tebrik ederim.Allah tamamına erdirsin,heyacanınızı okudum beni aldı yıllar öncesine götürdü evlendikten 3 yıl sonra olmuştu benimde bebegim çok üzüntülü günler yaşadım. iğnelr ilaçlar fayda etmedi rahim içi rontgen önerdi doktorum ve demişti bazen hafif bi tıkanıklar verilen ilaçla açılabiliyor,rontgen normal çıkmıştı ve 1 ay sonra hamile kaldım test sonucunu ögrendiğimde dünyalar bizim olmuştu.o bebek şimdi 19 yaşında delikanlı, bize o günler biraz buruk ama güzel anı olarak kaldı.yıllar geçer sizde bu günleri anlatıp aynı heyacanı tekrar tekrar yaşarsınız inşallaha.s.
tere canım tebrikler.bu savaşta kazananlar da olduğunu görmek çok ümit verici.allah sağasalim kucağınada almayı nasip eder inşallah.bişii sormak istiyorum?sigara kullanıyormusun?merak ettim.bende de aynı sorun var.iki tüpbebek yaptırdım ama yumurta sayım 5 i geçmedi.sigaradan mı acaba diyorumda?şimdi bıraktım daha doğrusu savaşıyorum.sevgiler......
tüp bebek için o kadar çok neden var ki canım herkezde ayrı bir dert .allah hepimizin yardımcısı olsun.benimde yumurtalar değil ama kistim engelliyordu spermin geçişini zaten diğer tarafta tıkalıydı.
umudunu kaybetme ama bak benim tedavim başarılı oldu inşallah allah tamamına erdirir. yüce rabbim herkeze nasip etsin
sevgiler canım...a.s.
tere sen kacinci denemendi yani kacincida tuttu benim su an labaratuarda embrijolarim var onlari kullanacagim 4 üncü olacak dörtten sonra devlet yardimi kesiyor eger olmazsa ne yapariz bilmemem
benim yumurtalarim normalin cok üstünde oldugu icin doktorlar alip dondurmayi tercih ediyor bilmem duydunmu en son hyperstimulayon gecirdim tam 24 tane yumurta toplandi benden 21 tanesi döllendi 2 tanesi gecen sefer enjekte edildi doktor arasindan kaltelileri secip donduracagim dedi su an kac tane embrijom var bilmiyorum
bugun 5 te hersey bıtecek sonucu ogrencem
bugun 5 te hersey bıtecek sonucu ogrencem