nasıp etsın olmayan arkadaslar umıtsızluıge kapıılmayın allahtan umıt kesılmezmıs allaha dua edın ve tedavılerı bırakmatyın allah bızede kucagımıza almayı hayırlısı ıle nasıp etsın allah hepımızın yardımcısı olsun
slm ben müge kadınlar kulübüne yeni katıldım bende daha yeni tüp bebek tedavisine başladım aşamaları nasıl geçti ve yumurta toplama işlemi zormu cvp verirsen sevinirim sevgiler
tere kiz ben bunu ilk kez duyuyorum sikisik halde islemin yapildigi bana tam tersi uygulandi islemden önce beni tuvalete gönderiyorlar anaaaa bak kafama takilir bu artik
ben bu konuyu doktoruma bi sorayim bakalim ne diyecekzaten pek memnu degilim doktordan ama icerdeki embrijolarimi kullanmak istiyorum onlari kullandiktan sonra yine sonuc alamazsam kesinlikle doktorumu degistirecegim