amin canım sağol
bende seni tebrik ederim
allah tamamını erdirsin tüm gebelere sağlıklı bir gebelik dönemi diliyorum allah kucağımıza da almayı nasip etsin inşallah
Terecigim,
İyi dileklerin için tesekkur ederim. Benim haberlerimi kendine uyarlama sakin herkes farklıdır ve hepimiz farklı nedenlerle buardayız. Sana belirtilerini sordugumu hatirliyorsun degil mi, ben de sadece sag taraftaki agridan baska bir sey yoktu, o nedenle içime bir ates dumustu zaten. Senin bebeklerinde genetik bir sıkıntı oldugunu zannetmiyorum, cunku senden forumda boyle bir sikayet duymadim. O yuzden lutfen gereksiz kaygıları bir kenara birak ve dua etmeye devam et.
Allah'ın izniyle hersey cok guzel olacak...
Sevgi ile kal
amin canım sakin ol moralini yüksek tut hayırlısıysa olsun kendine ve bebislere dikkat et unutma bize deneyimli olarak tavsiyelerde bulunacaksın:1hug::1hug:
canım merhaba günlerdir size yazamıyorum ama aklım gönlüm hem sizinleydi
istanbula pazar günü geldim ve pazartesi doktoruma gittim Allahıma çok şükürler olsunki bende hiç bir problem çıkmadı dünde ilaçlara başladık bugün ikinci iğnemi yaptım yarın tekrar hastaneye gidicem şimdilik herşey yolunda yani.
sen nasılsın canım bebişde iyimi bebişlermi demeliyim yoksa yanlış anlamadıysam ikiz olduklarını yazmışsın Allah hep güzel haberlerini almak nasip eder inşallah hayırlısıyla kucağına aldığın hebarlerinide bekliyoruz canım kendine çok iyi bak sevgilerimle:1hug:
canım merhaba günlerdir size yazamıyorum ama aklım gönlüm hem sizinleydi
istanbula pazar günü geldim ve pazartesi doktoruma gittim Allahıma çok şükürler olsunki bende hiç bir problem çıkmadı dünde ilaçlara başladık bugün ikinci iğnemi yaptım yarın tekrar hastaneye gidicem şimdilik herşey yolunda yani.
sen nasılsın canım bebişde iyimi bebişlermi demeliyim yoksa yanlış anlamadıysam ikiz olduklarını yazmışsın Allah hep güzel haberlerini almak nasip eder inşallah hayırlısıyla kucağına aldığın hebarlerinide bekliyoruz canım kendine çok iyi bak sevgilerimle:1hug:
merhaba Tere;
Uzun süredir raporluydum, Son zamanlarda da pek giremiyordum siteye senin çok güzel haberler var seninkide bunlardan bir tanesi.Tebrik ediyorum seni,Allah bebişlerini kucağına almayıda nasip etsin sağlık sıhhat diliyorum hepinize kendine ve bebişlerine çok iyi bak.
sevgilerimle
tere selam canim gözün aydin ikinci raunduda atlattin su üc ayida gecirdinmi geriye bi tek dogum kaliyor allah onlari sana bagislasin insallah dogum yaptiginin mujdesinide burdan vereceksin
yokmu kiz yigenlerimin ultrason resimleri koy imzanada görelim
Sevgili TERE,
Tup Bebek Ozel Bolum'de sana ozel bir davet yaptim. Umarim kabul eder benim ve tum bayanlara faydali olacagina inandigim bu buusmada bizimle olursun.
Sevgiler
Tekrar merhaba tere önemli bi durum yok. işyerimde kimse yoktu hamilelerinde iş yerlerinde yanlız kalması yasal değilmiş bu yüzden 2 hafta işe gelmemeliydim. Merak ettiğin için teşekkür ediyorum. Benim çok rahat geçiyor hamileliğim karnım büyüdü biraz. Mide bulantısı baş dönmesi aşerme gibi hamilelik durumları yaşamadım şimdi 3,5 aylık benim bebiş, darısı başına dilerim sende sorunsuz rahat bir hamilelik geçirirsin. yaşadığın bu dönemlerde ben çok heyecanlı ve stresliydim :) sen nasılsın.
Sevgileerimlea.s.