tüp bebek tedavim(HAMİLEYİM:))

tere canım tebrikler.bu savaşta kazananlar da olduğunu görmek çok ümit verici.allah sağasalim kucağınada almayı nasip eder inşallah.bişii sormak istiyorum?sigara kullanıyormusun?merak ettim.bende de aynı sorun var.iki tüpbebek yaptırdım ama yumurta sayım 5 i geçmedi.sigaradan mı acaba diyorumda?şimdi bıraktım daha doğrusu savaşıyorum.sevgiler......

tebrik ederim.Allah tamamına erdirsin,heyacanınızı okudum beni aldı yıllar öncesine götürdü evlendikten 3 yıl sonra olmuştu benimde bebegim çok üzüntülü günler yaşadım. iğnelr ilaçlar fayda etmedi rahim içi rontgen önerdi doktorum ve demişti bazen hafif bi tıkanıklar verilen ilaçla açılabiliyor,rontgen normal çıkmıştı ve 1 ay sonra hamile kaldım test sonucunu ögrendiğimde dünyalar bizim olmuştu.o bebek şimdi 19 yaşında delikanlı, bize o günler biraz buruk ama güzel anı olarak kaldı.yıllar geçer sizde bu günleri anlatıp aynı heyacanı tekrar tekrar yaşarsınız inşallaha.s.

merhabalar
paylaşımınız için teşekkürler
zaman ve yer önemli değil ama herhangi bir yerde herhangi bir zamnada yaşadıklarınızın bir başkası tarafındanda yaşanıp sizi anlaması ve heyecanınıza ortak olması çok güzel bir duygu.
allah size ve oğlunuza hayırlı sağlıklı uzun ömürler versin ne kadar şanslısınız
umarum bu şans bizim de yanımızda olur
sevgilera.s.a.s.a.s.

canım teşekkür ederim.
sigarayı 2 sene önce bıraktım.hayatımda aldığım önemli ve güzel kararlardandı.malesef sigaranın kaliteli yumurta ve sayısı üzerinde olumsuz etkisi var.inşallah bir daha başlamamak üzere bırakmışsındır yalnız lütfen sigarayı bırakırken kendine stres yapma biliyorsun bizim için stres en büyük düşman.
hayırlı haberlerini yazışmak dileğiyle.
sevgiler...a.s.a.s.

tere sen kacinci denemendi yani kacincida tuttu benim su an labaratuarda embrijolarim var onlari kullanacagim 4 üncü olacak dörtten sonra devlet yardimi kesiyor eger olmazsa ne yapariz bilmemem

tere sen kacinci denemendi yani kacincida tuttu benim su an labaratuarda embrijolarim var onlari kullanacagim 4 üncü olacak dörtten sonra devlet yardimi kesiyor eger olmazsa ne yapariz bilmemem

canım merhaba
benim ilk denememdi
moralini yüksek tut inşallah hayırlı haberlerini alırız canım
bu arada kaç tane embriyon var
yumurta üretmekte sorun yaşıyor musun onun için mi dondurdun yoksa maliyeti düşürmek aynı sıkıntıları yaşamamak için mi canım

benim yumurtalarim normalin cok üstünde oldugu icin doktorlar alip dondurmayi tercih ediyor bilmem duydunmu en son hyperstimulayon gecirdim tam 24 tane yumurta toplandi benden 21 tanesi döllendi 2 tanesi gecen sefer enjekte edildi doktor arasindan kaltelileri secip donduracagim dedi su an kac tane embrijom var bilmiyorum

hadi hayırlısı canım
bu arada ne kadar şanslısın maşşallah ne kadar yumurta üretmiş vücudun ve kaliteli oranı çok yüksek tekrar tekrar maşallah
bak bir adım öndesin tedavindeyerimseniben
benim dr um yumurtaların dondurulduktan sonra tekrar kullanma aşamasında çözülürken aynı kalitede çıkmama olasılığı var demişti ve bizde dondurmayı hiç düşünmedik bu yüzden.benimde kistime rağmen benden beklenmeyen bir şekilde 21 tane yumurta ürettim 18 i döllendi.3 tanesini kullandık gerisi boşa gitti:çok üzgünüm:halbuki onları büyütmek için çok emek vermiştim
ne garip değilmi doğal süreçte kimsenin farkında olmadan vücutlarının yaptığı şeyleri bizler türlü türlü ilaç vs lerle yapıyoruz. hayat işte...
pazartesi günü benimde kaç tanesinin tuttuğu belli olacak içimden bir ses ikiz diyor ama bakalım hayırlısı artık
sevgilera.s

canim önemli olan cok yumurta degil rahime konulan yumurtanin yerlesmesi benim vucudum bunu yapmiyor 1 tek yumurtayla bilem hamile kálanlar var
neyse kiz ikimi diyon insallah allah san saglikli bir bebek verir insallah gerisi bos hayatta hic bir sey sebepsiz degildir allah bana vermediyse vardir bir sebebi

meraba 68 axaray yasın cok genc olmasına r bu aradaagmen 4. denemen kac yıllık evlısın bu arada devlet sadece 3unu karsılamıyormu ben oyle bılıyorum bu arada benım hakkımda bıttı senağlama

canım hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah herşey gönlünce olsuna.s.

rumoscugum ben avusturyadayim burda 4 e kadar devlet yuzde 70 yardim ediyor ama yinede cok pahaliya mal oluyor bu hakkimdada olmazsa vay halimize en az 5 bin euro cok pahali

rumoş hakkında hayırlısı canım. inşallah ya tutarsa şemamıza bir tane daha POZİTİF yazarız...

ınşallah canlarım tup bebek yaptırdıgımızı bır kac cok samımı arkadasım dısında hıc kımse bılmıyo cunku sureklı olumsuz cevap vermekten bıktım ustelık annem benım ıcın cok uzuluyo zaten bebek sahıp olmayı en cok o sevınsın dıye ıstıyorum ve ne kadar ılgınctırkı hıcbırınızı tanımıyorum cok kotu oldugum bı zamanda karsıma cıktınız ve hepınız dua edoyorsu nuz allah sızlerden razı olsun ve muratlarınızı versın burdan sızlere ıyı haber vermeyı o kadar cok ıstıyorumkı

rumoş canım senden haber bekliyoruz
hadi inşallah güzel haberler vericeksin bize
dualarımız seninle canıma.s

canlarım allah hepınızden razı olsun dualarınız kabul oldu hamıleyım cok sukur mucıze bır gun yasıyorum o kadar kotuydumkı butun gun agladım yıne oolumsuz dıye cunku adet sancılarım cok artmısstı terecıgım haklıymıssın adet sancısı olanlarda gebe kalabılıyormus bunu soyleyen cok kısı vardı ama bı turlu kabullenemıyordum ısmımı bıldıgım bılmedıgım tanıdıgım tanımadıgım herkese allah nasıp etsın olmayan arkadaslar umıtsızluıge kapıılmayın allahtan umıt kesılmezmıs allaha dua edın ve tedavılerı bırakmatyın allah bızede kucagımıza almayı hayırlısı ıle nasıp etsın allah hepımızın yardımcısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…